Forum » Znanost in tehnologija » Magnetni motor
Magnetni motor
nicjasno ::
http://uk.youtube.com/watch?v=OEfpGoYMd...
Sam sem ze razmisljal da bi to bilo mogoce. Se pravi motor, ki odboj magnetov spremeni v rotacijsko gibanje. Videl sem ze precej videov na youtube s prototipi in tudi sam nameravam narest en prototip da preverim vso zadevo.
Kaj pa menite vi o tem? Free energy sounds like the way to go.
Sam sem ze razmisljal da bi to bilo mogoce. Se pravi motor, ki odboj magnetov spremeni v rotacijsko gibanje. Videl sem ze precej videov na youtube s prototipi in tudi sam nameravam narest en prototip da preverim vso zadevo.
Kaj pa menite vi o tem? Free energy sounds like the way to go.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
Thomas ::
Ne dela. Ker ni snovi, ki bi reflektirala "magnetno sevanje", ne da bi pri tem porabljala energijo.
Trust me.
Trust me.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas ::
To samo zgleda tko, na videu. To je pa možno tako, da imajo en clandestine vir energije.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
rasta ::
Se pravi motor, ki odboj magnetov spremeni v rotacijsko gibanje.
Prav vsi električni motorji danes delujejo na tem principu. No, razen linearni. Ti odboj magnetov spremenijo v linearno gibanje.
Valvoline ::
Najbolj pomembn zakon fizike...
Da dobiš energijo,potrebuješ energijo.
Energija pri tem le spreminja obliko s pomočjo pretvornika. Npr električno v mehansko,mehansko v magnetno itn. Ni takšnega pretvornika oz mašine katera ima 100% izkoristek da bi nastal t.i. perpetuum mobile.kaj pa šele da bi ustvarjal viška energije. In tu ni debate.
:=) Mal za hec.
Da dobiš energijo,potrebuješ energijo.
Energija pri tem le spreminja obliko s pomočjo pretvornika. Npr električno v mehansko,mehansko v magnetno itn. Ni takšnega pretvornika oz mašine katera ima 100% izkoristek da bi nastal t.i. perpetuum mobile.kaj pa šele da bi ustvarjal viška energije. In tu ni debate.
:=) Mal za hec.
darkolord ::
Ah model je kasneje priznal, da mu "sustainabilitya" ni uspelo doseč.
Thomas: a nimajo drugače superprevodniki takega učinka?
Thomas: a nimajo drugače superprevodniki takega učinka?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj to ne deluje (perpetuum mobile again) (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13507 (5322) | cvalsr |
» | asinhronski elektromotor kot generator (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 25316 (10782) | A. Smith |
» | Mehanska baterija (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6769 (5070) | snow |
» | Energija iz nič. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18015 (12373) | jest10 |
» | fizikalna nalogicaOddelek: Loža | 3048 (2377) | Thomas |