Forum » Pomoč in nasveti » Miška ''zmrzne'' oz. premika se samo klikat se ne da
Miška ''zmrzne'' oz. premika se samo klikat se ne da
t0mekk ::
LP
Pred kratkim kupil nov comp vse deluje normalno ko mi po ene 2-3 urah začne zajebavati miška. Premikam jo normalno, samo klikat se ne da..v windowsovi vrstici (start) pa deluje vse normalno.
Uporabljam Win XP SP 3 (preizkušeno deluje na drugih zadevah brez p)
Preizkusil pa sem tudi dve miški drugega proizvajalca in povsod ista zadeva. Naj še povem, da sem preizkušal izključno wireless miške.
p.s. Ko nekajkrat (mogoče 2x) resetiram comp mi vse deluje zopet normalno dokler ne preteče določen čas (par ur).
Če ima kdo kako idejo se mu dankešunam:)
Pred kratkim kupil nov comp vse deluje normalno ko mi po ene 2-3 urah začne zajebavati miška. Premikam jo normalno, samo klikat se ne da..v windowsovi vrstici (start) pa deluje vse normalno.
Uporabljam Win XP SP 3 (preizkušeno deluje na drugih zadevah brez p)
Preizkusil pa sem tudi dve miški drugega proizvajalca in povsod ista zadeva. Naj še povem, da sem preizkušal izključno wireless miške.
p.s. Ko nekajkrat (mogoče 2x) resetiram comp mi vse deluje zopet normalno dokler ne preteče določen čas (par ur).
Če ima kdo kako idejo se mu dankešunam:)
M323SBA ::
Možno, da bo disk šel po gobe. Se mi je prejšnji teden isto dogajalo, da ni hotela več miška prijet, včasih je tudi malo trzala. Potem pa je naenkrat vse mrknilo in sem poslal v garancijo. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalniške miškeOddelek: Loža | 3552 (3270) | Rok Woot |
» | Sesuvanje FirefoxaOddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1638) | Matevz96 |
» | OnLive neuradno na voljo za LinuxOddelek: Novice / Igre | 9019 (6878) | Quickbeam |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1885 (1830) | Eschelon |
» | Miska mi nenadno zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (1045) | Mr.-Viko |