» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
8 / 32
»»

samsung113 ::

Iz Brežic..
Ja minilo me je in mi je resno žal denarja za igro!

sasiti ::

Peesda pa ravno to igro so tak uber zaj* Edina igra, za katero lahko rečem, da sem jo res pričakoval...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sasiti ()

laught ::

Niso je zajebali tak btw..nevem kaj eni sanjate?igra je ena najboljših letos,pač bo treba boljši komp kupit če vam ne laufa vredu,se pcjaši ste vajeni tega..

chicolino ::

bo treba pocakat leto 2010 da pridejo vn komponente ki bojo sposobne poganjat gtaiv

Laught dej si malo gtaforums.com preleti, pa boš videl, s kakšnimi mašinami jokcajo tam gor. Drugače pa v tej temi je malo razloženo, kako različne nastavitve vplivajo na igralnost.

Shegevara ::

ja in takrat bo že koliko novih/boljših iger?

AapocalypseE ::

A na nekem usranem xboxu laufa špil lepo, na taboljših grafah in dobrem procesorju pa šteka na PC-ju. Neoptimizacija čista in če mi ne bo laufalo tekoče leti iz diska takoj in je ne povoham.
Texture max. na medium z 512MB kartico? Crazy...

Laught mislim da ne igra toliko vloge računalnik pri tem,ker tudi na uber kištah stvar ne deluje vredu!

ve mogoče kdo za kaki podatek,kolk se je prodalo izvodov?

intelček ::

tr33k ti si ze mal bedn s temi tvojimi odgovori
airsoft

miteq ::

Hahaha, Rockstar so nas zajebali big time.

Pa še ena slikica iz drugega foruma... Ker že tako ali tako igra šteka, takrat ko se pa pojavi dež v igri, pa je baje padec fpsjev še bolj gromozanski.;((

T-h-o-r ::

jah, bote se mogli sprijaznit s 1024×768, ni druge
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Berserker ::

Itelček pa me preprosto prezri, če te kaj moti sprašujem pač. Vrjetno serijo gta nebodo delali več za pc, kakor so enkrat rekli če bo premalo prodanih izvodom da se jim ne splača delat za pc, pač preveč piratstva, pa ne po mojem mnenju.

T-h-o-r ::

to je res

nam pcjašem res še samo hl ostane :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

LordTado ::

ne ljjubi se folku zajebavat z optimizacijo,če nič z pc verzijami ne zaslužijo:)

tommy boy ::

Kar se je kazalo za najboljšo igro leta, se je na koncu izkazalo za največjo okej, drugo največjo polomijo leta (prvo mesto zaseda Far Cry 2), vesel sem, da nisem naročil igre, in bom, če sploh bom potegnil z neta piratsko verzijo in najprej pogledal če bo sploh delala, ter šele takrat po tehtnem premisleku šel v nakup.

LordTado, če se jim ne ljubi zajebavat z optimizacijo naj pa ne grejo delat igre za PC. Naj lepo delajo na konzolah in si pustijo dober vtis, mogoče bi pa kdo še na konzole prešaltal pa bi več zaslužili in več prihranili denarja in delali že na novi igri.

tommy boy kaj čes s tem povedat?da je gta 4 druga polomija leta?eni igre sploh igrali niste še verjetno, pa kr kurcate vsepovprek..

Če je res tak slabo optimizirana, da šteka še na nevem kakem računalniku je sigurno polomija leta. Nevem zakaj delajo sploh za PC igro, če je totalno neoptimizirana.

Prodajala se bo tudi verjetno dosti slabše zaradi tega. Sami sebi pač škodijo...

Zgodovina sprememb…

Robert_S ::

Špil ga seka , šteka mi pa tud nič fps mam pa od 20 do 60.

Kaki comp maš? Na kateri resoluciji igraš in nakaterih nastavitvah?

ja.. igraš pa na medium ali pa low resoluciji in detajlih na low

Valvoline ::

Prej ko slej bo zihr patch ki bo odpravil večino težav.

Valvoline ::

Ja mudili so se izdat igerco glih k se bo na veliko daril kupovalo,to je to,ni blo cajta da se fajna pošlihta. :)

Ja sam so mel dost časa da bi jo pošten pošlihtal če so že enkrat Aprila začel delat za PC igro..

Pomoje nebojo patchi nič porihtali oz. zelo malo.

null

null

60 mam samo v zaprtih prostorih drgač ene 30 povprečno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Robert_S ()

tx-z ::

baje da smo uporabniki ATI Kartic u piz** :)
tx-z

Dobro sato. Recimo da bo kar vredu tole. Zdaj pa samo še povej ker PC imaš.

vista 64
4gb ram
Q6600@3600
4870x2

ETI3n ::

Zaradi te igre, sem danes nabavil novo grafikuljo, in sicer HD 4870x2 2GB.In glej ga zlomka, špil mi dela zelo počasi.Sem poiskusil z novejšimi grafičnimi gonilniki, ampak očitno ni rešitve.Padec je hud in sicer dobim 15 fpsjev na prostem, v zgradbah pa do 30 fspjev.Očitno mi je žal za cent, ki sem ga odštel ! Btw baje da še secureROM ni možno odstranit iz registra.

Za primer poznam igralca iz okolice, ki ima karseda gamer comp, a njemu na teh dveh grafikuljah dela zelo slabo !

Average FPS: 52.12
Duration: 36.95 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 81%

Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 61
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Speakers (2- Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

Evo pa je stvar začela delovat. Samo driverje za GF verzije 180.60 sm inštaliru in stvar dela kr solidno na 1024*768 z seveda low fps bol kot ne:))..

tt2 ::

a na geforce deluje bolje kot na radeonih?

PINki ::

Baje

Meizu ::

Oboje je šit zaenkrat. Res, zelo neoptimiziran špil. Od kdaj so bli GTAji tko zahtevni, jebemumater?

Tisto nevem kr mam Geforcerko 7600GT res da je bolj švoh grafična ampak OK za GTA poganjat na low bo ;). Drugač pa full hudo je use narjeno pa ušeč mi je kr ko voziš avto zgleda dost realna stvar,je velik boljši občutek kot pa na kašnem NFSju :))

T-Majo ::

Kako bo potem kaj delalo na mojem sistemu? (v podpisu)

Kako bo potem kaj delalo na mojem sistemu? (v podpisu)

Pomoje kr v redu. Grafika je res lepa use mi je ušeč tko da se bom zdej spravu delat misije. No samo bugov ma pa kar dosti ;(

FrancBula ::

eh med 1280x800 in 1680x1050 je nekaj razlike, a se bomo pač morali sprijazniti..
mogoče bom špilal celo na 1440x900, nevem, še nimam igre..
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos

jeryslo ::

Average FPS: 52.12
Duration: 36.95 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 81%

Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 61
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Speakers (2- Creative SB X-Fi)
Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

Jaz pa ne razumem čisto nič več. Na tujih forumih beremo, da imajo nekateri s podobnimi konfiguracijami kot tvoja probleme poganjati igro z normalnimi fps-ji, medtem ko nekateri pa lahko igrajo z dokaj normalnimi fps-ji na istih konfiguracijah. So mogoče krivi driverji?

chicolino ::

ta izid igre GTAIV me malo spominja na čase ko je prišla vn GTAIII.
Takrat se spovnem sem imel mid-lowend mašino (duron 750mhz, 256mb ram, geforce256..), vse igre so delale solidno na medium, ko je prišla gta3 me je pekla glava kako je slabo delala. Vendar se je z pravimi nastavitvami dalo kar lepo igrat. Lepo čas je šel naprej in je prišla nova verzija Vice City. Ta je bila strojno manj požrešna in je imela manj mene motečih bugov.
Za posladek pa je 2 leti kasneje prišla še ogromna San Andreas.

In upam da bodo isto naredili z 4. generacijo GTA. Prva, gta4, ima prvič ta grafični pogon, zelo so se spustili v detajle in do vse bremeni strojno opremo. Upam da bodo prišla še 2 dela (ali pa vsaj en) ki bi bil optimiziran gta4. Tisto bi bila prava igra.

Verjamem da igra dela zelo počasi, ampak po mojem mnenju, ko bo prišel ven prvi patch, novi driverji od atija in nvidie, se bo dalo igro igrat normalno.

Kdaj pa se je že te zgodilo, da je zaradi novega patcha in driverjev postal kak špil naenkrat igrabilen, če prej ni bil? Iz 20 na kr recimo 40 igrabilnih fpsjev? NIKOLI

Zgleda da je patch že na obzorju:

Today Rockstar Games got in touch with us, and they would like to assure fans that they are working to help solve the issues with GTA IV PC as quickly as possible. They advise anyone that is encountering difficulties to contact their local technical support helpline for advice and recommendations. These telephone numbers can be found in the game’s manual. You can also refer to Rockstar's support site, which provides regularly updated technical information and solutions to common problems, including a complete list of error codes, and some advice on how to use the graphics settings.

Vir: http://www.gta4.net/news/4161/gta-iv-pc...

Ma pa zanimivo zaščito ta gta. Se da prit v igro in igrat kakšno minuto, ampak potem se začne trest slika sem in tja. Še treba počakat. :)

Zgodovina sprememb…

ETI3n ::

Upam da se zganejo čimprej.Karseda naj le enkrat popravi te buge.Kot za primer, glave ni od nikota, wtf? Je sploh to možno? V igri :|

Še za nameček to ! Ali kdo od vas ima v igri črna drevesa?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ETI3n ()

OmegaBlue ::

Vsi gusarji se lepo skidajte ven iz teme.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ArYeS ::

Avg 40 fps (ne benchmark) v igri, traffic density mam na 100, draw detail in še eno tam okoli 25, teksture na medium, render quality na high, resolucija pa 1680x1050.

Q6600
Sapphire HD4870 512mb
4gb 800mhz DDR2

Berserker ::

Očitno se je rockstar mal polomo ko so tak hiteli, vrjetno kr so v ameriki praznično nakupovanje pa so šefeji rekli: ajmo dečki pohitet je treba. Zato ste pa dobli takšen izdelek. Sicer to igro poganja rage se mi zdi, pa naslednji del tudi. Aja en info manj misij je notri kot v SA.

Scuba ::

Na hitro moji prvi vtisi:

Igra dela večinoma tekoče(z občasnimi FPS dropi), če mam vse na minimum, kar sem nekako pričakoval(notebook c2d T7300@2.0GHz, 2GB DDR2, 8400M GS(512MB), WinXP SP3).
Če pustimo ob strani zanič(ali neobstoječo) optimizacijo, sem nad igro precej navdušen. Ogromno dogajanja v ozadju, zanimiv nov koncept bežanja pred policijo(sem mislil, da bo lahko uiti, ampak čim ubiješ policaja, si gotov)- se mi zdi da je bil tak v Driverju; izpostavil bi odličen poškodbeni model vozil, kakršnega še nisem videl v igri, in super like(ob Nikovi "srbščini" umiram od smeha :D), ki predstavijo izkušnje marsikaterega "gastarbajterja" iz bivše juge.
Za krepko uživancijo bo pa treba počakat na božičnico in z njo nov mlin, ter (molimo) kak učinkovit patch od R*.
Guns don't kiil people. Husbands who come home early do.
««
8 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458882 (25498) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384028 (2742) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110717 (6259) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516768 (5213) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473208 (1980) samsung113

Več podobnih tem