» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
27 / 32
»»

Steinkauz ::

Seveda ti bo štekal do konca potem, ker bo v uporabi navaden ram in ne grafični.

M_T_M ::

hvala =666= deluje

emmentaler ::

Dober dan, imam comp 4gb ddr3, i5, GF275, win7rtm.....In ja dobim GTA4 gusar varjanta , in mi dela špil, dela gladko, samo tak vsake 5sek zatakne za pol sekunde....ni važno ali je resolucija 1080 ali 1024.....detajli low ali high ni važno, vedno enako...ok, nima veze, če je špil ql, bom pa kupil original, itak ni več draga....
Zanima me samo, a stvar dela normalno na win7 x64? da nebom zastonj kupoval špila....Malo sem že bral po forumih, in nimam edini te težave zatikanja na win7, samo tukaj pa sprašujem na kratko, dela originalen gta na win7 brez problema???

CaptObvious ::

Jaz imam 4Gb, I7 860, GTX285 in Win7 64bit pa mi originalna igra vredu dela. Probaj najnovejši patch inštalirat pa najnovejše driverje za grafično drugače pa originalno igro kupi.

__Devil__ ::

Ja, ebo probema, če naložiš patch vsaj 1.0.3, ker naj bi vseboval neki win 7 boost. Če pa boš kupil original, pol pa tka nebo nobenga problema. Samo patch gor pa je. 1.0.5 je že veni baje.

Hexx ::

Dober dan, imam comp 4gb ddr3, i5, GF275, win7rtm.....In ja dobim GTA4 gusar varjanta , in mi dela špil, dela gladko, samo tak vsake 5sek zatakne za pol sekunde....ni važno ali je resolucija 1080 ali 1024.....detajli low ali high ni važno, vedno enako...ok, nima veze, če je špil ql, bom pa kupil original, itak ni več draga....
Zanima me samo, a stvar dela normalno na win7 x64? da nebom zastonj kupoval špila....Malo sem že bral po forumih, in nimam edini te težave zatikanja na win7, samo tukaj pa sprašujem na kratko, dela originalen gta na win7 brez problema???

ga mam js na istem OS-ju in dela super

Denis_91 ::

Se opravičujem če je že kdo kdaj tole povedu ampak jz žal nism vidu.
Zanima me če obstaja kakšna omejitev kulkrat lahk naložim GTA IV na comp? Recimo da komp sformatiram pa pol nazaj naložim igro pa pol še enkrat sformatiram pa dam drug windows gor pa tak naprej. Mam pa original:)
hvala za odgovor

PS: sprašujem zato, ker je treba napisat serijsko številko tiste kupljene igre. Da nebi kdaj serijska potekla al kaj podobnga
=)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Denis_91 ()

RazzorX ::

Kolikokrat hočeš, le pred uninstall-om se "odregistriraj", desni klik na igro pa boš videl.

Hexx ::

ve kdo za kakšen merilec hitrosti za GTA 4 pc? nekaj podobno temu youtube
na guglu sem našel par teh ampak ni nobenih navodil..

Baron 11 ::

Meni pa dela GTA 4 normalno z eno malo napakico, ki se glasi.
Ko grem ven iz igre mi napiše da je GTA 4 bil ustavljen zaradi nepravilnega delovanja.
Zanima me če je še kdo s takim problemom in če ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narob..?!
Probal sem posnet igro na novo vendar je problem ostal. ;(

Imam originalno Visto Home Premium 32 bit.
(Asus P5N-D) Matično plato
Intel Core2 Duo E8500
NVIDIA GeForce 8800 GTS 512

strictom ::

Če ti sama igra dela normalno zarad tega ni panike, je pa to problem pri visti in dela isto pri večih igrah.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

simnov ::

Ali je možno igrati brez Socialclub.

Mislim da ne, ker potem ne moreš shraniti igre.

particle ::

Videl sem, da danes pride GTA Episodes from Liberty City, ki vsebuje The lost and the damned, in The ballad of gay tony.

Ker nikjer nisem zasledil, me zanima, če je tale expansion free za lastnike original GTA4 PC, ali je potrebno dokupiti.

Verjetno free ni, in je tole neumno vprašanje, vendar me zanima, če kdo ve kaj je s tem. :p

destroyer2k ::

Peshkeer

Skoraj zastojn bo, samo prvo rojenega sina moreš jim dati:D

Drugače pa za plačat bo ja.

Komaj čakam. Kdaj pa bo na travniku? >:D

Mentalist ::

GTA IV SUCKS!!
Lool.

Ker ti ne dela?

Bananovec ::

__Devil__ je izjavil:

Ker ti ne dela?

Ker ne dela njegovemu prijatelju.
Meni igra ne dela nobenih problemov. Je pa res, da si jo lastim za PS3. Pravkar jo ponovno preigravam.

Berserker ::

Na ps3 je kr hud padec FPS-jev na čase, bil sem skrajno razočaran.

__Devil__ je izjavil:

Ker ti ne dela?

Ne, ker šteka pa je dovolj zmogljiv comp.
Lool.

Če ne znaš piratizirat jo pa kupi in mora delat =). Sploh, če maš ATI 4870.

Bananovec ::

Berserker je izjavil:

Na ps3 je kr hud padec FPS-jev na čase, bil sem skrajno razočaran.

Sem opazil ja. Ko sem jo preigraval še na CRT televiziji (kako leto nazaj), tega nisem opazil.

__Devil__ je izjavil:

Če ne znaš piratizirat jo pa kupi in mora delat =). Sploh, če maš ATI 4870.

Je original...
Lool.

Potem bi morala biti rešitev. Updataj driverje tako, da prvo zbrišeš stari in naloži nove (btw, posodabljajo se vsaj 1x na mesec).
Mogoče preveri še hitrosti grafične, če ni "downclockana" v CCC (catalyst control center).
Temparature procesorja, navit kaj?
Imaš veliko nepotrebne krame na računalniki? mogoče je to razlog za "štekanje".
Kakšen monitor? Kakšna resolucija?
Zmanjšaj nastavitve v igri, na low itd. če še nisi probal z tem.
Nevem, kaj bi še lahko več probal ?! Kak napajalnik maš mogoče?

alexa-lol ::

en je na 4850 delala s 40 FPS..

Zgodovina sprememb…

particle ::

destroyer2k je izjavil:

Peshkeer

Skoraj zastojn bo, samo prvo rojenega sina moreš jim dati:D

Drugače pa za plačat bo ja.

Ok, mogoče še veš a je expansion, ali standalone?

dr.Akula ::

Standalone.
ni podatka

simnov ::

Lepo z novim patchom ne potrebuješ Social Cluba.

simnov je izjavil:

Lepo z novim patchom ne potrebuješ Social Cluba.

Kateri patch je sedaj najnovejši?
Trenutno imam 1.0.5.0.
Predvidevam, da je tole(1.0.6.0) najnovejši.

=666= ::

Kva je zdej , a so že Episodes v trgovinah ? Nič ni videt .

Na travnikah je že. V trgovinah je tudi, nevem pa kje se da kupit.

Sem danes spet malo igral pa mi nikakor ne uspe potegniti ven telefona. Če pritisnem puščico gor se ne zgodi nič (sem že probal tudi zamenjat tipko za drugo pa tudi ne pomaga). Kakšna rešitev?

Isti problem.

Se mi zdi da je problem v tanovem 1.0.6.0 patchu. Ker imam tudi FPS-jev kar veliko manj kot prej. A je še kaka druga pot za odstranitev 1.0.6.0 kot reinstall cele igre?

Mislim da ne. Meni se zdi, da mi je nekako "boostal" igro patch 1.0.6.0 :).

Pri meni pa ravno obratno. Benchmark dobi nekje 10FPS manj kot prej.

Katero grafično imaš? Jaz, ko dam nastavitve vse na max (z 16X AAA vred) imam skoraj več fps kot če dam nekje medium vse. Zato mam nastavitve mešane (medium, low, high) in je OK grafika. Sicer niso stabilni FPS-ji. Marsikdaj mi lagga. (~20-50 FPS skače). Moja grafična pa je v podpisu.

Imam HD4850.

Tomozuki ::

Že ima kdo Episodes od Liberty City? Imam namreč malo starejši komp pa me zanima, če so se kaj potrudili z optimizacijo ali je takšen polom kot njegov predhodnik.

Kakšne komponente imaš?
Bom jaz sporočil kmalu kakšna je igra oz. "dodatek" ter kako je z optimizacijo.
Predvidevam, da je isto vse razen mape so spremenjene.

Tako dolgo se že nisem z mojim drobovjem ukvarjal, da sem že malo pozabil. Mislim, da je procesor Core 2 Duo 1.87 Mhz (ne vem točno serije, zdi se mi pa da E6324, ki je imel 2 mega predpomnilnika), 2 Gb rama SuperTalent, Geforce 8800GTS 320ram, vse skupaj pa se drži Asusove P5N32-sli mamaplate. Vbistvu po 3-eh letih še kar dobro dela in tekoče poganja kar precej špilov razen Arma 2 recimo (okoli 20 FPS). Sprijaznil sem se seveda, da igram na srednjih nastavitvah z resolucijami okoli 1440x900. GTA-ja pa sem se nekak izogibal, ker je folk jamral, da je požrešen do amena. Zato me zanima, če so se kaj potrudili pri optimizaciji :) Hvala za info ;)

P.S.: Je Episodes of Liberty City dodatek ali samostojni špil?

BALAST ::

Gledal boš bolj diapozitive, ker ravno GTA4 pogon rabi ogromno grafičnega pomnilnika (512Mb za vsaj približno tekoče delovanje), je pa to samostojni špil.

Meni sicer deluje na AMD x2 6000+ in ATi 3870, (podobna zmogljivost tvojem procesorju in grafični)m pa moram resolucijo enako kot imaš ti na ARMA, pa mi benchmark pokaže 22fps vse na najnižjih nastavitvah. Tako da ne priporočam nakupa. ;)

Mene zanima kakšne nastavitve imate tisti z ATI 4890 1gb na resoluciju 1920x1080 in koliko fps? Če ima kdo tako.

Balast, hvala za odgovor ;) Sem na Youtube (click) videl, da je obup (nekaj sicer še Frapsi poberejo). Bom počakal še 2 leti, ko bom kupoval nov komp, pa si ga takrat omislil :D Itak je še polno ostalih iger, ki jih še nisem preigral, pa tekoče delajo.

dronyx ::

Če je morda kdo igral GTA IV na xboxu 360 in na solidno zmogljivem PC me zanima, kakšna je razlika v grafiki. Ali je PC verzija kaj občutno boljša, ali samo navadna neoptimizirana predelava?

Jaz sem igral GTA IV in Episodes from Liberty City samo na xboxu 360. Se mi pa zdita dodatka boljši igri, kot pa originalni GTA IV, ker ni toliko dolgočasnih misij in teženja po telefonu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Berserker ::

Grafično je pc verzija vrjetno boljša, vendar ob težavah ki jih dobi pc igralec se ne splača.

Se splača kupit GTA: Episodes from Liberty City?

BALAST ::

Če si užival v GTA4 potem se splača, pa moraš imeti najmanj C2D/Athlon x2 3Ghz in 8800gt/HD4850 z najmanj 512Mb pomnilnika ter vsaj 3Gb RAM, da boš vsaj lahko pasel oči na srednjih detajlih z 30FPS.

Ja GTA IV mi je všeč, ubistvu ga še zmeraj obračam počasi do 100%, trenutno na nekje 70%. Bo delalo, sicer ne super ampak tako kot IV, nekje zadovoljivo. :)
««
27 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458973 (25589) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384029 (2743) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110717 (6259) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516769 (5214) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473208 (1980) samsung113

Več podobnih tem