Forum » Programska oprema » avtomatski zagon
avtomatski zagon
simbad ::
stvar je taka: inštaliral sem si program, ki pa se noče zagnati ob zagonu. Dodal sem tudi samodejni zagon. Sedaj pa me zanima, kako bi mu v registru določil, da se mora zagnati?
Predator ::
just blind guess ampak zakaj ne daš samo bližnjice do exe fila pod startup folder?
( start -> programs -> startup )
( start -> programs -> startup )
bastadu ::
Ja eno izmed najbolj elegantnih rešitev je povedal že Predator, sicer si pa lahko tudi pomagaš s Task Scheduler-jem in pač tam nastaviš, da se ti naj ob zagonu zažene to pa to...
miki16 ::
kljub temu da je ta zema ze kar nekaj casa stara se mene nekaj zanima:jaz sem v Task Scheduler-ju nastavil da se mi dolocen program zazene ob vsakem zagonu.kaj sem naredil narobe da se mi ne zazene zmeraj ko zazenem racunalnik(ikona se tudi ne pokaze v opravilni vrstici-ali se bi morala?)program je VNC.
lp
lp
Matek ::
Pa mislim da je neka fora da moraš se prijavit z geslom če hočeš da ti tisto dela v scheduled tasksih dela.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
gumby ::
miki16: mater, si len...
vsaj probal bi vpisati http://www.realvnc.com/ v browser...
program je freeware, kompatibilen z "navadnim" vnc in dela kot service... mokre sanje vsakega administratorja, skratka
vsaj probal bi vpisati http://www.realvnc.com/ v browser...
program je freeware, kompatibilen z "navadnim" vnc in dela kot service... mokre sanje vsakega administratorja, skratka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljen nadzorOddelek: Pomoč in nasveti | 3066 (2910) | misek |
» | Nalaganje VNC Serverja pred vpisom geslaOddelek: Operacijski sistemi | 2265 (1943) | ender |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7424 (5980) | krneki0001 |
» | remote desktop na win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1521 (1315) | perci |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2420 (1752) | rap3r |