» »

wireless povzroča težave

wireless povzroča težave

šernk ::

težava je naslednja, v ponedeljek so mi menjali modem, in sedaj ko se povežem na wireless preko prenosnika mi program piše "renewing IP address" in potem spodaj "waiting for IP configuration" (failed). stvar se sicer poveže na omrežje vendar po natančno 1 min povezave mi ThinkVantage Access Connections vrže ven napako: "Unable to connect to the selected wireless network. You may need to configure your system to support the authentication method that is in use. Contact your network administrator."

no kakorkoli stvar potem dela še točno 3 min in nato me disconnecta. nato moram ročno ponovno se povezati na omrežje in vsa stvar se ponavlja v krogu.
to se dogaja odkar imam nov modem (Iskratel)

tudi pri starem modemu mi "waiting for IP configuration" ni končalo, vendar je stvar delala tekoče tudi po 12 ur in več brez prekinitve povezave.

sistem je bil skeniran za virusi in to ni krivo. wireless ima 100% signal saj imam trenutno prenosnik pol metra od modema. preko kabla vse skupaj deluje tako kot mora, preko wirelessa pa ne. wireless omrežje nimam zaščiteno saj je prvi ki bi se mi lahko priklopil na njega odaljen dobrih 50m in več kot 10m okrog hiše mi ne lovi
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

šernk ::

kdorkoli kakšen nasvet??
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

blackbfm ::

Niso za vse krivi virusi. Sploh nevem zakaj se matraš z wireless če maš tok bliz modem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)

Oddelek: Pomoč in nasveti
375442 (4946) BorutK-73
»

Spor naslovov IP (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6612275 (11051) turob2
»

AMIS Ruckus Wireless MediaFlex

Oddelek: Omrežja in internet
4914133 (7518) galex4
»

Problem z internetom