» »

Kako povrniti zaklenjene mape?

Kako povrniti zaklenjene mape?

buick ::

S programom Folder Vault imam že dolgo zaklenjenih nekaj map. Doslej mi je ta program deloval brezhibno, sedaj pa je prišlo do neke napake - missing file in sem program moral deinštalirati.
Kako sedaj spet priti nazaj do tistih zaklenjenih map? Če si spet na novo inštaliram Folder Vault - najbrž vseeno z istim geslom ne bom mogel do tistih map - ali pač? (problem je, ker ga nikjer ne najdem, da bi si ga inštaliral)
Hvala za pomoč.

jan01 ::

Taki programi nič ne zaklepajo, ampak zakodirajo ponavadi s aes... Še enkrat posnami in bo zagotovo delalo s geslo.
Drugače pa priporočam odličen truecrypt ali pa axcrypt.

Ja, tole sem naredil - torej na novo inštaliral Folder Vault. Ampak še vedno ne uspem odkleniti skrite mape.
Dogaja se naslednje: najprej sem poskusil z mojim starim geslom a mi je zahteval ponovitev le-tega - torej to pomeni, da je bilo tisto staro geslo šteto kot ustvarjanje novega. Torej s tistim nisem mogel ne najti ne odkleniti tistih map.
Potem sem FV še enkrat deinštaliral in ga na novo naložil. Sedaj sem si kreiral novo geslo. Kar je zanimivo so se mi tokrat pojavile tiste mape a le v Folder Vaultu - lahko sem jih ponovno zaklenil in tudi odklenil (Unhide Selected). A ko jih iščem v tisti mapi ali bilo kje drugje na računalniku jih ni nikjer.
Kaj lahko še naredim??? Mape so mi namrec zelo pomembne.
Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: buick ()

Kaj a res nobeden ne zna pomagat?

thefire ::

1. greš okoli riti v žep:)
to pomeni da...:
1. uporabis kaksen erd commander
2. daš disk na drugo mašino
pa bi skoraj da mogu kaj pobrat dol

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izgubljen profil - Firefox

Oddelek: Programska oprema
274137 (3467) BorutK-73
»

Ranljivost v Mac OS X Lion omogoča manipulacijo gesel (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5413646 (11733) MrStein
»

FTP programi

Oddelek: Programska oprema
353524 (2464) kmetek
»

Odklepanje mape

Oddelek: Pomoč in nasveti
71587 (1490) ziciko
»

Dovoljenja za določno mapo