» »

Zakaj ne morem inštalirati detonatorjev?

Zakaj ne morem inštalirati detonatorjev?

--Switch-- ::

Mam rivo TNT in ko hočem instalirat detoantorje 4 (od 27.00 naprej) mi niti eden ne dela. V bistvu mi instalira vse normalno ko pa pogledam katere driverje imam mi pokaže da mam tiste od WinXp(tiste ki se instalirajo ko nalozis windowse). Delajo pa mi vsi driverji do 23.11! V čem je štos. Kaj je dosti razlike med 23.11 in tanajnovejšimi glede nato da mam staro grafično ki ne podpira nevem kakšnih novih tehnologij. Prej ko sm mel Win98 so mi tudi najnovejši delali normalno.
Še eno vprašanje: Kaj bi dobu Geforca 2MX za okoli 10.000sit?

VASkO ::

ne namescas pravilno, saj so XPji zasciteni proti namescanju unofficial gonilnikov (oziroma ne WHQL certified). Med namestitvijo moras zato sam poiskati +.inf datoteko gonilnika.

glede MXa, za ta denar ga dobis najbrz takoj

--Switch-- ::

Sm probal tudi z WHQL verzijo detonatorjev pa ne dela.Ma sej tudi če niso gonilniki "microsoft certified" bi mogli delat, modem sm namestil z kot rečeš ti z unoffical gonilniki pa zvočno tudi pa delajo uredu. Če zaženem setup program ali pa če sam ročno poiščem gonilnik je isto. Bom probal še enkrat ročno.

AngelOfDeath ::

antivirus izklopi >:D

--Switch-- ::

Ga sploh nimam!8-O

Dusko ::

Hm probaj pač še enkrat odstranit grafično kartico v device managerju.Pač pol pa namesti na novo najprej direct x8.1 Vem,da xp-ji že majo to includano samo vseeno. Pol pa ročno še enkrat naloži gonilnike. Kaj pa ona finta ko daš pol pod lastnostmi posodobi gonilnik mislim tisto ti tudi ne deluje?

Highlag ::

Inštaliraš kot Administrator?

Drugače pa poizkusi stare gonilnike najprej odstraniti. CP/add-remove programs.

Mašina se mora vmes tudi reštartati

--Switch-- ::

Sem odstranu gonilnike v add/remove programs in sm pol instalirau ročno 27.00 in dela. Una fore z update driver ali pa z odstranitvijo kartice niso delale. Nism sploh pomislu na add/remove... thnx highlag. Samo je še en problem ko hočem ročno instalirat še 29.42 ki so WHQL, ko izberem .inf datoteko se ti pojavi lista grafičnih med njimi pa ni Rive TNT 1 !? Bom probal zdej inštalirat še z setup programom še neke druge verzije. Piz... v teh parih dnevih sem si downloadav koraj vse verzije detonatorjev 4 kolko časa je šlo v k... z mojim počasnim modemom.;(( :)

Highlag ::

Jest moram rečt da z gonilniki od Nvidie nisem imel nobenih problemov. Vedno najprej odinštaliram stare, pol pa zaženem setup od novih.

--Switch-- ::

Ma sej jst niti. To sem zdej opazu pri novih detonatorjih. Zdej sm dal gor une 29.42WHQL in sm izbral rivo TNT2 in glej ga zlomka dela normalno. Ma itak kupujem geforce zato teh problemov v kratkem ne bom mel več.:P


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gonilniki...

Oddelek: Strojna oprema
441465 (924) Stampl
»

40.72 WHQL nv4_disp.inf?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111080 (860) TheJack
»

GEFORCE 4 TI 4200 problem....!!!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
251604 (1154) Trupl0
»

tezave z detonatorji - rač. zamrzne

Oddelek: Pomoč in nasveti
241622 (1400) mrTwelveTrees
»

23.11 Detonatorji

Oddelek: Pomoč in nasveti
231525 (1224) SkyNet

Več podobnih tem