Forum » Omrežja in internet » Linksys WRT54GL, dd-wrt in več MAC naslovov
Linksys WRT54GL, dd-wrt in več MAC naslovov
Piranha ::
Zdravo mojstri!
Imam eno resno težavo. Rad bi si doma postavil en manjši spletni strežnik. Rad bi se ognil nakupu še enega routerja, zato me zanima kako bi rešil težavo dveh IP-jev. Situacija je taka...
Internet imam preko T-2. Sedaj imam samo en omenjen router z DD-WRTjem. Preko iptables mi uspe potegniti še eno IP številko, katero pa žal lahko pingam samo od doma. Na tehnčni pomoči mi je fant rekel, da imajo najverjetneje naštimano tako, da ena MAC adresa lahko zasede samo eno IP številko. Jaz bi pa obvezno rabil dva naslova.
Kaj se da kako konfigurirat router, da deluje enako kot dve napravi v eni?
Imam eno resno težavo. Rad bi si doma postavil en manjši spletni strežnik. Rad bi se ognil nakupu še enega routerja, zato me zanima kako bi rešil težavo dveh IP-jev. Situacija je taka...
Internet imam preko T-2. Sedaj imam samo en omenjen router z DD-WRTjem. Preko iptables mi uspe potegniti še eno IP številko, katero pa žal lahko pingam samo od doma. Na tehnčni pomoči mi je fant rekel, da imajo najverjetneje naštimano tako, da ena MAC adresa lahko zasede samo eno IP številko. Jaz bi pa obvezno rabil dva naslova.
Kaj se da kako konfigurirat router, da deluje enako kot dve napravi v eni?
Piranha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wrt3600 - brikan, kaj narediti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2000 (1255) | Majkl |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5932 (5622) | dreamtheater |
» | Linksys wrt54glOddelek: Pomoč in nasveti | 2541 (1882) | denci |
» | Dva IP-ja na istem fizičnem priključkuOddelek: Omrežja in internet | 1241 (728) | just_a_cook |
» | Verodostojnost nagradne igre "Mi smo družina" na Radio Center ?Oddelek: Omrežja in internet | 2731 (2243) | space_monkey |