» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
7 / 32
»»

mit3k ::

Znane so priporočene zahteve :)

Okay the new OFFICIAL REQUIREMENTS:

Intel i8 Octo-Core @ 5.0Ghz / AMD Phenom X8 III @ 4.0Ghz or better
12GBs of RAM
Video Card with 2GB of VRAM. (Nvidia GTX 380 or AMD 4970 Recommended)
14Gb Hard Drive Space
Windows XP w/SP4 -or- Windows Vista w/SP2

Steinkauz ::

Ti si pa nekaj skadil prej kajne?
# Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
# RAM: 2GB
# Hard Drive: 18GB free hard disk space
# Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
# Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Meizu ::

Jebemu matr yesss internet sm dobil glih zdajle :) Spet sem v igri. Torej, kako je kej zdej s tem špilom? Se mi ne da brat tolko postov nazaj. Je že izšla?

Idi malo pogledat na gtaforums. Špil je čisto zj.eban glede optimizacije. Še na najboljših sistemih komaj laufa. Res škoda, ker je to edini špil katerega sem se veselil.

Pa še par komentarjev:

People with 4870X2 can max out Crysis but they'll get barely 25 fps in GTA IV.

No, this port is badly optimized for the ATI cards (from the way it looks, I haven't played the game btw). Just open the whole gen pc chat and you'll see people complaining why their ATI cards (I'm not talking about Radeon 9600, I'm talking about 4850, 4870, 4870X2, etc) cannot get a nice fps on even the lowest setting

i've got X2 3800+, 2 gig ram, 8800GT and it runs like sh*t.
1680*1050 wide (16:9), everything on medium, average 15fps
but don't be fooled, even on low settings it doesn't run smooth. A patch is desperately needed...

lol have you seen Low settings? its like GTASA
yeah, maybe even worse... but with little bonus - unplayable FPS......... wanna shot someone from R*

Sramota za Rockstar, res so me razočarali.

Meizu ::

Uff... Bo treba kr počakat ja... Matr jim dam s temi porti iz konzol na kompe. Ni čudno da je vse zjebano, sej ne morš nekih funkcij ki jih konzola opravlja gladko, opravljat na kompu. Kako bi zgledalo, če bi nardili port crysisa na konzole npr.? Sej to smo že obdelalo, tko da bi moglo bit vsem znano.

tx-z ::

Blah, bomo pač igral na 1024*768 na low :O not
tx-z

Vsi tisti, ki bi radi nadgradili svoj pc v upanju, da vam bo delal gta, kupite raje xbox360, boste še najceneje skoz prišli :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mit3k ()

_Prince_ ::

men na recommended samo proca "ne spusti" cez (ni Quad, kaj cmo)...ampak kolikor sem jaz do sedaj slisal ima igra polno nekih tehnicnih problemov med drugim tudi z frameratom...tip s HD4870X2 dobi 22fps na 1600x1200...

dronyx ::

Saj založniki vedo, da bo večina za PC igro snela iz interneta, tako da se niti ne trudijo preveč z konverzijo iz konzole, res pa je, da je takšno obnašanje krivično do kupcev originala, ki ni zato nič cenejši.

Good Guy ::

Kar downloadite vsi.. lepo boste presenečeni ko boste ugotovili da ni cracka še zunaj in bomo jutri vsi, ki smo originale naročili veselo igrali, vi pa nam bili "fovš". :)

za info crack je že zuni(u bistvu je blil takoj ko je igra prišla na net)..

sam sicer špila ne mislem zlovdat, in tega ne podpiram, tko da tega ni treba brisat
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Good Guy ()

AapocalypseE ::

Še ena neoptimizirana igra... ne morem verjet jaoooo

Veselil sem se tudi zelo na Shaun White Snowboarding. Pač malo zimskega športa in je igra primarno tudi narejena za konzole in non-stop šteka na PC-ju. Mrzim to, ko pacajo nekaj za PC in ni kot bi moralo bit.

LordTado ::

ja za gta4 bo treba kar novo tehnologije core i7 pa novo grafo ki pride ven januarja gtx260 x2...
pol pa bo 30+ fps

ampak to je cista neoptimizacija;((

Robert_S ::

Zakaj pa , špil še za 3 leta stare grefe ni z optimiziran , zdej nej bi pa delal z tehnilogijo k še ni uzun , ko jih jebe od mene ne dobijo pare.

sej že maš uzun:)
kupi i7 pa 4870 x2 pa 6gram pa bo šlo:)

če pa nebo dovolj pa dve grafi:)

jah s konzolami se služi,s craci pa ne:)
zakaj bi se trudli z optimizacijo če folk zdovnloada par let trdega dela:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LordTado ()

ja za gta4 bo treba kar novo tehnologije core i7 pa novo grafo ki pride ven januarja gtx260 x2...
pol pa bo 30+ fps

Tisti kateri bi kupil tak pc zaradi enega neoptimiziranega gta-ja je za mene bedak.
Če lahko stvar laufa na konzoli za par 100 eurov, ne mi rečt da en sodoben pc tega ne more poganjat.

Če se pa razvijalcem ne ljubi potrudit pri predelavi za pc pa ni naša krivda. Rockstar FU :)

sej že maš uzun:)
kupi i7 pa 4870 x2 pa 6gram pa bo šlo:)

če pa nebo dovolj pa dve grafi:)

sm kaj pol k ti pa za spil dnarja zmanka hehe8-)

4870x2 je že zastarela roba.

4870x2 je že zastarela roba.

samo se vedno najmocnejsa oziroma pri vrhu:)

Dobr , sej verjamem ,da bojo zrihtal špil z patchi , sam kva so delal do zdej .

Shegevara ::

No, pa se Crysisu še ena igra pridružuje po svoji neoptimizaciji. Way to go Rockstar!

Zgodovina sprememb…

chicolino ::

"za info crack je že zuni(u bistvu je blil takoj ko je igra prišla na net).. sam sicer špila ne mislem zlovdat tko da tega ni treba brisat"

rovtar cracka še danes ni zunaj in tako kot zgleda ga še en čas nebo.. tko za info :)

jah s konzolami se služi,s craci pa ne:)
zakaj bi se trudli z optimizacijo če folk zdovnloada par let trdega dela:)

a ste gledali kdej zahteve za ps3 emulator:)
http://forums.emulator-zone.com/showthr...

pa splača se kupit konzole,ki ma že gor bluray tko kot ps3 pa lahk še filme gledaš,igraš take igre...

saj so pri crysisu tudi jokali,kolk jim je piratstvo odžlo dnarja in jim je zdej žal da niso nardili

ArYeS ::

Frend laufa na C2D, x1950xt na low komajda igralno... jaz ravnokar instaliram.

Frend laufa na C2D, x1950xt na low komajda igralno... jaz ravnokar instaliram.

heh, zalostno:)

Shegevara ::

ArYeS, zajebavaš se ane?

Se pravi da bo to na x1950pro komaj dost da malo pogledam kako zgleda?

Tale GTA je ravnokar prešel moje stanje razočaranja. Trenutno se že smejim od groze.

Mislil sem, da bo igra neigralna na radeon 9600, ne na x1950 8-O

Pesimist ::

Meni pa laufa kajtevem z enih 40-50fps na Xboxu :D
Pa se tu obcasno dropne na kajtevem 20fps ko je dolocena svetloba.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Berserker ::

Pol sem jaz pogrno pri gf9600gt, uh še boljše da si lastim obe konzoli huh. Kak bi kaj teklo na grafi: ATI Radeon HD 4670 . Imam jo šanso za 100 € kupit a je vredi grafa bi šlo kaj bolje al mi priporočate da raje ostanem na xbox systemu in obdržim dnar in živce.

xabre ::

Najbolj žalostno je pa to, da igra ne bo bistveno lepša od san andreas, bo pa 10x bolj strojno zahtevna.

A zdej bom pa z 8800gt diapozitive gledal?8-O

@tr33k: 4670 je 80eur nova, pa dost slabša od 9600gt.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

c00L3r ::

Res žalostno, da so dali tako visoke zahteve :'( Sem imel celo namen kupiti to igro. Ampak da bom dal še vsaj 500€ za nov PC... No way!

samsung113 ::

Tale igra je čist v kurcu. Pravijo da so vlki problemi z GF karticami da imajo probleme z nalaganjem detajlov in vsega tega in isto se dogaja pri meni!

http://www.systemrequirementslab.com/bo...

Hej, kje navedeš opis svoje mašine kot to zahteva ta stran. ?
Malo pretiravaš igra je precej lepša kot gta sa, ceste so bolj resnične in zdelane, razbijalni model je eden jaboljših, fizika in animacije sta prisotna, povozijte skupino ljudi pa primerjajte to z SA. Vozni model je eden izmed najboljših za TPS-jke. Takšni očutek vožnje lahk pri farcry 2 sam sanjaš.

Kaj pa potem naj nabavim, da nebo drago in da bo boljše kot gf9600gt ? Aja pa naj bo kakšna ATI grafična kr nvidijine so v k.... baje in ATI -jeve prevladujejo tokrat.

xabre ::

namesto 9600gt edino pride v poštev 4850 ali 4870, če maš dost hiter kompjuter.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

Hej, kje navedeš opis svoje mašine kot to zahteva ta stran. ?
Malo pretiravaš igra je precej lepša kot gta sa, ceste so bolj resnične in zdelane, razbijalni model je eden jaboljših, fizika in animacije sta prisotna, povozijte skupino ljudi pa primerjajte to z SA. Vozni model je eden izmed najboljših za TPS-jke. Takšni očutek vožnje lahk pri farcry 2 sam sanjaš.

Nisem rekel da je v igri grafika grda ker sploh do tam nisem prišel! Samo pravim sem bral že tudi po drugih forumih in tudi pri meni je isto dogajanje in sicer da se detajli ne naložijo!

nikjer ne navedeš dol si potegne en fail ki potem pošilja podatke o hardwer-u...

Valvoline ::

Tako k pre vseh igrcah izklopiš sence izklopiš HDR in ostalo svetlobno sranje in bo laufalo 3x hitreje.

Tisti k imate težave z dewtalji itn izklopit AA in Vsync.

Zgodovina sprememb…

http://www.gtaforums.com/index.php?show... Tule so drugače opisoval že te probleme in so probal vse možne stvari pa nič od nič :/

CPU
Minimum: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
You Have: 2 processors running - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+
PASS
CPU Speed
Minimum: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
You Have: 2.31 GHz

System RAM
Minimum: 1 GB for Windows XP / 1.5 GB for Windows Vista)
You Have: 3.0 GB
PASS
Operating System
Minimum: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
PASS
Video Card
Minimum: 256MB NVIDIA 7900+ / 256MB ATI X1900+
You Have: NVIDIA GeForce 7600 GT (GeForce 7600 GT)
FAIL: Sorry, your video card does not meet this minimum requirement. Upgrade to a more powerful video card will make all your applications look better. Click the 'We Recommend' button to see some great options.
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card

Video RAM: Required - 256 MB , You have - 256 MB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0
Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0

Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.11.7824
FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.
Sound Card
Minimum: Yes
You Have: Realtek HD Audio output
PASS
Sound Card Driver Version
Your driver version number is: 5.10
FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.
Free Disk Space
Minimum: 16 GB
You Have: 46.0 GB
PASS

Ni ravno neka gajmer kišta ampak vseeno more stvar delati tudi na low detajlih z 800x600 resolucije!

Zgodovina sprememb…

AlesSLO ::

Moj pc:
C2D 6420 @ 2.35 ghz
2 GB ram
Radeon HD4850 512 mb

Nastavitve:
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium(več niti ne gre, ker preseže VRAM)
Render Quality: High
View Distance: 35
Detail Distance: 25

Meni dela večinoma tekoče, zelo redko malo zašteka ampak ni sile.

Drugače pa je špil res super. Po dolgem času nekaj pametnega za špilat.

Scuba ::

Kdo slučajno ve kje je kaka trgovina v centru lj, kjer bi se jo dalo kupiti?
Guns don't kiil people. Husbands who come home early do.

T-Majo ::

Kako bojo pa aktiviral tisti, ki nimajo interneta? A ni samo online aktivacija?

Sam igre nebom igral tako da je nebom niti kupoval niti povlekel, mogoče ene 2010 ko bo vse laufalo na hight. xabre nasolšno mi zvok odmeva in šumi v večini iger kr imam novo zvočno je lahko tudi grafično kej narobe al pa kaj drugega pa bom zato novo nabavil, se pa kaj na to ne spoznam zato sprašujem. No sej mam dvojedrnika po 2,20Ghz pa 2gb ram.

Zgodovina sprememb…

destroyer2k ::

Z enim sem se danes pogovarjal in njemu dela gta normalno na high. Procesor ima 3.0 (dvojedrnik) in grafično 9800gt. Ampak eni drugi z skoraj enako konfiguracijo, pa je čisto neigralno, samo da ima piratsko verzijo.

Čakaj, piratsko verzijo ima in mu dela? Ha ha ha. In kdo je potem to? Če nobenem ne dela piratska verzija vsaj kar se tiče PC.

chicolino ::

jaz sem nameraval naročit original, samo glede na to kai berem po forumih sem vesel da nisem.
sprobal bom najprej piratsko verzijo.. če bo delala v redu bom kupu original (predvsem zaradi multiplayerja), če mi nebo delala pa je itak ne bom igral oz bom počakal na patch in se mogoče takrat odločil za nakup. Vsekakor pa denar nebom metal proč na blef.

Jst prodam original GTA IV za 30€ pa bo vsem delala,ne pa te piratske verzije!

cobra 11. Iz kje pa si?

sasiti ::

Destroyer tist ki "ima" piratsko verzijo, te je fino nategnil

sasiti ::

Cobra kaj te je minalo špilat po vseh teh problemih, o katerih že vsak forum piše?
««
7 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458887 (25503) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384028 (2742) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110717 (6259) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516768 (5213) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473208 (1980) samsung113

Več podobnih tem