Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev avtomatskega ugašanja napajanja
Nastavitev avtomatskega ugašanja napajanja
pikovas ::
Mam prenosnik Dell Inspirion 1520 in ker sem bil na netu nepreviden sem fasal trojana, črva in virus. Po rešitvi podatkov sem formatiral disk in naložil windows, no pa k problemu! Prej se mi je napajanje ustavilo če sem prenosnik zaprl, po novem nalaganju XP Windowsa pa to ne naredi več! nastavil sem napajanje monitorja na Portable/Laptop, izklop monitorja po 2 min in izklop diskov Nikoli, dodatno je vključeno tudi Omogoči mirovanje! Po vsem tem mi je zmanjkalo idej kaj naj še nastavim. Ali mogoče kdo pozna rešitev? Ja še to ohranjevalnik je zaščiten z geslom!
HVALA in Lp
HVALA in Lp
Dell Inspirion 1520 ;-)
BaRtMaN ::
V teh nastavitvah imaš na enem zavihku tudi možnost, kaj naj se zgodi, ko se zapre pokrov prenosnika. Tam lahko nastaviš vsaj stand-by (mirovanje) in brez reakcije, tudi hibernacijo. Glej slikovni vodič.
Ja hvala sem pogledal, vendar meni sploh ne pokaže takšnega okna za možnost porabe vidim samo Izklop monitorja in Izklop diskov, drugih nastavitev pa ni! Ali se da to kako nadgraditi?
Dell Inspirion 1520 ;-)
Ja ne vem točno kaj je razlog, vendar menim da se je vse skupaj spremenilo, ko sem naložil Slo pack! Hvala za pomoč!
Dell Inspirion 1520 ;-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nižanje porabe server računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2042 (1264) | Pyr0Beast |
» | log off problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1626 (1536) | maxum |
» | Dell prenosnik izklop monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1174 (242) | Paramedic |
» | Monitor Samsung SyncMaster 957DFOddelek: Strojna oprema | 1048 (843) | ArchNemesis |
» | Problem: Računalnik po mirovanju crkneOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1085) | BoGo |