» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
22 / 32
»»

Goldee ::

Nekje sem prebral o nekemu zbiranju ptičev... Tudi sam sem videl goloba, okoli katerega je bilo rdeče. Kaj je fora s temi golobi?

Pa še nekaj me zanima: Po mestu so rampe za stunt jumpe. A je potrebno kako aktivirati ali samo vzameš hiter avto, zalet in akcija?

Morš jih postrelit. No, usaj js sm jih.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

msms ::

Če še kdo ne ve za skrivne misije v igri pojdite na internet in napišite www.whattheydonotwantyoutoknow.com
Tu je tudi razlaga kaj je s tem golobi.

Meizu ::

Živjo!

Mene pa zanima, če kdo igra gta 4 s procesorjem E8400...kako se kaj obnese?
Jaz mam ta procesor ampak ne morm še probat kr čakam na plato.

Rad bi pa vaedu...mam pa še grafo gtx 260 core 216

beri moj sistem spodaj. na 4ghz setings kot je ponavadi v benchmarkih in res. 1680x1050 povprečno 50fps.

xabre ::

une golobe z lučko spodaj moraš postreliti. Jih je pa 200, teh letečih podgan.:D

Jst ::

Ja, sem potem videl na internetu. Da je Zlobna Korporacija okužila 200 golobov z bird flu, katera samo ona izdeluje zdravila. Hehe, dobre fore...

Ali pa novica, da so dilerji kokaina v recesiji (dilanje koke upada), ker se prisli izmečki iz Vice city in prodajajo meth.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Ja sej so nasplošno use fore hude. Poslušte kej radio (talk showe), se presmeješ še pa še. Zmagajo pa Nikotovi komentarji v srbščini :-)

CrazyFish ::

ka a na talk show niko komentira
Lp, CrazyFish

Ne, sam maš ene radie na kterih majo talk showe in kao kliče folk v eter, pa se pogovarja z voditeljem...
Niko pa komentira promet, al pa v filmskih sekvencah :-)

Samo ta posiljena srbščina je meni začela fuuuuul najedat. Kot da niso mogli najti enega pristnega srba, saj jih je v USofA dosti...

xabre ::

mislim, da je namerno taka popačena srbščina. Da bolj subtilno izpade.

delfinus ::

Se ne strinjam. Ni nic neznejse, liricna ali subtilnejse. Vzrok je najverjetneje drugje. Amerikanosi slovanske jezike tlacijo bolj kot ne v en kos in to je bolj kot ne njihova ignoranca in lamerstvo na tem delu produkcije igre. Anglosaksonom, germanom, latinotom, frankofonom in ostalim, ki nimajo prakse s slovanskimi jeziki je to bolj ali manj vseeno, ker jezika tako ne poznajo. Rockstar bi moral biti doslednejsi. Za ta del bi pac morali angazirati enega srba in ne uporabljati srbscine, ki je bolj podobna ruscini. Tudi ko izgovarja kaksne besede v srbskem jeziku, glavnega akterja tu pa tam tezko razumes, podnapisi so tam nujni. lp, D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

alexa-lol ::

ja ce bi bil pa srb pol bi bla pa to zmaga... :) jst sm razumel sam tist k se z unim darkotom pol neki po srbsko men..z unim k jih je izdal.. pa se tist ne cist :)

MKC00 ::

Če še kdo ne ve za skrivne misije v igri pojdite na internet in napišite www.whattheydonotwantyoutoknow.com
Tu je tudi razlaga kaj je s tem golobi.

kako prideš to teh točk ki so na mapi označene kot nekaj kar lahko se odšpilš? tistih avtomobilov na elektriko ne najdem, pa bil sem pri eni policijski postaji, ki je na mapi pa ni nič, itd. kaj se sploh da?

Berserker ::

Ja kaj zdaj je lik rus al srb. Ponekod piše da je rus zdaj pa naj bi bil srb.

tx-z ::

Srb, vsaj v igri. Kaj pravjo drgje pa je njihou problem :)
tx-z

Naj za zacetek povem, da so zasral tudi s priimkom in sicer s tem dvojnim LL in izgovorjavo BELIK. V osnovi je Niko Bellic srb. Vendar so to idejno osnovo v roke vzeli lingvisticni lamerji, ki majo bore malo osnove v jezikih in dali voice igralcu, ki srbsko govori z ruskim naglasom.

Da pa je glavni protagonist v igri srb, pa lahko vidis, ce beres E-male, ki jih dobiva od svoje voljene majke Milice in pa ostalih dialogov, kjer Nikota zmerjajo z balkanskim scum bagom ipd. Prav tako je v zacetni sekvenci jasno povedano, da je Srb. Kaksen stavek je mogoce se Ok. Npr Udario si mi auto. Ampak res skoda. Dialog Nika bi moral prevzeti kaksen srbski auslander v ameriki ali pa pravi srb, ki pac govori anglesko (glede na to, da je Niko sele imigriral v USA bi bilo tako najbolj dovrseno) in igra bi bila skoraj popolna.

lp, D.

Urc ::

Emm.. verjetno ni bila igra namenjena izključno slovanskemu narodu in američanom pomoje dol visi za izgovorjavo. Je pa ta ruski naglas in srbska govorica malo smešna kombinacija, vendar če bi govoril čisto srbsko, bi ga verjetno še manj razumeli.

Ne gre se za komu je igra namenjena in kater trg. Gre se za dovrsenost produkta. Point je v tem, da bi bila angleski govorica "sa srpskim naglaskom" za igro pika na I in zelo dobrodejna. Z anglescino z ruskim naglasom Nikole Belića, srbina, so brcnili v teren ignorance in tistega kar ti pises, da se jim jebe tocno. Sicer pa overall igra je dobra in se da uzivat, ce se odsteje te pripombe.

Shegevara ::

Jaz samo vem da Niko 100% NI rus.

Ga en model to v enem scenariju vpraša, če je iz Rusije, pa mu Niko odgovori da ne in da tudi še nikoli ni bil v Rusiji.

Največ šans seveda je, da je Srb, najmanj pa da je Rus.

SmeskoSnezak ::

Slike, dajte slike, bemo =) Pa mal povejte o misijah, ne se neke kregat za prazn nič :P Hočem brat temo o GTA 4, pa berem neko kregarijo, tristo kosmatih!
@ Pusti soncu v srce... @

Nobenega kreganja ni smesko. Diskusija o GTA in o podorbnostih, ki so tako ali drugacno interesantne. Torej, ce fiksiramo fakat Nikole Belića.

Dialog na zacetku prvih 5 minut med Nikom in Romanom, ko Niko pripljuje z ladjo in se izkrca v Libety City:

Roman : Maybe a little. I've been here 10 years! You can speak English.
Roman : Remember, we learned off the English girls with the big...
Niko : Hey, a little... not so good.
Roman : Ahh, you'll be fine. Better than my SERBIAN.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

anza115 ::

ta niko je srb!

Niko Belić je srb. Vendar tudi pri dnovno političnem dogajanju v ameriki pred novim letom, ko so kongresnika Blagojevica obtožili, da je prodajal Obamin sedež, so "Blagojević" vsi izgovarjali "Blagojevik."

Niko,... v USA je to Nicky, v večini primerov.

Ampak mene je tudi ta lingvist motil, ko se je mučil z amerikarizirano srbščino. Podobno Ruski ameriščini,... ma.. ni to to. Pravega priseljenega Srba bi morali najeti.

Seveda je pa to pomembno samo nam; nam tukaj na balkanu. Ostalemu svetu se še sanja ne o Srbiji, srbščini,...

BC3 ::

Niko Belić je srb. Vendar tudi pri dnovno političnem dogajanju v ameriki pred novim letom, ko so kongresnika Blagojevica obtožili, da je prodajal Obamin sedež, so "Blagojević" vsi izgovarjali "Blagojevik."

ja fino, ampak butasto je to, da se on sam predstavlja kot Niko ,,BeliK"...

Matr ste picajzljasti. A se lahko raje obrnete na sam gameplay al je treba zdej poslušat, v katerem stavku reče nekaj tako, nekaj tako. Jebeš to, važno da je gameplay odličen. Đizs krajst... o.O

Berserker ::

Ja kaj če pri je lani ob prihodu igre skozi pisalo o tem kako bomo igrali ruskega priseljenca v ameriki, navsezadnje je pa to srb.

Koga boli kurac če je srb al pa rus no. Sej je vseeno, važno da je zgodba dobra, da je gameplay odličen. Če hočeš srbe in tamkajšnjo navlako poslušat pejdi v bosno al pa v srbijo, pa jih boš mel poln kurac v roku parih dni. Za vedno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Shegevara ::

Meni se pa to zanimivo zdi, da ko si v avtu imaš pred sabo na cesti še posebno na mostovih en kup avtov. Samo, ko enkrat greš recimo sredi avtoceste ven iz prevrnjenega avta in bi šel po novega pa ni nikjer ne duha ne sluha. Ampak res totalno.

Ja. Zanimivo je tudi, da ko ti dobiš krosa (ki ga prej nisi videl, še nikoli v življenju - jaz sem pomislil, da ga v GTA 4 sploh ni, po toliko prevoženih km), ga ima vse mularija okrog tebe :D
Zanimivo je tudi, da ko dejansko nekje gori (čeprav po tvoji krivdi) kličeš gasilce in se peljejo samo mimo :) Še nekaj, policaj lovi nekoga... ti mu potem pomagaš nepridiprava ujet, s tem da ga ustreliš v nogo ali pa ga povoziš. Koga potem začne lovit policaj? Tebe seveda. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Urc ()

AapocalypseE ::

To je že vedno pri GTA-ju, da ko maš nek avto ali motor, ga vidiš skoraj vsepovsod, ampak ko ga iščeš pa ga ni. Da pa vstreliš nepridiprava pa je logično, da te bo policija začela lovit. :D Policaj laufa za enim, ti pa kar streljaš. Logično, da te začnejo lovit.

Zgodovina sprememb…

Ste kej gledali, kaj random folk počne po mestu? En se dere o bogu, potem recimo Policaj peške po radiu "following suspect ..." in ko ga ujeme, ga prešlata,... To me je zelo fasciniralo v GTAju; tako živo mesto, namreč.

ja maš prav
sam mi je pa čudno ko folk nima pameti
enmu vzameš avto pa greš takoj vn, on namest da bi kaj ukrenu al pa vsaj nazaj u avto se usedu pa pelau pa vzame telefon pa gre normalno naprej xD
Lp, CrazyFish

To ni res. Odvisno komu vzameš, eni te pretepejo, drugi te ustrelijo, tretji te vržejo ven in se odpeljejo:)

sj vem to sm dal sam en primer
Lp, CrazyFish

Robert_S ::

Če policaj nekoga lovi in ti hočeš pomagati policaju samo tečeš in se zaletiš v zlikovca da pade po tleh ,kifeljc ti pol samo reče hvala še zmeraj so dobri ljudje v Liberty Cityju :)) in je ful dober filing to slišat ker mam za sabo že pobitih pa povoženih pa zažganih že na stonine ljudi hehehehe. Ne smeš ga pa pretepst al pa strelat ker pol udbovc teb zateži.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Robert_S ()

ZaLoMaT ::

Jaz sem danes opazil, da ko igraš biljard tvoj nasprotnik vedno maže palico, tudi če več rund zapored zadaneš luknjo :D

a kdo ve zakaj js k shranim igro, v mojih dokumentih/gtaIV/ ni mape savegame?

alexa-lol ::

lol tudi pri meni jih ni...wtf :)

Zanimivo, da Carmen rada hodi v striptiz klub... Kakor ona pravi sebi: sodobna ženska.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

v keri mapi pa so pol savegame?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: anza115 ()

Jaz imam nastavljeno 500 postov na stran, tako, da mi ni težko uporabiti zelo napredne funkcije, ki se imenuje search ali drugače find:

Jst :: 31. dec 2008, 14:27:18

Za tiste, ki ste se spraševali, kako prenesti savegame... ter zame.

Tole sem našel:

copying save game from one PC to a ...

I spotted this on another forum i believe it works I transferred the save games from my notebook to my desktop pc

1) Backup "C:\documents and settings\[edit:][tvoj_username][/edit]\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLive" on desktop

2) Backup "C:\documents and settings\[edit:][tvoj_username][/edit]\Local Settings\Applicationdata\Rockstar Games" on desktop

3) Replace the directories from 1) and 2) with the ones from the notebook

edit:

Za Visto pa predvidevam, da so direktoriji naslednji:

1) "C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Microsoft"
2) "C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Rockstar Games"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

samsung113 ::

Povejte mi kaj naj bi blo narobe da mi po 15tih minutah delovanja igra zamrne ali ponavadi samo zašteka za par sekund.
Procesor se ne pregreva ker ma okoli 50stopinj, grafična mislim da tudi ne ker ima z GPU-Z izmerjenih okoli 55stopin torej kaj je lahko še narobe?
Vse druge igre mi lavfajo brez težav samo pri tej so problemi..
Še benckmark rezultati:

Statistics
Average FPS: 20.65
Duration: 37.29 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 72%
Video memory usage: 98%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+

File ID: Benchmark.cli

Igro sem tudi ponovno namestil pa ni nič drugače. Razmišljal sem če bi mogoče bil vzrok napajalnik ki je 450W če je mogoče "prešvohn"?

AapocalypseE ::

Menjaj napajalnik ja. 450W je pomoje premalo, ker ta x2 6000+ žre dost štroma in grafa tudi, tak da menjaj napajalnik.

Pravzaprav sem zdaj preveril,napajalnik je 400W.

miteq ::

Kaj pa vem, če bi lahko bil napajalnik. Jaz sem kakšna dva tedna igral GTA4 s 420W napajalnikom, procesorjem Q9400 in HD4870. Vse delovalo brez problema.

Bellzmet ::

Jaz tudi mislim, da ni napajalnik kriv.

Kaj pa mogoče RAM? Kako bi stestiral če je vse ql z njimi?

mtosev ::

memtest86+
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

js mam 400w napajalnik in mi čist vredu dela, pa grafiko mam na največ...

Potem ga pa meni neki grafična biksa? Rami,procesor je OK.. kako bi pa lahko še stestiral grafično kartico?
««
22 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458772 (25388) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384028 (2742) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110715 (6257) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516765 (5210) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473207 (1979) samsung113

Več podobnih tem