Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri nameščanju XP-jev
Napaka pri nameščanju XP-jev
iMark ::
Pozdravljeni,
Ker imam eOpen Microsoftovo licenco sem si iz uradne MS-ove strani (https://eopen.microsoft.com) prenesel Windows XP Pro SP3 v ISO formatu. ISO fajl sm nato direktno z nerom speku. Potem sem začel nameščat XP-je na comp vndar ko se prične nameščanje v GUI načinu se vedno pojavi napaka kot jo vidite na sliki. Poizkusil sm tudi na drugih računalnikih in poizkusil sm tudi z drugimi XP-ji (SP2, drugi ISO fajl za SP3....), namreč na spletni strani imam več "XP-jev"
Se je že komu zgodila taka napaka? Se komu kaj sanja za kaj se to zgodi? Čudi me, kej so XP-ji iz uradne MS-ove strani
Ker imam eOpen Microsoftovo licenco sem si iz uradne MS-ove strani (https://eopen.microsoft.com) prenesel Windows XP Pro SP3 v ISO formatu. ISO fajl sm nato direktno z nerom speku. Potem sem začel nameščat XP-je na comp vndar ko se prične nameščanje v GUI načinu se vedno pojavi napaka kot jo vidite na sliki. Poizkusil sm tudi na drugih računalnikih in poizkusil sm tudi z drugimi XP-ji (SP2, drugi ISO fajl za SP3....), namreč na spletni strani imam več "XP-jev"
Se je že komu zgodila taka napaka? Se komu kaj sanja za kaj se to zgodi? Čudi me, kej so XP-ji iz uradne MS-ove strani
- spremenil: iMark ()
Pyr0Beast ::
Prečekiraj rame, če ni slučajno z njimi kaj narobe. Druga možnost so zanič cd-ji.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 SP1 obvisi, Hotfix tudiOddelek: Pomoč in nasveti | 1146 (952) | blackbfm |
» | Windows Server 2008 R2 na vmwareOddelek: Operacijski sistemi | 2200 (1954) | _Dejan_ |
» | SATA pečenje DVD+-RWOddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1299) | Jankolovski |
» | Zvočna kartica Realtek - težava z zvočnikomOddelek: Zvok in slika | 1226 (1226) | Lucifix |
» | Formatiranje diska v FAT32Oddelek: Strojna oprema | 3692 (3516) | Redorange |