Forum » Strojna oprema » update driverjev
update driverjev
Presky ::
Imam grafikuljo Geforce 8800GT 512Mb na XPjih 32bit. Gor so priloženi driverji na CDju verzija 196.06.
Na nvidia strani mi piše, da posodobim na zadnje 175.19. Dam jih dol, instaliram in, ko se resetira PC tik preden pride nazaj v windowse se pojavi na hitro nek moder zaslon in piše nekaj gor en kup reči ter izgine in PC se zopet resetira...pol mam možnosti safe mode...itd. in sem mogu spet stare driverje metat gor.
Kaj nardit?
Na nvidia strani mi piše, da posodobim na zadnje 175.19. Dam jih dol, instaliram in, ko se resetira PC tik preden pride nazaj v windowse se pojavi na hitro nek moder zaslon in piše nekaj gor en kup reči ter izgine in PC se zopet resetira...pol mam možnosti safe mode...itd. in sem mogu spet stare driverje metat gor.
Kaj nardit?
BIOHAZARD 4
DSmadfan ::
Preden naložiš nove driverje moraš najprej odstraniti stare (če slučajno nisi naredil tega).
mesoreznica ::
Control Panel/Add Remove programs -> poišči Nvidia display driver -> remove
Restartaš računalnik ter znova instaliraj driverje.
LP
Restartaš računalnik ter znova instaliraj driverje.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | direct3DOddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1045) | Mikron |
» | Kako odstranit drivere ForceWare za grafično.Oddelek: Pomoč in nasveti | 927 (823) | Mirč |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5938 (4626) | BlackHole |
» | Winsi se naložijo - slike od nikoder ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 922 (801) | Imagination |
» | Zakaj ne morem inštalirati detonatorjev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (895) | --Switch-- |