Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
maXo ::
ja z knofom za kamero si nastavlaš pogled (blizu, daleč, panorama...)
tudi to vem da si pač z miško prilagajađ pogled, ampak to ni to!
to bi moralo bitti tako kot v prejšnjih verzijah (san andreas, vice city...) da je pogled v avtu v sredini avta, ne pa od strani....
še kdo kaj ve glede te kamere?
tudi to vem da si pač z miško prilagajađ pogled, ampak to ni to!
to bi moralo bitti tako kot v prejšnjih verzijah (san andreas, vice city...) da je pogled v avtu v sredini avta, ne pa od strani....
še kdo kaj ve glede te kamere?
Valvoline ::
Kamera pač ni zaklenjena,in jo moraš vsakič popravljat z miško k zaviješ z avtom.
Je mal hecno ampak se boš hitro navadil.
Je mal hecno ampak se boš hitro navadil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
Goldee ::
crack kakšen pa ne obstaja , ki bi to zaflikal?
Verjetno misliš patch? :)
Meni kamera, ko sem v avtomobilu normalno deluje. Kamero premikaš z "V" (default tipka).
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
dronyx ::
GTA IV sicer igram na konzoli, samo vsebina je verjetno enaka. Po kakšni tretjini igre moram reči, da ne razumem, kako lahko vsi to igro tako hvalijo? Če jo primerjam z ostalimi deli setije (vice city, zlasti pa SA), so misije bistveno bolj dolgočasne. Primerjava z Mafijo (kar se tiče nalog), pa sploh ni na mestu Razen seveda, če sta ostali 2/3 bistveno drugačni (kar dvomim). Poleg tega sploh še nisem našel radijske postaje, ki bi bila vredna poslušanja. Prejšnji deli so bili tudi na tem področju dosti boljši.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
simnov ::
igra je čist ok (samo kamera v avtu ti požre živce in savegame , da delajo moraš imeti cele postopke.
Berserker ::
Eh nimajo več idej kakšne misije bi še naredili, dodatek za xbox ima dosti boljše misije.
Eh nimajo več idej kakšne misije bi še naredili, dodatek za xbox ima dosti boljše misije.
Meni se zdi, kot da bi večino misij v GTA IV naredili samo zato, da pokažejo novo animacijo.
Meni se zdi, kot da bi večino misij v GTA IV naredili samo zato, da pokažejo novo animacijo.
In ta je ?
Govorim o animacijah na splošno. GTA je zame več kot 70% šofiranja, po možnosti iz enega konca mape na drugega, 20% poberejo vnaprej pripravljene animacije in manj kot 10% je ostalega (streljanje, demoliranje)... Zgodba je morda v redu, samo jaz ji enostavno ne morem slediti. Delno zaradi tega, ker slenga ne razumem (rastafarjanca ne razumem nič), v GTA IV pa mi gre na k... tudi teženje po mobilnem telefonu, ko nobene misije ne moreš narediti, brez da ti kdo ne teži vmes za pikado, ali kakšno drugo neumnost.
Zgodovina sprememb…
strictom ::
Men je pa čist kulj. Saj pri GTA1 si tudi večino časa porabil v avtonu.
Je pa res, da je veliko boljše igrati na XBOXu kot pa na PCju.
Je pa res, da je veliko boljše igrati na XBOXu kot pa na PCju.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Galaxy ::
5elno zaradi tega, ker slenga ne razumem (rastafarjanca ne razumem nič), v GTA IV pa mi gre na k..
Subtitles exist, you know that?
A je to uni jamajčan k govori...
-Ya ma man NIKo.... :)
Car !!! Več takih v igrcah prosim,bl zanimljivo za špilat :)
-Ya ma man NIKo.... :)
Car !!! Več takih v igrcah prosim,bl zanimljivo za špilat :)
zakaj pa?
Emm zaradi lažjega igranja z gamepadom in nič kompliciranja z kakšnimi social club, live, napakami, zato.
Aja pa tista rasta krasta jakob res včasih najeda z svojim jamajskim naglasom. Sicer pa tudi sam nisem sledil zgodbi nisem občutil junakove jeze kakor jo v večini iger. Na koncu mi je vseeno bilo za romana ali pa za ono babo. Sicer pa v prvem dodatku za xbox se čudim kako so ga lahko sploh prodajali saj igra vsebuje animacije kako en lik gol(kaže tudi spolni ud) razlaga JK-ju nekaj o politiki. Šokantno. Sicer pa imate na youtube tudi video a je spodnji del videa odrezan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
strictom ::
Eksekli. Pa še neprimerno boljše laufa kot meni na 9600GT.
+ pol manj zasede konzolna varijanta...
+ pol manj zasede konzolna varijanta...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Galaxy: Saj imam vklopljene subtitle, samo govorica ni prevedena v angleščino, ampak po sistemu "piše kao što govori", torej kljub podnapisom še vedno ne razumem jamajčana praktično čisto nič.
Kar se tiče igranja na konzoli ne vidim toliko prednosti v gamepadu, ampak predvsem v tem, da je izdelek bolj optimiziran in stestiran. Žal je danes pač tako, da igre za PC postajajo čedalje bolj narejene z levo roko, ali pa so priredbe iger, narejenih za konzole. Jaz recimo pri GTA IV (trenutno sem na 35%) do sedaj nisem na xboxu zasledil nobene težave ali buga, razen pri misiji na začetku, kjer moraš s policijskim avtom ustaviti tri kamione. Pri tisti misiji pa mi je šele v četrtem poizkusu uspelo vklopiti sireno na avtu, drugače pa se je oglašala navadna hupa in misije nisem mogel končat.
Kaj pa na PC (ob tem, da grafika verjetno ni čisto nič boljša kot na konzoli)?
Kar se tiče igranja na konzoli ne vidim toliko prednosti v gamepadu, ampak predvsem v tem, da je izdelek bolj optimiziran in stestiran. Žal je danes pač tako, da igre za PC postajajo čedalje bolj narejene z levo roko, ali pa so priredbe iger, narejenih za konzole. Jaz recimo pri GTA IV (trenutno sem na 35%) do sedaj nisem na xboxu zasledil nobene težave ali buga, razen pri misiji na začetku, kjer moraš s policijskim avtom ustaviti tri kamione. Pri tisti misiji pa mi je šele v četrtem poizkusu uspelo vklopiti sireno na avtu, drugače pa se je oglašala navadna hupa in misije nisem mogel končat.
Kaj pa na PC (ob tem, da grafika verjetno ni čisto nič boljša kot na konzoli)?
Zgodovina sprememb…
Ja policijski avto ima več trob pravtako resilec in gasilska cisterna , za trobljenje moraš držat(analogno gobico držiš not), eno je ko sam klikneš je sirena, pa še ena je mal hitrejša sirena(tole dvakrat stisnes hitro z analognimi gobicami, no nekak tak) .
Tega nisem vedel. Sem mislil, da gre za bug in da se zaradi tega ne prižge sirena. Drugače pa me zelo moti še to, da ko restartaš misijo prek SMSa, ti ne povrne oklepa in zdravja v prvotno stanje, ampak imaš tisto, kot si imel po končanju neuspešne misije (logično bi bilo, da se obnovi stanje na začetku misije). Kar pomeni ponavadi minimum, saj ponavljaš najtežje misije, kjer te dobro prerešetajo. To je meni popolna neumnost in bedarija. Kaj mi pomaga restart misije, če moram najprej spet zagonit 15 minut vožnje do prodajalca orožja, samo da obnovim oklep in se po možnosti še po nesreči vržem v zrak z bombo (to se mi je parkrat zgodilo)? Rockstar se mi zdi, da kar se tega tiče se dobesedno norčuje iz igralcev GTA serije.
Zgodovina sprememb…
Ja ampak je omenil da se bedno da se ti iventar pred misijo ne povrne po ponesrečenem poizkusu.
s taksijem si v parih sekundah kjer hočeš.
To se mi zdi kljub vsemu zapravljanje časa, ki meni ni zanimivo.
st0jko ::
od danes naprej mi GTA4 iz neznanega razloga ne deluje več.
prejšnji teden je še delala normalno, danes pa zaženem in vidim to:
imam q6600 in 8800gt.
drajverje sem updejtal, pregrevanja ni.
se komu sanja v čem bi lahko bil problem?
prejšnji teden je še delala normalno, danes pa zaženem in vidim to:
imam q6600 in 8800gt.
drajverje sem updejtal, pregrevanja ni.
se komu sanja v čem bi lahko bil problem?
keks?
Poglej če mogoče imaš nastavljeno ročno AA na 2x,4x,8x itn,v nvidia control panel,če je ga daj na auto. Gta4 ne podpira AA in to zna povzročat težave.
hmm.. nekaj pa sem "prčkal" po riva tunerju... bom probal nastavit vse na default.
jap to je blo...
tenks!
jap to je blo...
tenks!
keks?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: st0jko ()
Oktan ::
Jaz in prijatelj, imava vsak svoj gta 4 za PC (original) vendar, ko sem pri njem s helikopterjem pristal na neki stolpnici je bila streha prazna, medtem ko je pri meni na 100% isti stolpnici na strehi kup anten in podobnega. Zakaj?
PS: Edina razlika je, da on igra online jaz pa offline, vendar menim da to nima velikega vpliva.
PS: Edina razlika je, da on igra online jaz pa offline, vendar menim da to nima velikega vpliva.
alexa-lol ::
no potem pa zaradi tega....grafa je bla bl zapoislena z drugimi stvarmi in ni tistga obdelal..tko bi jst reku
axee ::
Kolega ma take robove, kljub temu da ima dokonca anti alising, grafična je HD 4870. Kako odpraviti te grde robove. Kot sem slišal GTA4 sploh ne podpira AA, naj to popravi z čimvečjo nastavitvvijo texture quality? Kako se da to najbolj optimizirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Oktan
torej je v tem problem. vse do konca pomeni da mora imet 2 giga grafično, in če nima, za veliko detajlov v grafičnem pomnilniku zmanjka prostora. naj zbije.
torej je v tem problem. vse do konca pomeni da mora imet 2 giga grafično, in če nima, za veliko detajlov v grafičnem pomnilniku zmanjka prostora. naj zbije.
keks?
Katera misija vam je bila v GTA IV najtežja?
Jaz priznam, da sem za Babysitting (misija z čolnom, kjer Derreck strelja na čolne, ki napadajo tihotapca denarja) na konzoli porabil skoraj neverjetnih 20 neuspešnih poizkusov.
Na PC je verjetno ta misija lahka, ker voziš z tipkovnico in streljaš z miško, na konzoli pa ne dela auto aim v čolnu, tako da ne zadaneš nič, misija se pa konča, če je mrtev ali Derreck, ali švercer. Se ne spomnim, da bi me katera od misij v GTA od III do SA tako spravila ob živce. Niti misije z letali na daljinsko upravljanje ne.
Zato je bila odločitev v misiji Blood Brothers, kjer moraš izbrati, katerega od obeh bratov boš pospravil na hladno, toliko lažja.
Jaz priznam, da sem za Babysitting (misija z čolnom, kjer Derreck strelja na čolne, ki napadajo tihotapca denarja) na konzoli porabil skoraj neverjetnih 20 neuspešnih poizkusov.
Na PC je verjetno ta misija lahka, ker voziš z tipkovnico in streljaš z miško, na konzoli pa ne dela auto aim v čolnu, tako da ne zadaneš nič, misija se pa konča, če je mrtev ali Derreck, ali švercer. Se ne spomnim, da bi me katera od misij v GTA od III do SA tako spravila ob živce. Niti misije z letali na daljinsko upravljanje ne.
Zato je bila odločitev v misiji Blood Brothers, kjer moraš izbrati, katerega od obeh bratov boš pospravil na hladno, toliko lažja.
Zgodovina sprememb…
-ninja-91- ::
men je pa ta zadnja čist živce pojedla, ponavlju sm jo ene 15x (če letiš previsoko te sestrelijo, enkrat sm pa kamero tako obrnil, da sm sam na tla zletu)
alexa-lol ::
Kolega ma take robove, kljub temu da ima dokonca anti alising, grafična je HD 4870. Kako odpraviti te grde robove. Kot sem slišal GTA4 sploh ne podpira AA, naj to popravi z čimvečjo nastavitvvijo texture quality? Kako se da to najbolj optimizirat.
pomoje naj da detajle na manj pa naj da resolucijo do fula
dr.Akula ::
Sam nisem mogel verjeti, ampak je res. Securom je izdal official no/cd launcher za GTA 4.
http://www.mediafire.com/download.php?b...
Meni stvar zelo pomaga, ker nekaj zajebava optični pogon in GTAja zato nisem špilal že 2 meseca, sedaj ga pa spet nabijam.
Poleg tega sem našel še en super trainer, ki do sedaj še ni crashal igre in ima nešteto možnosti. Z njim si praktično bog
http://www.gtaforums.com/index.php?show...
Snamete ga tule http://forum.jvangent.nl/download/train...
Uporabite tale loader http://www.gtaforums.com/index.php?show...
Če ima kdo kakšno vprašanje kako usposobiti trainer, bom pojasnil.
http://www.mediafire.com/download.php?b...
Meni stvar zelo pomaga, ker nekaj zajebava optični pogon in GTAja zato nisem špilal že 2 meseca, sedaj ga pa spet nabijam.
Poleg tega sem našel še en super trainer, ki do sedaj še ni crashal igre in ima nešteto možnosti. Z njim si praktično bog
http://www.gtaforums.com/index.php?show...
Snamete ga tule http://forum.jvangent.nl/download/train...
Uporabite tale loader http://www.gtaforums.com/index.php?show...
Če ima kdo kakšno vprašanje kako usposobiti trainer, bom pojasnil.
ni podatka
Tero ::
Ve mogoče kdo ima podporo za igre kupljene pri nas? Če kupiš v bigbangu?
Bratu so se usuli windowsi in zdaj je hoto gta4 na novo instalirat pa pri online mu napise da je koda ze uporabljenga?
Kaj se da (legalno) narediti?
Bratu so se usuli windowsi in zdaj je hoto gta4 na novo instalirat pa pri online mu napise da je koda ze uporabljenga?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
miteq ::
Mogoče je na tej strani kaj informacij, ki jih tvoj brat potrebuje; predvsem tisto o "revocation".
klik
klik
Jah tega sem ze 10000 prebreal. Finta je v tem da bi moral prej dat revocation za to kodo. Ampak seveda to ni bilo možno ker so bili windowsi usuti in je bil potreben reinstal..
Pizda kupiš originalen špil in daš veliko denrja pol pa te tak zajebejo :(
Pizda kupiš originalen špil in daš veliko denrja pol pa te tak zajebejo :(
ziga1990 ::
Ve mogoče kdo ima podporo za igre kupljene pri nas? Če kupiš v bigbangu?
kere windowse pa ma tvoj brat?
windows vista
ziga1990 ::
aha,imel sem isti problem pri drugi igri,jst sm to popravil na ilegalni način
Offtopic: kaksen je kaj multiplayer ker v SA je bil bedn?
Offtopic: kaksen je kaj multiplayer ker v SA je bil bedn?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()
Na dnu zgoraj linkane strani imaš revocation tool.
Zaženeš programček, dobiš kodo in potem spodaj na strani vpišeš serijsko in tako dobljeno kodo ter klikneš gumb Revoke Activation.
To si poizkusil?
Zaženeš programček, dobiš kodo in potem spodaj na strani vpišeš serijsko in tako dobljeno kodo ter klikneš gumb Revoke Activation.
To si poizkusil?
Jaax ::
Eno vprašanje.
Prišel sem do kvazi konca GTA 4, "STORY COMPLETE", kaj zdaj, kako naprej, misij ni več, kaj naj delam, jaham kurbe po mestu in pobijam policaje??
Prišel sem do kvazi konca GTA 4, "STORY COMPLETE", kaj zdaj, kako naprej, misij ni več, kaj naj delam, jaham kurbe po mestu in pobijam policaje??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458894 (25510) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4028 (2742) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10717 (6259) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6768 (5213) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3208 (1980) | samsung113 |