» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
23 / 32
»»

xabre ::

malo maš švoh sistem pa vse skupaj zagusti.
Znižaj draw distance pa število avtov pa mora bit v redu.

anza115 ::

hej, js bi vprašu če se da pol k prideš že mal dlje če se da avte frizirat?

lp

dr.Akula ::

Ne.
ni podatka

Jst ::

Lahko tisto staro kripo, v kateri Little Jakob pusti robo, odpelješ na paint job. Veš kako dobro potem zgleda rdeč! :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

samsung113 ::

Eh GTA IV je zame vlko razočaranje!

tvoj problem.:\

Kaj te pa moti?

fr!Xy ::

lp

zanima me kje naj najdem save file zato ker bom na novo naložu win ppa da mi nebi blo treba od začetka it...
TNX

Pa sej ti je bilo zgoraj razloženo kje najdeš Save od tako GFW do GTA IV.

Jst :: 10. jan 2009, 23:20:05

alexa-lol ::

Za tiste, ki ste se spraševali, kako prenesti savegame... ter zame.

Tole sem našel:

copying save game from one PC to a ...

I spotted this on another forum i believe it works I transferred the save games from my notebook to my desktop pc

1) Backup "C:\documents and settings\[edit:][tvoj_username][/edit]\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLive" on desktop

2) Backup "C:\documents and settings\[edit:][tvoj_username][/edit]\Local Settings\Applicationdata\Rockstar Games" on desktop

3) Replace the directories from 1) and 2) with the ones from the notebook

edit:

Za Visto pa predvidevam, da so direktoriji naslednji:

1) "C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Microsoft"
2) "C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Rockstar Games"

sicer objavljeno na prejsni strani :)

Če imaš 500 odgovorov na stran, je na isti strani :)
Ja, Jaz sem objavil: "10. jan 2009, 23:20:05"

edit: sicer pa res ne vem, zakaj so morali tako zakomplicirati zadevo...

Če kdo lahko razloži, prosim!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

samsung113 ::

Kaj je treba nardit pri misiji Wrong Is Right ko greš na nek leptop v stanovanju? Kaj je treba pogledat po netu?

laught ::

Men se zdi da mu morš it maile pogledat.kolk se spolnim.

http://www.gta4.net/videos/watch.php?vi...

če bos imel tažave se pri kateri drugi misji poglej na http://www.gta4.net/missions/
cya :)

Škoda ker je tako negativen konec. V obeh scenarijih žaliješ za bližnjo osebo.:|

Glede plezanja na helikopter sem pa naredil v drugem poizkusu. Fora je v tem, da vsakič ko pritisneš knof za skakat, se lenuh od Nikota potegne gor za kakšen milimeter. In zato je treba čim hitreje tapkat, da zleze gor.:D

Shegevara ::

Tale vaš problem s tapkanjem na helikopter, igram brez patcha pa vse pa mi dela čist normalno. V prvo. Samo treba je tapkat ko nor in ZELO dolgo, pa ti uspe.

IMO je bilo 3x lažje kot pa tisto tapkanje, ko si bil na kombiju.

Bolj problematično je šofiranje helikopterja in streljanje unga Pegoriniča.

A,S,W,D bi ble za hitrost in pozicijo helikopterja, 4,5,6,8,2 za smer helikopterja, potem pa še za miško, da strelaš pegorina. SAJ NIMAM TREH ROK!!!

unga v čolnu ne rabiš streljat. Samo dovolj visoko se drži, dokler te ne zadane skriptirana raketa, pol pa pristaneš. Strelaš pa lahko tudi stipkovnico, si pač knof naštimaš.

Kero tapkanje na kombiju to misliš?

>IMO je bilo 3x lažje kot pa tisto tapkanje, ko si bil na kombiju.

To je bil pač bug pri meni! Pri kolegu sem naredil v prvem poskusu.

Shegevara ::

če je bug, kako da ga jaz (brez patchanja) nimam? Čudno se mi zdi.

-ninja-91- ::

a se da tist helikopter tudi kje v mestu poiskat?

ker helikopter to mislis?
jst sm za zdej najdu 2 razlicna helikopterja...
1 je tm v alquanqinu tm na strehi une policijske postaje k je od desnega zgornjega kota centralnega parka najmn oddaljena
pol drug helikopter pa najdes tko da gres v taži pa zberes lokacijo helipad
:)

policijskega sem mislu (in končno tudi našel). je pa skor nemogoče letet in streljat naenkrat

miteq ::

V multiplayerju eni obvladajo vojaški helikopter v nulo.

S patchem ali brez, meni se Niko ni počasi dvigoval, pa če sem še tako tolkel po tipkovnici. Nisem edini s tem bugom - to sem potem na netu našel. Eden je rešil zadevo tako, da je zamenjal tipko. Meni ni pomagalo. Drug je uporabil gamepad, meni ni pomagalo. A ko sem pa Save odnesel h kolegu, ki ima travniško verzijo, torej brez patcha, sem pa takoj iz prve naredil misijo. Potem sem odnesel nazaj k sebi in naprej še malo igral. Nato sem kupil Fallout3, tudi na Steamu, ker so imeli do 75% off.

GLAVNI ::

kje pa je ta helikopter vojaški oz policijski?

anza115 ::

te maš cheat za helikopter...
v telefon vpiši to številko in pokliči: 3595550100

GLAVNI ::

Ne cheatam.

Berserker ::

Najdeš ga na kakšnih strehah do njega prideš če vzameš civilni helikopter(to je tam nekje ob morju, ko lahk greš na izlet z helijem po mestu), jaz sem na ps3 prek neta igral smo šli team deathmatch pol je negdo ugotovil da bi rushal z blackhawkom(pač streljali smo se na letališču), ampak zaradi bednega nadzora dobenemu ni uspelo zdržat v zraku več k pol minute itak pa tudi zaradi nenatančnega streljanja.

laught ::

Ja saj po večjih stolpnicah poglej,s tem civilnim helikopterjem.

[img]http://www.shrani.si/f/2R/x0/1ZLgQOxT/k...
[img]http://www.shrani.si/f/1s/15/350pYUzs/k...
tukaj greš gor po stopnicah in na strehi je helikopter

link ne dela. drugače pa na letališču je tudi eden (do steze pol pa levo dokler ga ne vidš)

tukaj greš gor po stopnicah in na strehi je helikopter

sem popravil linke

aja luka ko si ravno omenil letališče..
včasih se vozim po letališču in ni nič včasih pa nekam zapeljem in dobim kar 4 zvezdice...zakaj to?

Urc ::

Ja vidimo. No btw: slike se naredi tako (da pri dodajanju odgovora klikneš slika - desno zgoraj). Nastane potem nekaj takega:

Ja vidimo. No btw: slike se naredi tako (da pri dodajanju odgovora klikneš slika - desno zgoraj). Nastane potem nekaj takega:

ok hvala urc bom od sedaj naprej uposteval

Alessio983 ::

hay

meni se je sesul računalnik , nakar sem moral formatirati , sedaj sem izgubil vse fajle za save game :( in mi res ni enostavno za igrat vse na novo , nekaj sem hotel kopirati iz neta vendar mi ne zazna save gama. A mi lahko nekdo pomaga prosim , bil sem na 50 % ... če mi pošlje svoje ali karkoli ...

LP

hej paketek... http://rapidshare.com/files/188350540/g...
postopek najdi pa malo gor na tej strani...

1 save je obrnjena igra..ostali so pa nekje umes

:)

Alessio983 ::

ja fayli mi ne pomagajo če nimam vsega , tudi live profila , ker mi reče da je poškodovana datoteka in je ne zazna ... , očitno bo treba na novo it , razen če je že kdo pogruntu kako se to naredi ...

to pa potem nebi vedel :(

tomaz17 ::

Imam problem da mi vedno ko zaženem nanovo igro samodejno da Video settings na AUTO.TOrej mi vsakič vrže nazaj na neke določene specifikacije(natiste ki jih on predlaga).Mi je že shranil moje lastne..pa sem potem zbriso igrco pa jo nanov naložo..savi so mi pa ostali, in tudi dleajo normalno. Torej:kaj moram narediti da bodo nastavitve za video ostale skoz tiste ki sem jih jaz dal. Hvala za pomoč

miteq ::

Nov patch je zunaj.

Klik

simnov ::

Ta igra ti živce požre in to zaradi Xlive in še ta Rockstar social , ko se mora vsakič zagnat.

LordPero ::

Jaz pa imam problem z Windowsi 7. Namreč na E5200@3,75GHz (P31, 4GB@500Mhz, OC G92 GTS) mi zadeva šteka oz. bolje rečeno pač na par sekund za slabe pol sekunde zaštekne, ne glede na nivo nastavitev, vedno enako. Na istem abaku in Wisti nimam nobenih problemov (vse do konca/high), prav tako jih ni na W7 s Q9600 (v obeh primerih govora o 64bitni verziji W). Je kdo naletel na to težavo in jo uspešno odpravil? Baje da naj bi na W7 GTA tekla hitreje.
LordPero

simnov ::

ja poglej na koliko imaš navit procesor.

JerryP ::

Jaz pa imam problem z Windowsi 7. Namreč na E5200@3,75GHz (P31, 4GB@500Mhz, OC G92 GTS) mi zadeva šteka oz. bolje rečeno pač na par sekund za slabe pol sekunde zaštekne, ne glede na nivo nastavitev, vedno enako. Na istem abaku in Wisti nimam nobenih problemov (vse do konca/high), prav tako jih ni na W7 s Q9600 (v obeh primerih govora o 64bitni verziji W). Je kdo naletel na to težavo in jo uspešno odpravil? Baje da naj bi na W7 GTA tekla hitreje.

To je men delal na visti z nekaterimi verzijami novejših forceware gonilnikov, brez zatikanja so mi delovali samo gonilnki iz proizvajalčeve strani, sam so bli pa potem drugi problemi.
Probi zamenjat gonilnike za grafično pa boš vidu če se kaj izboljša;).

@x800xt: Kaj?

@Shyam: Ja, ravno sem testirat z 181.20, pa je isto. Mogoče poskusim s kakimi alternativnimi.

Drugače pa, načeloma sem prepričan, da nima grafika nič s tem, ker se le ta ne zatika :). Nekaj drugega je, npr. kaj z zvokom ali loop failed lodajanje nečesa, etc.
Sem samo uprašal, če je kdo tukaj v isti situaciji in je zadevo rešil.
LordPero

So še novejši in sicer uradni 181.22, al pa 185.20 beta enim teče bolše na prvih drugim na drugih.

Sam se od prvotnih problemov še nisem poglabljal zato ti ne morem kaj več povedat o tem.

Sem pa tud sam prešaltu na sedmico in bom ob prvi priložnosti preizkusil zadevo kako deluje z novim popravkom, ter gonilniki, pa poročam če naletim na kakšne težave:D

O, super, to novo beto sm pa spregledu, tud če je že mesc zuni (in ja, prej sem imel 181.22, poskusil sem samo, če bi mogoče .20 delala bolše).

Ampak kot rečeno, dvomim da je problem s strani grafike, zato tudi nisem nič delal v smeri grafike in nič iskal grafične gonilnike, bom pa poskusil to beto.
LordPero

chaos90 ::

ammm, mene pa zanima če kdo slučajn ve zakva mi je spila kr naenkrat nehala delat:S oz. ko jo zazenem mi pride do loadanja v spilo in umes enkrat k pač kaze tiste slikce fukne čist vn... probu sm nalozit zadnji patch pa je isto... bi blo lahko krivo to da sm nalozu januarske driverje za grafo?

O, super, to novo beto sm pa spregledu, tud če je že mesc zuni (in ja, prej sem imel 181.22, poskusil sem samo, če bi mogoče .20 delala bolše).

Ampak kot rečeno, dvomim da je problem s strani grafike, zato tudi nisem nič delal v smeri grafike in nič iskal grafične gonilnike, bom pa poskusil to beto.

No sem tudi sam preizkusil gta na sedmici in sm kr pozitivno presenečen. Z Xtreme-G 181.22 gonilniki mi zdaj z novim popravkom deluje brez zatikanj na visokih nastavitvah pri 1280x1024 ločljivosti.

Sistem je e6550@3500, 9800gt, 32bit 7,4gb pomnilnika@500mhz.

sandi125 ::

Mam problem.
Ko grem delat za odvetnika (LAYERS), pridem do one puščice. Nato se začne nalagat misija, najprej piše ....FINAL INTERVIEW, nato pa LOADING vendar to traja v nedogled in se misija nikoli ne naloži. A ma kdo podobne probleme ??????
««
23 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458871 (25487) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384028 (2742) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110717 (6259) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516768 (5213) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473208 (1980) samsung113

Več podobnih tem