» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
24 / 32
»»

chicolino ::

imam vprašanje za tiste ki imate win7. Kako vam je uspelo inštalirat igrico?
Jaz ko zaženem setup mi napiše da operacijski sistem ni podprt.. sem probal dat compatibility mode na vista oz xp ampak je vedno isto..
rešitev?

Oktan ::

Kako zbrišeš account v social clubu?

Steinkauz ::

Aja če hočte mal si nabit texture lahko uporabite navaden ram :)
V commandline.txt vpišeš
-availablevidmem 2.0

To ti vzame tolko rama kolkor ga ima grafa.
Torej če maš 512mb, ti vzame še 512 mb navadnega rama.
-availablevidmem 3.0
Ti ga vzame 1gb
In tako dalje...

Meizu ::

Jp, ampak to bi teoretično moglo delovat vražje počasi? Al pa se motim...

Jah če ne nabiješ preveč je še nekako. Sicer nism še neki full testiral, samo na normal, high pa vse na 100 mi dela 25 fps. Po patchu bi mogl pa še kej več. Samo čakam da bo delujoč fix, da mi ne bo treba dvdja dajat v dvd enoto(if you know what i mean).
Nism pa še sprobal, da samo malo dvigneš. Je pa vseeno kr padec ja

sandi125 ::

Mam problem.

Ko grem delat za odvetnika (LAYERS), pridem do one puščice. Nato se začne nalagat misija, najprej piše ....FINAL INTERVIEW, nato pa LOADING vendar to traja v nedogled in se misija nikoli ne naloži. A ma kdo podobne probleme ??????!!!?

Kupi original, pa boš zadihal.

tt2 ::

pff jaz pa res ne vem kako, da nimam savedgame, enostavno ga ne morem najti. pod C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Rockstar Games\GTA IV so le user music, videos in pa benchmarks xd

blblb ::

C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Google...

lp, blblb

BCSman ::

a na sempron 3600+, 2gb ram, 7600gs bi deloval na 800x600 in vse na low? :D

Shegevara ::

Ne bi ti delal pomoje. Minimum je 7900 :|

xabre ::

zarad procesorja boš gledal diapozitive.

alexa-lol ::

Aja če hočte mal si nabit texture lahko uporabite navaden ram :)
V commandline.txt vpišeš
-availablevidmem 2.0

To ti vzame tolko rama kolkor ga ima grafa.
Torej če maš 512mb, ti vzame še 512 mb navadnega rama.
-availablevidmem 3.0
Ti ga vzame 1gb
In tako dalje...

in kje naj jaz ta file najdem...preiskal cel pc in ga ne najdem :D

Ga nardiš v main mapi. Drugač se tole ne splača. Preveč zbije sm ugotovu :)

ja jst sm dubu 26.16FPS sam igralnost je pa neobstoječa..k na hitr prmaknes misko je vmes kr razmazana slika, zmazek...to verjetn k so te PC rami DDR2 in so zlo pocasni, napram DDR3 od grafične

$%&/() ::

to verjetn k so te PC rami DDR2 in so zlo pocasni, napram DDR3 od grafične

Hahahahahaha... :D

Veš kolk šele meni šteka, DDR2 sistemski proti GDDR5 grafični pomnilnik! :P

/sarcasm off

kaj a nima HD 4850 DDR3 ramov? al je GDDR3?

Men sicer dela vse, toda potem fps skačejo od 20-25, drugače mam pa okol 40.

kaj a nima HD 4850 DDR3 ramov? al je GDDR3?

Hotel ti je samo povedati, da ni res kar trdiš v tvoji izjavi ;)

Edit: http://searchstorage.techtarget.com/sDe...
RAM @ Wikipedia

Gre za načine osveževanja, kar prispeva k počasnosti sistemskega pomnilnika, ter samo arhitekturo pomnilnika. Funkcije obeh sta čisto različne. Zatorej takšen padec.
Sicer pa preberi si na zgornjih linkih, kako delujejo posamezni tipi ramov, pa ti bo bolj jasno ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

no sej danes sem dal na full..512+1.5Gb in ni blo tazga efekta zmazka kot vceraj ampak je samo zelo stekalo..drgac pa hvala za linke

Živjo, ali mi lahko kdo svetuje:
Imel sem piratsko verzijo gta 4, in mi ni delovala vredu(kamera se vrti, v igri nisem mogel sejvati ker se nisem mogel prijaviti, ...), zato sem jo kmalu zbrisal.
Sedaj želim kupiti original in se bojim, da bi imel kakšne probleme ker sem imel piratsko verzijo, nočem pa vreči 40 eur potem pa mi igra ne bi delovala.
Ali je že kdo imel najprej piratsko verzijo in potem original?

(Aja, kako se zbriše account v Social clubu???):(

jst sem mel pirata....potem sem pa kupil GTA4 in mi dela normalno..res pa je da nisem imel prej registriranega social cluba....po moje bo v redu :)

Bellzmet ::

Pa kaj je GTA IV dejansko prva igra, ki še 2 meseca po izidu ni sheckana?:\

Igram od izdaje skrekano, deluje vse

V-i-p ::

Enako tudi jaz. Pa še ena žalost: hotel, res hotel sem kupit original, pač da poplačam trud, ker mi je super igra. Ko sem pa od distributerja dobil mejl, da igre nimajo več na zalogi, sem pa (jebiga) kupil pirata. Ampak nima to veze, dela vseeno bp vse.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

c0dehunter ::

A je že prišu ven kakšen fix?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Za?

c0dehunter ::

Za GTA IV. Razen tistega prvega, ki je prišel ven menda teden dni po izidu igre. Čeprav za moje pojme to ni fix.

Mogoče te je zavedlo, da sem napisal fix. Mislil sem na patch.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

-ninja-91- ::

en patch je že zunaj
doda še več grafičnih nastavitev, morda malo pohitri vso stvar, težav pa že prej nisem imel

Živjo.

A se kateremu tudi dogaja, da ga določeni policaji (ne vsi) lovijo tudi v normalnih avtih. Se mi kar pogosto naredi, da me zasleduje policaj z zelenmu enoprostorcem.

ja, če so peš v bližini kjer ti kej razturaš, se usedejo v avtomobile ob cesti in te v njih lovijo.

xabre ::

men so ti klinčevi policaji tolk enih živcev požrli. ;(( Pa še dost pametni so in te hitro zablokirajo ali pa zrinejo s ceste.

Ah saj niso tako težko za zdelat. Do treh zvezdic je brez problemov. Pri 4-6 zvezdicah pa že moraš malo ciljati na srečo in sposobnosti, ampak mei se še vseeno zdi da te prehitro izgubijo.
RECIMO:

Tako hitro, kot te dobijo če samo enkrat s pištolo ustreliš, samo enkrat v drug avto skočiš, kot da bi bil slon v ptičjem gnezdu te kasneje tudi zgubijo. Najbolj ironično se mi zdi recimo to, da te tipo, ki te je lovil še pred parim sekundam lepo spregleda.

najboljše se je usesti v tovornjak ali pa avtobus, dobit ene tri zvezdice, potem pa it na most in razturiti vse, kar pride nasproti. kombi od specialcev je pa itak skoraj neuničljiv

Men je pa najbolš držat v roki granato pa it suicide napad pred policijski avto :)

al pa z raketo :D
men ni jasn neki lgede tistih postaj za cestninjenje..vcasih pridem s 100% gasom in me ne zacen policija lovit...spet drugic me pa zacne..kje je fora :)

anyone?

Zgodovina sprememb…

Osebno sem navdušen nad Video Editorjem! Zelo fina zadevica.:)

xardas212 ::

mene zanima bo delo gta z sledečimi komponentami

cpu: amd x3 8650
ram:4gb ddr2 800mhz
gpu:geforce 8600gt ddr3 512mb
napajlnik: lc550w
hdd:160gb

kolko bo tu priblizno fps-jev

FPSji bojo slabi, špil bo tekel počasi... Skratka, jst bi namestil kakšen boljši GPU za ta špil, tistega X3 8650 pa obvezno navit.

upam da bom mel okoli 25fps na 1024*726 pa na medium ?

miteq ::

upam da bom mel okoli 25fps na 1024*726 pa na medium ?

Vso srečo.

ju3 grem po špil pa bom probo :D

tomaz17 ::

hja...je požrešna..preveeč:D

miteq ::

Nov patch - 1.03

Klik

maXo ::

Zanima me če se da kako popravit kamero in sicer ko si v avtu je kamera zamaknjena v desno in ni v sredini za avtom, je to normalno?

Kako se zadeva popravi, če se da, pomaga mogoče tudi najnovejši patch??

hvala, lp

Galaxy ::

Jaz bom popizdo razumeš? GTA IV mi crkne po cca. 5-15 minutah play-a. Pravkar sem dobil nove rame reklamirane nazaj, pred 2 tednoma sem dobil novo reklamirano grafo. What the fuck?

Navitega E7400 @ 3,8 trenutno @ 1,39v, orthos stable klko čes. Grafa se ne pregreva, kar sem ziher. Jaz bom znorel, ima kdo kakšno idejo razen menjave računalnika?

Valvoline ::

Flashaj grafo z novejšim biosom če obstaja.
4850 in 4870 imajo precej težave z biosi.
Kaj pa če daš proc na default ??
A se enak dogaja ??

Pa si DL program intelburn in z njim testiraj stabilnost. Precej bolj obremeni HW kot orthos.

Zgodovina sprememb…

Zanima me če se da kako popravit kamero in sicer ko si v avtu je kamera zamaknjena v desno in ni v sredini za avtom, je to normalno?

Kako se zadeva popravi, če se da, pomaga mogoče tudi najnovejši patch??

hvala, lp

nihče nič ???

prosim...

Maš špil original, al potegnjen s travnika?

original...

povejte kako je pri vas, če sploh kdo ima kamero tako iz sredine???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: maXo ()
««
24 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458887 (25503) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384028 (2742) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110717 (6259) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516768 (5213) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473208 (1980) samsung113

Več podobnih tem