Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
freextr ::
A mislite da bo prisla tudi kot bundle pri kaksni grafični kartici :D
Death reveals to man what he really is - The Berzerker
FrancBula ::
godi glavne vloge ne igra procesor, ampak grafična. sicer pa je procesor dovolj močan.
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos
godi ::
uuu si me že mal pomiril. Sam vseen kaj nekaj z Quadom glupirajo. Grafo mam 8800GT pa tut ramov bo dost verjetn
AapocalypseE ::
Grafična glih ne igra glavne vloge, ker če je procesor bogi, lahko maš grafično za 1000eur in bo štekalo, tako da more bit vseskupaj dobro.
če boš imel najboljšega quad extrema in integrirano grafiko ne pričakuj veliko
Intel Core E6750, 8800GT,3-4gb corssair,asus P5kc,500gb WD, in 22 lcd. na visokih detajlih ne bom mogu poganjat verjetn kaj mislte? recimo Fallout sem vse na najvišjih detajlih in resulucija 1650x1024
franc1, sej sem napisal, da je potreben dober procesor in dobra grafična. Beri malo... ;)
Rama mora bit tudi dovolj, ker če ga je premalo, je lahko vse ostalo super, ampak bo vseeno štekalo.
Rama mora bit tudi dovolj, ker če ga je premalo, je lahko vse ostalo super, ampak bo vseeno štekalo.
Meizu ::
1650x1024, kaj to je kšn 21.55'' ekran al kako, hehe :D Malo heca ne škodi fantje!
Am, moglo bi delat no, če dela na Xbox360 pismo, bo pa že delalo tudi na 9600GT al pa slabšem. 3. decembra da pride ven? Špica, to bo zanimivo za obračat...
Am, moglo bi delat no, če dela na Xbox360 pismo, bo pa že delalo tudi na 9600GT al pa slabšem. 3. decembra da pride ven? Špica, to bo zanimivo za obračat...
laught ::
Za 17 februar je že najavljen novi dodatek za gta 4 za xbox,kjer bomo igrali člana motoristične tolpe,ki ga v gta 4 tut parkrat vidimo,za xbox se bo lahk potegnlo z liva,za ps3 in pc nevem..glede na to da mislijo kasirat 20/30 eu upam, da nebo to sam 10 novih misij pa fertik..no se bomo vidli februarja.
a bo tole delal na xp sp2 al je nujno treba sp3???
miteq ::
Kakšni kreteni.
Na Steamu računajo za prepurchase 60$ (50$ +20% VAT = 60$), kar vse skupaj nanese na 47€, a na play.co.uk dobiš igro že za 31€, kar s poštnino znese nekje 34€.
Bebci smotani, da za digitalno verzijo računajo več.
Na Steamu računajo za prepurchase 60$ (50$ +20% VAT = 60$), kar vse skupaj nanese na 47€, a na play.co.uk dobiš igro že za 31€, kar s poštnino znese nekje 34€.
Bebci smotani, da za digitalno verzijo računajo več.
spyderman ::
Zanimivo, da so izid igre za Ameriko prestavli na 2.12.2008. Za Evropo in Avstralijo še vedno velja 21.11.2008.
Za cel svet velja izid 3.12.2008! preberi si na strani
http://www.gta-adria.com/Scripts/slo.php
jupi danes reče poštar da imam paket z odkupnino sprva ni bil dober filing nato pa reče 35 E JUPI in GTA je tu!!!!!!!!! čez 5 minut pa že na polno
zaj igram prek neta,je še kr ok škoda sam da gre 16 igralcev na mapo,ve kdo mogoče kolk jih bo šlo v pc verziji?
lol nimam ne gaystation in ne xbox ampak pc sam za gta4. še kar neki modelov jo je dans dobil tko da nisem edin da nebi kdo mislu da nabijam vam lahk pol tut kak screen stisnem
Berserker ::
In kajj je narobe z vezijami za ps3 in x360 precej boljše je na njih igrat kot bo na pc-ju. A ja 2009 februarja pride dodatna vsevina in misije za konzole za pc nimam pojma če kje piše.
In kajj je narobe z vezijami za ps3 in x360 precej boljše je na njih igrat kot bo na pc-ju.
In potem se zbudiš s prstom v riti in copatom v ustih...
In v čem je tu fora ? Pravkrat v liberty city drvim z avtom brez pomislevkov, da mi bo vse "zaštekalo" .
Meni čisto ustreza GTA na PC-ju. Komot se igra, tako da nebi o tem...
Tisti, ki mate slabše računalnike in si jih ne mislite nadgrajevat je res boljše, da mate xbox oz. konzolo.
Tisti, ki mate slabše računalnike in si jih ne mislite nadgrajevat je res boljše, da mate xbox oz. konzolo.
Shegevara ::
ah nevem no. Iz osebnih izkušenj vidim, moj tamav je včasih igral GTA:SA na pentium 4 1.8ghz al neki takega pa integrirani grafiki tako da nevem kaj jamrate o štekanju.
Sem pa slišal da GTA4 včasih PA ZAŠTEKA na xboxu
Sem pa slišal da GTA4 včasih PA ZAŠTEKA na xboxu
destroyer2k ::
MedoPu
Heh kar dostikrat zašteka, meni je ratalo (in še dostim drugim) spraviti, da je igra bila pod 20fps.
Heh kar dostikrat zašteka, meni je ratalo (in še dostim drugim) spraviti, da je igra bila pod 20fps.
Shegevara ::
mislim da če igraš lepo kar ti naročijo pa po misijah, ti mislim da na računalniku, ki je zmožen poganjat to igro po specifikacijah nebi smelo delat kakršnih koli težav.
ETI3n ::
lol nimam ne gaystation in ne xbox ampak pc sam za gta4. še kar neki modelov jo je dans dobil tko da nisem edin da nebi kdo mislu da nabijam vam lahk pol tut kak screen stisnem
Še vedno nisi storil tega, kar si obljubil?! Mar ni laž, a?
seveda je laž
dr.Akula ::
Dj no godi stisn že tiste screene. Vem, da v resnici nimaš, samo bi se pa lahko vsaj kakšne fejke potrudil dati gor. Saj ti mislim, da si že v Far cry 2 temi neki sral, da imaš igro še preden je bila zunaj.
ni podatka
Meni je gta 4 lepo laufal na xboxu tak da nevem kako to enim uspe, odkar pa imam psoneto igro gor na disk pa se vse hitreje nalaga. Govorim pač o igralni izkušnji da je boljše igrat.
V-i-p ::
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
ETI3n ::
http://www.gta-adria.com/Scripts/slo.php
Tule maš.
Hvala za link.Pravkar oddal prednaročilo Fantje še par tistih dni in bo izid kmalu
sasiti ::
Evo Rockstar je objavil način zaščite za Gta 4 PC. http://www.gtaforums.com/index.php?show... Preveč online aktivacij in podobnega sr*nja za moj okus
m.i.h.a. ::
eh sej ni tako grozno....nekateri špili imajo bolj glupe rešitve
sicer pa je tukaj celoten FAQ -> KLIK
povzetek:
sicer pa je tukaj celoten FAQ -> KLIK
povzetek:
* Activation via Internet (1x per system, no limits, Fallback for systems without web access)
* Copy protection Securom: The original disc is required for playing (Execpt: Download version of GTA 4, for example from Direct 2 Drive)
* Requirements for playing (singleplayer): Games for Windows Live account for saving/achievements (1x free creation), original disc, Securom runs in the background
* Requirements for playing (multiplayer): Active internet connection, Games for Windows Live account, For uploading videos: Rockstar Social Club Account.
*
* If you don't have web access or don't want to connect your gaming PC to the Internet, Rockstar wants to offer a not yet specified system to activate GTA 4 via another PC with web access. Details are supposed to be available on launch.
* For the normal GTA 4 (PC) version with disc installation, activations are unlimited. But the original disc is required for playing.
* This does not apply for legally downloaded versions of GTA 4: Depending on the vendor the following is possible: Five parallel installations with the possibility to revive a "free” installation, if an old installation is deleted. For this purpose the customer has to have web access with the PC GTA 4 is installed on.
* Those playing GTA 4 with an illegally hacked version have, according to Rockstar, to fear that the game will not be fully playable.
* If you change two major components of your PC (like the graphics card or the CPU), you will possible have to reactivate GTA 4.
ArYeS ::
Da odgovorim na dve vprašanji, katera tekom zadnjih nekaj strani nista bili odgovorjeni:
Q: Saj GTA 4 teče lepo na xbox360, zakaj ne bi na mojem pcju?
A: Prvič, optimizacija za konzole je boljša kot za pcje. Drugič, GTA na PC na high bo imela boljše resolucije tekstur kot Xbox360 in PS3 verzije. Tolažbe, da tole je GTA in ne Crysis niso upravičene, mislim da bo tole ravnokar novi Crysis glede prebave pc resursov.
Q: GTA4 na Xbox360 je omejen na 16 igralcev, kaj pa PC?
A: 32 active players baby ;)
Osebno imam mojo kopijo že prednaročeno na gta-adria.com . Na igabibi je brezveze prednaročevat, ker je tokrat založnik VideoTOP in ne Colby, torej gta-adria je direkt od distributerja za slovenijo in bo to najcenejša in najhitrejša izbira.
In komaj čakam multiplayer spopade... singleplayer me sploh ne interesira :)
Q: Saj GTA 4 teče lepo na xbox360, zakaj ne bi na mojem pcju?
A: Prvič, optimizacija za konzole je boljša kot za pcje. Drugič, GTA na PC na high bo imela boljše resolucije tekstur kot Xbox360 in PS3 verzije. Tolažbe, da tole je GTA in ne Crysis niso upravičene, mislim da bo tole ravnokar novi Crysis glede prebave pc resursov.
Q: GTA4 na Xbox360 je omejen na 16 igralcev, kaj pa PC?
A: 32 active players baby ;)
Osebno imam mojo kopijo že prednaročeno na gta-adria.com . Na igabibi je brezveze prednaročevat, ker je tokrat založnik VideoTOP in ne Colby, torej gta-adria je direkt od distributerja za slovenijo in bo to najcenejša in najhitrejša izbira.
In komaj čakam multiplayer spopade... singleplayer me sploh ne interesira :)
Ne potem pa si mal falil igro, gta serija temelji na single playerju in ne multiplayerju, to so pač dodali da bi podaljšali igranjem, sej itak maš sam dirkanje, mislim da deadt mach pa team dm po mestu, igral bi ga če bi šel multiplayer na deljen ekran ali pa bi z nekom prek neta delal misije.
Ne potem pa si mal falil igro, gta serija temelji na single playerju in ne multiplayerju, to so pač dodali da bi podaljšali igranjem, sej itak maš sam dirkanje, mislim da deadt mach pa team dm po mestu, igral bi ga če bi šel multiplayer na deljen ekran ali pa bi z nekom prek neta delal misije.
tr33k, ne bluzi. Ne bo boljšega, kot se s svojimi real life kolegi vsesti v en avto, cruisat po mestu in strelat mimoidoče civiliste.
Ja škoda, da je civilistov bolj malo po mestu v mp,in kaj druga kot za strelat se ,ali vozit dirke nimaš,sp je dost boljši in dost bolj uživaš, kljub temu da nimaš svojih"real life"frendov zraven,mp pa morajo še fejst dodelat do naslednjiga gtaja..sploh kaki coop prek neta bi bil dobrodošel.
Verjetno bo na PCju več možnosti za MP, že zaradi zmogljivosti PCja (dedicated serverji), tako da se bo pomoje dalo regulirat traffic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 459843 (26459) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4036 (2750) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10736 (6278) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6785 (5230) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3217 (1989) | samsung113 |