Forum » Pomoč in nasveti » Priklop e-sata diska na e-sata, kako?
Priklop e-sata diska na e-sata, kako?
PALOMINO ::
Pozdravljeni,
Kupil sem WD e-sata disk in ga želim priklopiti na e-sata vmesnik ki sem ga dobil poleg plate Gigabyte EP35-DS3.
Zgodi se čisto nič, kljub temu da sem ravnal po navodilih.
Morda kdo ve, kaj mi je storiti, moram namestiti kakšen gonilnik, spremeniti kaj v biosu?
V naprej hvala za pomoč.
Kupil sem WD e-sata disk in ga želim priklopiti na e-sata vmesnik ki sem ga dobil poleg plate Gigabyte EP35-DS3.
Zgodi se čisto nič, kljub temu da sem ravnal po navodilih.
Morda kdo ve, kaj mi je storiti, moram namestiti kakšen gonilnik, spremeniti kaj v biosu?
V naprej hvala za pomoč.
jurre ::
jaz imam isto WDjev disk, pa sem moral s CDja od plosce instalirati gonilnik za sata... in mi je potem takoj zacel delat. Moras naprej disk vstekat in priklopit, potem pa sele racunalnik zalaufat, ce ne ga ne prepozna.
McMallar ::
Zanimivo, imam Canyon ohišje z e-Sata ptiključkom. Nisem inštaliral nobenih gonilnikov, disk lahko vključim in izključim med delovanjem računalnika in mi ga zazna brez težav. OS je XP x64 in Ubuntu 8.04.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
bond007 ::
Tudi meni ni blo treba driverjev inšatlirat za esata, imam pa tut jst canyon ohišje. Pa tudi sicer sem z ohišjem full zadovoljen - usb in esata priklop, lep in kvaliteten dizajn (piano like finish, modra led), pa še sam se ugasne, ko gre comp v standby. Je res, da se prstni odtisi poznajo, ampak zraven dobiš krpico, da jih spucaš. Za 18€ sigurno ni boljšega.
Je pa plug&play - lahko poljubno priklaplaš/odklaplaš v winsih - uglavnem enako kot preko usb.
Je pa plug&play - lahko poljubno priklaplaš/odklaplaš v winsih - uglavnem enako kot preko usb.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bond007 ()
McMallar ::
Izgleda, da imava enakega :)
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji disk 2,5" - USB 3.0 ali e-SataOddelek: Kaj kupiti | 2195 (2090) | kmetek |
» | PCI-E sata kontrolerOddelek: Kaj kupiti | 856 (766) | NazgulRR |
» | naprave z e-sata prikljuckiOddelek: Strojna oprema | 1081 (829) | NazgulRR |
» | WD my book zmrzne na e-sataOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (1939) | MrStein |
» | OCZ z eSATA 'ključkom'Oddelek: Novice / Diski | 4754 (3264) | Jst |