Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
ahac ::
Ne bo boljšega, kot se s svojimi real life kolegi vsesti v en real life avto, real life cruisat po reallife mestu in real life strelat mimoidoče real life civiliste.
Fixed.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
destroyer2k ::
tr33k
Narobe pozablaš, da na pc-ju lahko sami preurejamo multiplayer, tako da bo lahko čisto drugačen od konzolske verzije. Jaz osebno bom naredil mod, v začetku naslednjega leta (če ne bo nobeden drug), da boš imel na izbiro še letenje letalov ne samo helikopterjev.
Narobe pozablaš, da na pc-ju lahko sami preurejamo multiplayer, tako da bo lahko čisto drugačen od konzolske verzije. Jaz osebno bom naredil mod, v začetku naslednjega leta (če ne bo nobeden drug), da boš imel na izbiro še letenje letalov ne samo helikopterjev.
laught ::
Ja sam ka boš z letalom letal?mesto ni tak vlko kot sa in tud nima 10 letališč,placa za pristanek pa tut ni nevem kolko..
laught
Saj ne bo tako teško dodati kakšno letališče. Če v san andreas se dalo dodajati dodatne stvari v mapi ne vidim razloga zakaj se nebi moglo enostavno to dodati v gta 4.
Saj ne bo tako teško dodati kakšno letališče. Če v san andreas se dalo dodajati dodatne stvari v mapi ne vidim razloga zakaj se nebi moglo enostavno to dodati v gta 4.
ArYeS ::
Počakaj igro, potem govori, modanje spet ni tako lahko in bomo videli koliko ga bo igra sploh dovolila.
Nekaterim kot zgleda gre v nos da bo PC verzija imela več možnosti kot Xbox360, ane tr33k?
Če te toliko zanima bodo dodali replay editor, pa en nov mp gametype, nove skine,... Čisto mogoče je reguliranje gostote traffica, če ne direkt z optionov pa z modanjem configa, kar bo prej ali slej nas doletelo.
Osebno sem igral že GTAje preko spleta pred GTA4, na pspju je bilo ogromno funa igrat GTA prek wifija. Ja.. tisto da je GTA4 prvi gta ki podpira multiplayer je bullshit, ker ga je že Liberty City Stories za PSP. So bili pa vedno tudi buggy MTA modi za multiplayer.
@StreetRacer, ja mesto je manjše kot v SA.. tokrat je samo mesto in ne še nevemkakega podeželja in gozdov kot v GTA:SA. Zame je to čisto kul ker sem vedno sovražil tisto podeželje v SA..
Nekaterim kot zgleda gre v nos da bo PC verzija imela več možnosti kot Xbox360, ane tr33k?
Če te toliko zanima bodo dodali replay editor, pa en nov mp gametype, nove skine,... Čisto mogoče je reguliranje gostote traffica, če ne direkt z optionov pa z modanjem configa, kar bo prej ali slej nas doletelo.
Osebno sem igral že GTAje preko spleta pred GTA4, na pspju je bilo ogromno funa igrat GTA prek wifija. Ja.. tisto da je GTA4 prvi gta ki podpira multiplayer je bullshit, ker ga je že Liberty City Stories za PSP. So bili pa vedno tudi buggy MTA modi za multiplayer.
@StreetRacer, ja mesto je manjše kot v SA.. tokrat je samo mesto in ne še nevemkakega podeželja in gozdov kot v GTA:SA. Zame je to čisto kul ker sem vedno sovražil tisto podeželje v SA..
Ja tri mesta so,je kr dost manjše od sa,sam je razlika od san andreasa to da je tu pr štirki mesto dost bolj detajlirano,lahk tolk raziskuješ,da kr za par ur zabluziš,aja pa dodatek ko pridejo nove misije bo bojda sam za xbox,za ps3 pa pc bojda nebo,sam itak da bojo dali pol čez pol leta še za pc&ps3.
Microsoft je plačal 50 mio dolarjev za ekskluzivnost 2. "dodatkov" za GTA 4 (downloadable content). Tako da tega ne bomo videli na PS3 in na PC.. razen na PC mogoče neuradno z modi ^^
Berserker ::
Bojda boš nek motorist ko je nika belica srečal že v story mode, nekako me to spominja na Odpadnika. Lahk bi se dodali čine kot pri cod-u. . Letala pa res ne pašejo v to igro pa tudi heliji ne, kr to je čist za brezveze, rajši bi videl prave znamke avtomobilov npr. bmw, audi, ford (mustang seveda),... pa še mnogo drugih. Kr nekak ni občutka vrednosti avta če ima izmišljeno ime.
Ja igral boš motorista ko si ga v igri preganjal..drugač pa avti so kr dobri,in pomojem ma ta igra najboljši razbijalni model avta ker ga lahk res totalka razbiješ,ne pa pr burnout ko gre pločevimo max 2 dm upognat.
ArYeS
Zelo dobra šansa je da bomo uradno videli dodatek za pc od rockstar, če bo prodajnost dobra. Ker MS je malo zafrknil plačal je za rockstaru za konzolsko ekskluzivnost niso pa še rekli da pc verzijo dodatka ne smejo narediti.
Zelo dobra šansa je da bomo uradno videli dodatek za pc od rockstar, če bo prodajnost dobra. Ker MS je malo zafrknil plačal je za rockstaru za konzolsko ekskluzivnost niso pa še rekli da pc verzijo dodatka ne smejo narediti.
Destroyer ziher nebo takoj dodatka za xbox naredli takoj za pc, pa ziher so se tudi za to zmenili da pride zaenkrat sam za x360. Pa bo ta dodatek plačljiv za 360 verzijo, no sej live je treba plačat oz. gold naročnino.
Ja ms pointe kupiš v mullerju, pa si lahk pol dol potegneš,btw ve kdo mogoče kolk, pointov bo treba dat za ta dodatek novi?
laught
Box verzija s kodo bo cena 20$. Tako da okoli 1200-1600 ms point bo po saj verjetnosti.
Box verzija s kodo bo cena 20$. Tako da okoli 1200-1600 ms point bo po saj verjetnosti.
m.i.h.a. ::
Odgovor, ki sem ga dobil od videotop-a
kul
PS: igabiba dobi igro jutri oziroma pojutrišnjem....predvidevam, da od uvoznika videotop d.o.o.
Pozdravljeni,
če se danes prednaročite na www.gta-adria.com bo igra zagotovljeno 3.12. že pri vas, saj je že na zalogi in jo jutri odpošljemo.
Lp
kul
PS: igabiba dobi igro jutri oziroma pojutrišnjem....predvidevam, da od uvoznika videotop d.o.o.
miteq ::
Nič ne bo več možnosti isto bo vse sam več igralcev bo to je pa vse.
tr33k, spet bluziš 100 na uro.
Police can be toggled on or off, density of pedestrians adjusted, weather and time of day selected, maps and icons can be hidden, along with a variety of other customization settings.
- IGN
Shegevara ::
seveda laugh. Ampak problem je to da rabiš dvojedrnika in dobro grafično da sploh lahko igraš. Potem se pa vprašaš, koliko ljudi res ima tako mašino?
Jaz vem da strašansko majhna manjšina. Zato bo prodanih manj od 2 milijona
seveda laugh. Ampak problem je to da rabiš dvojedrnika in dobro grafično da sploh lahko igraš. Potem se pa vprašaš, koliko ljudi res ima tako mašino?
Vidiš, to je največji problem iger na pc-ju, zahtevajo dobro mašino sicer se je treba odpovedat marsičemu v igri. Dobro, zagriženi pc-jaši imajo ziher hight end mašine njim ni problem, problem pa je za povprečnega špilavca, ki bi rad igral pa ne more ker ne dosega standarta, nove mašine pa ziher ne bo kupoval, pa še vrjetno bo kr precej igralo kopije se lepo vidi potem po prodanih številkah igre.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
Ja no, sam glede na to da je nevem kolko miljonov pcjašev in glede na to da je gta ena najbolj popularnih iger, bi se je ziher lahko več prodalo..
T-h-o-r ::
ja, če imaš kakšnega trgovca za kolega :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Valvoline ::
Minimalne zahteve,meni bo komaj laufalo :)
Minimum System Requirements
* Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/AMD Athlon 64 X2 @ 2.4 GHz
* Memory: 1.5 GB
* Hard Drive: 16 GB Free
* Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7900/ATI Radeon X1900)
* Sound Card: DirectX Compatible
* DirectX: 9.0c
* Keyboard & Mouse
* DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
* Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
* Memory: 2 GB (2.5 GB for Vista)
* Hard Drive: 18 GB Free
* Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870)
* DirectX: 9.0c or 10
* Keyboard & Mouse
* DVD Rom Drive
Igra je na 2 dvd skupaj skoraj 14gb. :)
Minimum System Requirements
* Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/AMD Athlon 64 X2 @ 2.4 GHz
* Memory: 1.5 GB
* Hard Drive: 16 GB Free
* Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7900/ATI Radeon X1900)
* DirectX: 9.0c
* Keyboard & Mouse
* DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
* Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
* Memory: 2 GB (2.5 GB for Vista)
* Hard Drive: 18 GB Free
* Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870)
* DirectX: 9.0c or 10
* Keyboard & Mouse
* DVD Rom Drive
Igra je na 2 dvd skupaj skoraj 14gb. :)
chicolino ::
inštalirana igra zasede malo pod 16gb tista 2gb več pa sta verjetno mišljena za shranjene posnetke, morda kašne dodatke itd.. bu :D
Ciklamen ::
vedno napišejo malo več prostora da je potrebno, kajti če boš ti imel 19 GB prostora, verjetno neboš šel inštalirat igre, ki je velika 18,5...Mislim da je teh 4 Gb za "ziher"
Takih iger je vse majn,in namesto da downloadate ko nori ,bi lahk igro kupli in s tem podprli razvijalce ne?se sam si tud dost špilov dol potegnem,sam za takšne igre kot je gta, mi je vredno vsakiga faking centa..
mit3k ::
Igra je bojda izjemno slabo optimizirana... nekaj takega kot crysis.
Rockstar se izgovarja, da je kriv Securom.
Rockstar se izgovarja, da je kriv Securom.
Ciklamen ::
mit3k, to pravijo tisti, ko imajo crackane igre...ker je securom tudi crack, je bilo že kar nekaj pritožb na igro zaradi tega..
LuGi ::
Hm ja crack ki odstrani le zascito = slabsa grafika pa kej vi zivite..v pravljici? Dokazi da to drzi :Car:
T-h-o-r ::
vsi kupit gta 4 jebemosto
Why have a civilization anymore
Robert_S ::
Jebo vas warez v dupe rosno . 40€ boste pa ja zbral , sploh zdej k mamo bolševike na oblasti , ko se cedita med in mleko.
Upam ,da bo bom v špilu naletu na kakšnega komunista ,da ga prfukam ko praseta rdečga
Upam ,da bo bom v špilu naletu na kakšnega komunista ,da ga prfukam ko praseta rdečga
Kar downloadite vsi.. lepo boste presenečeni ko boste ugotovili da ni cracka še zunaj in bomo jutri vsi, ki smo originale naročili veselo igrali, vi pa nam bili "fovš". :)
vsi kupit gta 4 jebemosto
Če daš denar, z veseljem .
Aryes jaz ne rabim bit fouš, kr sem ga ži zdavnaj preobrno. Igral ga bom na pc-ju komaj čez pol leta ko nabavim novo grafo.
ETI3n ::
Kar downloadite vsi.. lepo boste presenečeni ko boste ugotovili da ni cracka še zunaj in bomo jutri vsi, ki smo originale naročili veselo igrali, vi pa nam bili "fovš". :)
Se strinjam ;) Sicer me pa nekaj zanima.Jutri ko bom/o dobil igro, in vpisal potrebno aktivacijo, ali bo potem kakšen problem na drugem osebnem računalniku vpisat.Ker trenutno grem drugi teden po novejši računalnik, in vsi pravijo da če enkrat vpišeš, si zajebu totalno vse.Če je to res, potemtakem ne dam jutri niti centa za igro :|
Večina ljudi ima z GTA4 tehnične težave, nobeden ne omenja nič z aktivacijo.. ampak marsikaj drugega
http://www.gtaforums.com/index.php?show...
Zaskrbljujoče!
http://www.gtaforums.com/index.php?show...
Zaskrbljujoče!
Očitno se jim ni dalo priredit verzijo za pc, ampak so dodelali samo nove stvari. Recimo multiplayer.
tx-z ::
Evo ena stran da vidte če vam bo delu špil xD jst mam sam premau prostga placa(za minimalne zahteve seveda, o priporočenih raj ne bi govoru :)) xD
klik
klik
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458936 (25552) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4028 (2742) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10717 (6259) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6769 (5214) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3208 (1980) | samsung113 |