Forum » Pomoč in nasveti » Wireless Programi???
Wireless Programi???
SpecialG ::
Zanima me katere Wireless programe poznate za ugotavljanje wep in wpa ključev?
Ko iščem prek wi-fi mi najde 4 omrežja a so vsi zaščiteni. Prosim povejte mi kateri programi so da bi lahko prišel do enega od teh omrežij (da bi se jim priključil gor) razen programa AirCrack.
Ali mi kdo lahko razloži kako se uporablja AirCrack oz. kako s tem programom dobim ključ od sosedovega ruterja da se lahko priključim na internet.
Hvala za odgovore & lp SpcG
p.s.
Imam Visto
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ko iščem prek wi-fi mi najde 4 omrežja a so vsi zaščiteni. Prosim povejte mi kateri programi so da bi lahko prišel do enega od teh omrežij (da bi se jim priključil gor) razen programa AirCrack.
Ali mi kdo lahko razloži kako se uporablja AirCrack oz. kako s tem programom dobim ključ od sosedovega ruterja da se lahko priključim na internet.
Hvala za odgovore & lp SpcG
p.s.
Imam Visto
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
- zaklenil: OmegaBlue ()
SpecialG ::
Ja sam s kermu programom bi pa lahk wep???
Pa a kdo zna z aircrackom delat pa kje se dobi una word lista?
Pa a kdo zna z aircrackom delat pa kje se dobi una word lista?
OmegaBlue ::
Pravila beri. Če tega sam nisi sposoben dosežt ti mi gotovo ne bomo pomagali.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | aes wpa hack.......Oddelek: Omrežja in internet | 2604 (1118) | Destilator |
» | WPA zaščito strli v eni minutiOddelek: Novice / Varnost | 6259 (4538) | Dr_M |
» | Brezžično omrežje - WEP crackingOddelek: Omrežja in internet | 1919 (1737) | R-G |
» | Razbitje protokola WEP je mogoče v manj kot minutiOddelek: Novice / Zasebnost | 6684 (5057) | MrStein |
» | Wifi in varnostOddelek: Omrežja in internet | 2623 (2416) | amigo_no1 |