Forum » Strojna oprema » ATI HD 3870 - Ali se pregreva?
ATI HD 3870 - Ali se pregreva?
c0dehunter ::
No imam omenjeno grafično kartico ATI HD 3870 z 512 RAMa, kupil sem jo danes. Ko sem malo prejle špilal Assassins Creed, sem potipal tam na zadnji reži, ko gre zrak iz grafične ven, ij je bilo tako vroče, da ne bi mogle 10sekund skup držat, ker te že peče. Ko Sedajle ko nič ne špilam spet potipam, je pa čist kul temperatura, skor nič toplo sploh.
Mal me je strah da ne bi zgorela ko igram
A je to normalno?
Drugač si grem pa jutri po dva dodatna ventilatorja, ki jih bom namontiro, da bosta pihala zrak v škatlo.
Mal me je strah da ne bi zgorela ko igram
A je to normalno?
Drugač si grem pa jutri po dva dodatna ventilatorja, ki jih bom namontiro, da bosta pihala zrak v škatlo.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
Rotaidal ::
A nebi raje namestil nek program za merjenje temperature, tako bi točno videl kako je stanje. Ker to tipanje je.... lol
No zdle sm mal igral in piše 75°C. POtem pa v roku dveh do treh minut pade na 70, in potem dokončno do 62°C.
Wofk ::
to so še čist v mejah temparature
tako visoke so pa zato ker se fan na grafični fiksno vrti na tam okrog 20%
jaz sem inštaliral riva tuner in povečal pbrate na 30%, temparatura v idile ni več presegla 50 stopinj, v full loadu pa nikoli čez 70 stopinj
tako visoke so pa zato ker se fan na grafični fiksno vrti na tam okrog 20%
jaz sem inštaliral riva tuner in povečal pbrate na 30%, temparatura v idile ni več presegla 50 stopinj, v full loadu pa nikoli čez 70 stopinj
Sem danes v comshopu kupil še dva silent ventilatorja in naštimo skup, je zdej velik bolj hladno.. Čeprav tudi kar precej bolj glasno..
Vuli ::
Ja poleti je kriza s temperaturami. Sej takoj pozna napram pozimi.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri nakupu CPU coolerjaOddelek: Kaj kupiti | 3722 (3046) | SuperVeloce |
» | Menjava ventilatorjev na ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3853 (3457) | Architect |
» | GTX 470 pregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1240) | MAFIA |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2264 (1521) | frenk |
» | IC35 vroč !Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1475 (892) | tec |