Forum » Pomoč in nasveti » ipod-konverting filme z? help
ipod-konverting filme z? help
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
hisarumena ::
dober dan!
zdi se mi zlo butast sam vseen isku sm programe za konvertanje filmov za ipod nano npr. mp4. itunes so zgleda retardirani, vecina ostalih programov pa je na voljo le za mac, probu sm z vlc sam neki ne stima, a kdo ve kako se ga uporablja (sej je tud neki na angleskih straneh na netu o tem sam je njihov vlc v navodilih mal drgacn od mojga ce ga zdej zloudam. pa ni problem to da je ta v slovenscini. plz ce kdo ve kako se vlc uporablja da mi na kratko razlozi, hvala
lp
zdi se mi zlo butast sam vseen isku sm programe za konvertanje filmov za ipod nano npr. mp4. itunes so zgleda retardirani, vecina ostalih programov pa je na voljo le za mac, probu sm z vlc sam neki ne stima, a kdo ve kako se ga uporablja (sej je tud neki na angleskih straneh na netu o tem sam je njihov vlc v navodilih mal drgacn od mojga ce ga zdej zloudam. pa ni problem to da je ta v slovenscini. plz ce kdo ve kako se vlc uporablja da mi na kratko razlozi, hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TS -> DiviX najhitreje?Oddelek: Zvok in slika | 982 (875) | k4vz0024 |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1740 (1655) | dzinks63 |
» | Kam v PC se shrani ...Oddelek: Zvok in slika | 1846 (1620) | Paramedic |
» | petvorba wmv. v avi. fajl ???Oddelek: Zvok in slika | 2125 (2003) | Stan57 |
» | Pretvorba iz DivX, XviD v DVDOddelek: Zvok in slika | 2256 (2164) | raptor1 |