Forum » Pomoč in nasveti » wireless ključ
wireless ključ
Kr nekdo ::
problem je sledeč
kako dobiti geslo-ključ za wireless iz pc-ja preden formatiram sistem.
punca ima svoj pc v sobi (tega bom formatiral), trenutno je pa priklopljen na domače wireless omrežje. ker pa imajo doma firmo pa jim nek servis rihta vse računalnike v pisarni kjer je tudi ruter in mislim da mi ni treba pisat da je vse v geslih in nimam dostopa.
zato me zanima če bi lahko na pc-ju od punce kako hekno ključ pred format C:
thanks
lp
kako dobiti geslo-ključ za wireless iz pc-ja preden formatiram sistem.
punca ima svoj pc v sobi (tega bom formatiral), trenutno je pa priklopljen na domače wireless omrežje. ker pa imajo doma firmo pa jim nek servis rihta vse računalnike v pisarni kjer je tudi ruter in mislim da mi ni treba pisat da je vse v geslih in nimam dostopa.
zato me zanima če bi lahko na pc-ju od punce kako hekno ključ pred format C:
thanks
lp
JOKER ::
Glej, doma imajo firmo praviš !?
Hja, naj vpraša očeta sigurno bo svoji hčeri povedal geslo za dostop do omrežja, če pa foter ne ve, potem bo pa jutr poklical serviserja in je zadeva zlo simpl.
Mislim pa, da ziher fotr poseduje tudi to geslo, če pa ne potem pa .....
Hja, naj vpraša očeta sigurno bo svoji hčeri povedal geslo za dostop do omrežja, če pa foter ne ve, potem bo pa jutr poklical serviserja in je zadeva zlo simpl.
Mislim pa, da ziher fotr poseduje tudi to geslo, če pa ne potem pa .....
hm, nažalost je situacija taka kot je, tak da bom prvo probal z Aircrack, javim kaki bojo kaj rezultati
Kr nekdo ::
to ne dobim nobenga pametniga ključa ven, sicer pa baje naj bi za to rabil kake 2 min ta program, meni je po 5 sec že izpisal ključ ki pa seveda ne dela. plus tega da je cifer 26, ključ ki je vpisan ima pa samo 10 zvezdic.
tko da če ima kdo še kakšno idejo, je bom zelo vesel
p.s. jan01 tvoj link "na" ne dela oz. odpre prazno stran
tko da če ima kdo še kakšno idejo, je bom zelo vesel
p.s. jan01 tvoj link "na" ne dela oz. odpre prazno stran
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako avtomatizirati Wifi avtentikacijo s skripto v Linuxu?Oddelek: Omrežja in internet | 3361 (2920) | Volta |
» | wireless- vstop v zavarovano omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (728) | cegu |
» | WPA-PSK Key (Hex) v ASCIIOddelek: Omrežja in internet | 869 (813) | Galaxy |
» | Wlan tujinaOddelek: Omrežja in internet | 1101 (928) | Karlos |
» | Razbitje protokola WEP je mogoče v manj kot minutiOddelek: Novice / Zasebnost | 6673 (5046) | MrStein |