Forum » Omrežja in internet » IE7 isce proxy
IE7 isce proxy
santo ::
IE 7 mi ne deluje vec, ko ga zazenem se mi ustavi pri prepoznavanju proxy-ja. Na racunalniku imam vec namizjih,
na vseh deluje brez tezav. Tudi nastavitve routerja so ok. Na mojem namizju Firefox deluje brez tezav. Sem ga ze odstranil in ponovno nalozil, pa je enako. Ali morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?
na vseh deluje brez tezav. Tudi nastavitve routerja so ok. Na mojem namizju Firefox deluje brez tezav. Sem ga ze odstranil in ponovno nalozil, pa je enako. Ali morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?
krneki007 ::
tools-internet options-connections-LAN settings- daj ven kljukico pri "automatically detect settings"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diska SATA na NVME in Win10 boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2636 (1984) | alkoo |
» | Wi-Fi ne deluje na iPhone mobilnikih(Telemach)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1047) | Furbo |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7170 (6001) | krop |
» | Težava - pc igre - ponovni zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 654 (573) | Markoff |
» | ATI Radeon -> Overlay Theater modeOddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (996) | romario |