Forum » Izdelava spletišč » hosting za podjetje
hosting za podjetje
kocba ::
hej,
podjetje mi je naročilo, da naj izdelam stran za njih. To je opravljeno, zdaj pa še rabijo hosting. Hočejo met slovenskega.
Malo sem pogledal ponudbo in mi je hitrost.com, kar všeč. Cena ni pretirano visoka za podjetje. Nevem pa kako je s kvaliteto.
Zanima me, če še vi poznate kakšen hosting za podjetja, ki je kvaliteten in primeren za podjetje.
podjetje mi je naročilo, da naj izdelam stran za njih. To je opravljeno, zdaj pa še rabijo hosting. Hočejo met slovenskega.
Malo sem pogledal ponudbo in mi je hitrost.com, kar všeč. Cena ni pretirano visoka za podjetje. Nevem pa kako je s kvaliteto.
Zanima me, če še vi poznate kakšen hosting za podjetja, ki je kvaliteten in primeren za podjetje.
gregy ::
čisto odvisno kaj pričakuješ od gostovanja .. sam gostujem že 8 let pri www.kelt.si .. z eno besedo zadovoljen .. včasih nizka cena gostovanja ne pomeni tudi kvalitetnega servisa .. pač moje izkušnje
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Gwanaroth ::
www.hostko.si
Strežnike imajo v prostorih Amisa. Uporabljam izključno njihove hosting storitve, več kot zadovoljen.
Strežnike imajo v prostorih Amisa. Uporabljam izključno njihove hosting storitve, več kot zadovoljen.
Lights often keep secret hypnosis..
Atos ::
www.hostko.si
+1
sicer sem pri njih samo dobre pol leta, vendar do sedaj več kot zadovoljen
poweroff ::
No, mi smo bili pri Hitrost.com točno en dan, ko sem ugotovil naslednje.
Hitrost.com sicer na svoji spletni strani pravi, da prodaja Geo Trust SSL certifikate, vendar sami uporabljajo self-signed in celo pretečen certifikat.
Tole izpiše FF:
The certificate is not trusted because it is self signed.
The certificate expired on 17. 02. 2007 10:17.
Ponujajo tudi e-pošto. Omogočajo POP3s - se pravi SSL čez POP3, vendar ne ponujajo varnega TLS ali SSL SMTP strežnika.
Še več - za SMTP zahtevajo avtentikacijo, ki pa poteka v plain načinu.
V glavnem - za hec sem si iz accounta gostovanega pri njih poslal mail na svoj drugi account - seveda preko njihovega SMTPja z avtentikacijo in pognal Wireshark (program za presrezanje omrežnega prometa).
In je lepo moj mail client njihovemu SMTP serverju poslal moje uporabniško ime in geslo. Sicer resda Base 64 "kodirano", vendar sem za dekodiranje porabil točno 5 sekund.
Po domače povedano: če bi nekdo prestrezal naše maile, bi zelo hitro ugotovil gesla za POP3, ki so seveda enaka kot za SMTP.
Da ne govorim o tem, da si uporabnik sam ne more spreminjati gesl az amail, ampak mora to storiti administrator domene.
V glavnem - iz tega razloga smo se odločili, da svoje mail accounte - ostalo pa tudi - v kratkem preselimo nekam drugam.
Saj Hitrost.com je verjetno čisto OK, dokler ne potrebuješ nekoliko bolj resne poslovne storitve. V našem primeru se zadeva ni obnesla - žal.
Hitrost.com sicer na svoji spletni strani pravi, da prodaja Geo Trust SSL certifikate, vendar sami uporabljajo self-signed in celo pretečen certifikat.
Tole izpiše FF:
The certificate is not trusted because it is self signed.
The certificate expired on 17. 02. 2007 10:17.
Ponujajo tudi e-pošto. Omogočajo POP3s - se pravi SSL čez POP3, vendar ne ponujajo varnega TLS ali SSL SMTP strežnika.
Še več - za SMTP zahtevajo avtentikacijo, ki pa poteka v plain načinu.
V glavnem - za hec sem si iz accounta gostovanega pri njih poslal mail na svoj drugi account - seveda preko njihovega SMTPja z avtentikacijo in pognal Wireshark (program za presrezanje omrežnega prometa).
In je lepo moj mail client njihovemu SMTP serverju poslal moje uporabniško ime in geslo. Sicer resda Base 64 "kodirano", vendar sem za dekodiranje porabil točno 5 sekund.
Po domače povedano: če bi nekdo prestrezal naše maile, bi zelo hitro ugotovil gesla za POP3, ki so seveda enaka kot za SMTP.
Da ne govorim o tem, da si uporabnik sam ne more spreminjati gesl az amail, ampak mora to storiti administrator domene.
V glavnem - iz tega razloga smo se odločili, da svoje mail accounte - ostalo pa tudi - v kratkem preselimo nekam drugam.
Saj Hitrost.com je verjetno čisto OK, dokler ne potrebuješ nekoliko bolj resne poslovne storitve. V našem primeru se zadeva ni obnesla - žal.
sudo poweroff
fiction ::
Heh - tale pretecen self-signed certifikat izgleda res malce neprofesionalno.
Kaj je sploh fora da ponujajo GeoTrust SSL certifikate, ce pa so ocitno sami prevec skrti, da bi
to uporabljali? Poleg tega ne razumem poante v pop3s brez smtps. Razen ce je to misljeno samo za posiljanje
iz njihovega omrezja ter sprejemanje mailov od zunaj (od drugje pa si lahko uporabnik nastavi kaksen
kriptiran tunnel do smtp serverja).
Kaj je sploh fora da ponujajo GeoTrust SSL certifikate, ce pa so ocitno sami prevec skrti, da bi
to uporabljali? Poleg tega ne razumem poante v pop3s brez smtps. Razen ce je to misljeno samo za posiljanje
iz njihovega omrezja ter sprejemanje mailov od zunaj (od drugje pa si lahko uporabnik nastavi kaksen
kriptiran tunnel do smtp serverja).
kocba ::
vzeli smo hostko.si in zaenkrat ustreza vsem našim zahtevam, tako, da ni blo problemov.
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25396 (1509) | Lonsarg |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16412 (10228) | Netrunner |
» | Dostop do (varne) e-pošte v tujiniOddelek: Mobilne tehnologije | 3349 (3163) | SeMiNeSanja |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10156 (6683) | neoserv |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9171 (6664) | Gost |