Forum » Pomoč in nasveti » Ne pusti instalirat XPje
Ne pusti instalirat XPje
LordWorm ::
Ko naj bi se glavna instalacija zacela napise da naj dam winXPpro v CDrom,kjer pa seveda ze je.Ker imam se DVD sem probal tudi v njega pa nic.
Probal sem vse mogoce od manualne instalacije do upgrade.Ali je mozno da sem ze cisto na zacetku kaj tako fatalnega naredil da mi to pribija?!
Ja winsi so piratski vendar v protizascitnem postopku pise da bi jih moralo instalirati,potem pa dalje,medtem ko jih meni tudi instalirati ne pusti.
Kaj je sploh lahko narobe?
Probal sem vse mogoce od manualne instalacije do upgrade.Ali je mozno da sem ze cisto na zacetku kaj tako fatalnega naredil da mi to pribija?!
Ja winsi so piratski vendar v protizascitnem postopku pise da bi jih moralo instalirati,potem pa dalje,medtem ko jih meni tudi instalirati ne pusti.
Kaj je sploh lahko narobe?
- zaklenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
6. člen
Prepovedano je nelegalno iskanje ali oglaševanje pridobivanja avtorsko zaščitene intelektualne lastnine.
prav tako ne podpiramo uporabo le te.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se resetira (forever)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1937 (1421) | GTX970 |
» | Prenosnik + xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2107 (1897) | tattoo |
» | Windows 98 - NUJNOOddelek: Operacijski sistemi | 2249 (2077) | ToniT |
» | Bootable CDOddelek: Operacijski sistemi | 1367 (1251) | Aspirinix |
» | TEŽAVE Z GRAFIČNO KARTICO 3D prophet FDX8500LEOddelek: Pomoč in nasveti | 921 (594) | Kriko |