Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
mtosev ::
Poklici BSA
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Ziga Dolhar ()
Oktan ::
Imam problem!
Igram originalen gta 4, vendar igram offline. Sedaj bi rad igral online, tako da sem ustvaril social club account, windows live account in xbox live account, vendar ko v igri vpišem mail in kodo od kateregakoli accounta (od zgoraj naštetih), mi nikoli ne dela. Probal sem že 100-krat!
1. Ali je lahko problem, ker sem social club account ustvaril z G-mailom in ne s Hotmailom?
2. Ali je lahko vzrok v hitrosti intrneta?
3. Ali je imel kdo enake probleme?
LP
Igram originalen gta 4, vendar igram offline. Sedaj bi rad igral online, tako da sem ustvaril social club account, windows live account in xbox live account, vendar ko v igri vpišem mail in kodo od kateregakoli accounta (od zgoraj naštetih), mi nikoli ne dela. Probal sem že 100-krat!
1. Ali je lahko problem, ker sem social club account ustvaril z G-mailom in ne s Hotmailom?
2. Ali je lahko vzrok v hitrosti intrneta?
3. Ali je imel kdo enake probleme?
LP
Berserker ::
Ko ste ravno pri live pc mam eno igro ki podpira orginal live sam nevem kje se naj registriram kr mi tam ko dodam online registracijo takoj vrže na neko xbox stran brez smisla. Sicer pa je pri live odlično da lahk en account uporabljaš za vse live igre in sklepam tudi da so tam shranjeni vsi ti live games save game .
tuned ::
Rabim pomoč, skopiral sem save game v "savegames" mapo in zagnal igro, ko sem hotel zagnati save mi je napisalo, loading failed, Please check is hard drive is working (neki pribižno tazga).
Kaj moram naredit da bo delal save
LP
Kaj moram naredit da bo delal save
LP
__Devil__ ::
mogoče kdo ve kje se da dobit save game 100% za gta 4?? ker sem preizkal celi google pa ne najdem. pa po možnosti če kdo ve, mam WIN 7 in sem gta4 instaliral v svojo mapo na disk D, pa, če kdo ve kje se v tem primeru nahaja save game in kako nastavit tale save game?
hvala vam
hvala vam
ne, imam patch 1.3. notri v tej mapi (rockstar games/GTA IV) je samo: bechmarks, user music, videos, savegame nikje.
še to. če kje dobim save game, kaj morem vse v kere mape dati? ali je tako kot pri gta sa, da daš samo v eno mapo en falj pa je? ker sedaj je še poleg tale xlive vidim pa vsega boga
hvala
še to. če kje dobim save game, kaj morem vse v kere mape dati? ali je tako kot pri gta sa, da daš samo v eno mapo en falj pa je? ker sedaj je še poleg tale xlive vidim pa vsega boga
hvala
kje pa je to? in zakaj mora bit?
sedaj iščem moj trenutni save game in ga zaboga nikjer ne najdem, to je zakleto :D
edit: ko smo že pri tem, imam sistem (v podpisu :P) in me zanima, kaj moram narediti, da bom lahko dal vse do konca grafiko?? ker mi ne gre več, ker kao vse ram-a porabi. nekje sem slišal da moram v commandline.txt napisati v mapi "MAIN" in nevem kako se to naredi?
hvala :P
sedaj iščem moj trenutni save game in ga zaboga nikjer ne najdem, to je zakleto :D
edit: ko smo že pri tem, imam sistem (v podpisu :P) in me zanima, kaj moram narediti, da bom lahko dal vse do konca grafiko?? ker mi ne gre več, ker kao vse ram-a porabi. nekje sem slišal da moram v commandline.txt napisati v mapi "MAIN" in nevem kako se to naredi?
hvala :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
ej hvala ti! dela, zakon! a to je tvoj save game?
EDIT: kdo ve kako narediti tisko, ko imaš lahko neomejeno grafiko? hvala še 1x :P
EDIT: kdo ve kako narediti tisko, ko imaš lahko neomejeno grafiko? hvala še 1x :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
evo tega ravno ne razumem :S. Nimam pojma o čem se gre tu, lahko bolj podrobno razložiš? prosim?
hvala :)
hvala :)
dr.Akula ::
Odpri notepad in vanj skopiraj tole:
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblank
Shrani ga v mapo kjer imaš inštalirano igro, ter datoteko poimenuj "commandline" (brez navednic).
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblank
Shrani ga v mapo kjer imaš inštalirano igro, ter datoteko poimenuj "commandline" (brez navednic).
ni podatka
Oktan ::
Če koga zanima, kaj vse se da narediti v Video Editorju, naj si pogleda moj video na YouTubu:
LP, Oktan
LP, Oktan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oktan ()
dronyx ::
Da ne načenjam nove teme, si bom sposodil tole.
Baje prihaja za xbox360 GTA IV - Episodes from Liberty City, ki naj bi imel oba nadaljevanja GTA IV, ki sta sicer izšla že prej kot DLC. Zanima me če kdo morda ve, ali se bo to pri nas dobilo?
Baje prihaja za xbox360 GTA IV - Episodes from Liberty City, ki naj bi imel oba nadaljevanja GTA IV, ki sta sicer izšla že prej kot DLC. Zanima me če kdo morda ve, ali se bo to pri nas dobilo?
Ja kak to misliš, na xboxu igro preprosto kupiš prek LIVE za 1600 M$p, za pc pa je vprašanje če to pride, seveda pa oba DLC-ja prideta na dvd izdaji. Sicer pa je baje novi dlc kr dober in predrzen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
dronyx ::
Imam zanič internet povezavo, tako da raje kupim DVD, kot pa da bi to vlekel iz neta kot DLC. Nisem pa zasledil, da bi pri nas kdo prodajal DVD z obema nadaljevanjema skupaj. V tujini je to že izšlo. Seveda samo za xbox 360.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Nevem, mislim da pri nas še ne, jaz bi raje skočil v avstrijo v kakšen mediamarkt pa podobne štacune.
Gap ::
Mene zanima kako lahko poslušam glasbo u igri...vem da kopiraš skladbe moji dokumenti/rockstargames/user music
ampak jaz sem kopiral ampak nemorem polsušat zakaj?
ampak jaz sem kopiral ampak nemorem polsušat zakaj?
šestglav ::
Dobro ok inštalam gta iv + update za pc commande
zaženem game malo igram potem pa začne z kamero sem pa ta
pa ke bi radi toti idioti da pokozlam celi camp
obstaja za to rešitev ???
zaženem game malo igram potem pa začne z kamero sem pa ta
pa ke bi radi toti idioti da pokozlam celi camp
obstaja za to rešitev ???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: šestglav ()
JerryP ::
Na tem forumu se ne podpira piratstva! Zato če ne znaš uštimat zadeve narbol da ne igraš ali pa nabaviš original.
šestglav ::
Ok dela že vse ni panike. Glede org gamov, par sem jih že kupil naslednja pa de verjetno GTA IV
RazzorX ::
Ja zunaj naj bi bil nov patch 1.0.5.0, vendar ga na uradni strani ni, pa tudi kot novica prek Social Club-a se ne pokaže, torej je to res uradni patch ali ne? Je recimo na softpedia pod official patch, ampak zakaj ga potem ne bi bilo na rockstar games?
erzy ::
Mene zanima. Imam isti problem kot ga je imel _Devil_, glede savegame-a . Enostavno ko hočem naložiti v igrici en save mi napiše failed..bla bla
Tist link k ga je objabu @x800xt pa seveda ni več obstujoč.
Malo pomoči dobrodošle, hvala.
Tist link k ga je objabu @x800xt pa seveda ni več obstujoč.
Malo pomoči dobrodošle, hvala.
Intel Core2Duo E8500 3,17GHz, ASUS P5Q Pro,
M_T_M ::
A ve kdo, kako lahko view distance povečam na 100%, ker ko hočem povečat na 100%, mi avtomatsko vrže na 42%?
=666= ::
V GTA IV mapi usvarš txt file notr pa napišeš -availablevidmem 2 in sejvaš kot commandline .Pol boš pa vidu v igri , da imaš Resource Usage nekaj čez 2000 mb , pol pa sam nabijaš vse do fula.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458936 (25552) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4028 (2742) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10717 (6259) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6769 (5214) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3208 (1980) | samsung113 |