Forum » Programska oprema » Program za snemanje iz kaset
Program za snemanje iz kaset
sjs ::
Kateri program naj uporabim za snemanje audio zapisa iz disket na računalnik v wav (mp3) - seveda bi se rad znebil šuma ki ga proizvaja disketnik
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
MadMax ::
Cool Edit Pro
Sound Forge
Wave Lab
.
.
.
Niso profesionalni proggyji, a za to kar bos ti rabil se prevec.
Itak pa moras za odstranjevanje suma dost experimentirat, da nastavis vse mogoce filtre in ekvilajzerje, katerih imas ze v teh proggyjih prevec.
Ko bos te 3 res nastudiral, pa vec ne bos tle spraseval kje dobit boljse
Sound Forge
Wave Lab
.
.
.
Niso profesionalni proggyji, a za to kar bos ti rabil se prevec.
Itak pa moras za odstranjevanje suma dost experimentirat, da nastavis vse mogoce filtre in ekvilajzerje, katerih imas ze v teh proggyjih prevec.
Ko bos te 3 res nastudiral, pa vec ne bos tle spraseval kje dobit boljse
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
leonius ::
kaj pa vem, jaz vedno ko snemam na line-in snemam preko kakega programa, ki direktno v mp3 zajema, pa potem tiste programe uporabim za izboljšanje kvalitete....dvomim da keri od teh progijem podpira direktno zajemanje v mp3, al pa:///...
LP,husler
LP,husler
sjs ::
Ravno to iščem, da bi zajemal v mp3 in obenem filtriral šume. Vem da taki programi obstajajo, pred nekaj meseci sem dobil nekaj informacij, sedaj bi pa rabil nekaj takega..
para-site ::
cooleditpro ver 2.0 ima že po defaultu mp3 plugin noter tko da lahko stvar posnameš v mp3 formatu, celo mp3pro podpira. Program ma tudi vsa tista jajca za šume samo tega nism probal ker se mi ne da ukvarjat s tem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitna hitrost zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 4444 (3148) | XLapse |
» | Kako iz gramofona v MP3???Oddelek: Zvok in slika | 4045 (2783) | Gapi |
» | Kateri mp3 predvajalnik, ki dobro snema?Oddelek: Zvok in slika | 1914 (1758) | nokia6310 |
» | Program za gledanje tv-jaOddelek: Zvok in slika | 2321 (1820) | freserovski |
» | radio/kasete/lp v mp3Oddelek: Programska oprema | 1964 (1833) | rimljan |