Forum » Mobilne tehnologije » N95 8GB + Klik NLB?
N95 8GB + Klik NLB?
buneech ::
Poizkusi in povej, certifikat ti verjetno sprejme, če ti pa stran odpre, ti pa ne vem povedati.
_Dejan_ ::
Jaz sem probal na dlančniku(HTC TyTnII) in stran odpre vendar ne delujejo gumbi ob strani. desni del strani deluje normalno tudi če kliknem na kakšno povezavo/gumb, le gumbi v levi vrstici ne delajo...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
V-i-p ::
Na Symbian operacijskem sistemu zaenkrat z certifikati (torej z spletno banko) še ne moreš delat...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Cokolesnik ::
Ni res. Na Nokia E-90 lahko brez težav uporabljam Klik NLB. Je pa problem, vsaj za E-90, da ima težave z uporabo certifikatov na tistih spletnih straneh, ki bazirajo na spletnih strežnikih Apache in (IIS deluje).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
trek@s ::
Helow
Da malo obudim temo - deluje klik nlb na telefonih s symbian ali ne? Kakšen je postopek nastavitev, če deluje?
Da malo obudim temo - deluje klik nlb na telefonih s symbian ali ne? Kakšen je postopek nastavitev, če deluje?
kriko1 ::
Si poskusil? Jaz sem uspešno uvozil svoj certifikat, vendar ga nisem še nikjer preizkusil...
Klik NLB pa nimam.
Klik NLB pa nimam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetno bančništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19690 (15376) | Tilen |
» | Klik.nlb shekan? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 13509 (10183) | Cokolesnik |
» | KLIK NLB - Varnost ?!?!Oddelek: Loža | 5152 (3695) | madviper |
» | Opera 9 Preview 1Oddelek: Novice / Brskalniki | 4745 (3424) | MrStein |
» | Firefox - spravljanje v redOddelek: Omrežja in internet | 2360 (1630) | Metabond |