Forum » Pomoč in nasveti » wireless- vstop v zavarovano omrežje
wireless- vstop v zavarovano omrežje
uros007 ::
ker se odpravljam v tujino me zanima če obstaja kak program, ki omogoča priključitev na wireless tudi če je omrežje zavarovano z geslom....
uporabljam windovs
nekaj sem sicer našel samo je bolj kot ne za linux
aircrack-ng
hvala za pomoč!
lp, uroš
uporabljam windovs
nekaj sem sicer našel samo je bolj kot ne za linux
aircrack-ng
hvala za pomoč!
lp, uroš
OmegaBlue ::
Poleg tega da je stvar nelegalna, aircrack deluje samo za WEP omrežja.
Raje poišči kak prosto dostopni hotspot v kavarni ali se pridruži FON omrežju.
Raje poišči kak prosto dostopni hotspot v kavarni ali se pridruži FON omrežju.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tonći ::
nekje je bil objavlen članek o nekom v angliji ki je na podoben način želel dostopat do interneta v tujini! Ujeli so ga! čaka ga sodba. Ali je to vredno početi presodi sam
jonynho ::
Jaz sem zadevo že sprobal, deluje tudi v windows okolju z backtrack zadevo ipd. še bolje pa deluje v linuxu je sila preprosto le promet mora biti na liniji in zadevo urediš hitro
videc ::
V tujini je dosti odprtih dostopnih točk. Vem iz lastnih izkušenj za Bruselj in Dunaj. Pa še oglašujejo jih.
cegu ::
1234567890
geslo za ogromno zavarovanih omrežij.
Se še kdo spomni, ko smo lahko spreminjali Pozdravno sporočilo tajnice na Mobitelu? Preko navadnega telefona, z geslom 12345?
geslo za ogromno zavarovanih omrežij.
Se še kdo spomni, ko smo lahko spreminjali Pozdravno sporočilo tajnice na Mobitelu? Preko navadnega telefona, z geslom 12345?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovoljena uporaba orodij Kali LinuxOddelek: Informacijska varnost | 4278 (3002) | BivšiUser2 |
» | Brezžično omrežje - WEP crackingOddelek: Omrežja in internet | 1909 (1727) | R-G |
» | Teroristi uporabljajo tuja nezaščitena brezžična omrežjaOddelek: Novice / Zasebnost | 6434 (4037) | madviper |
» | wireless ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (1039) | BaRtMaN |
» | Wifi in varnostOddelek: Omrežja in internet | 2615 (2408) | amigo_no1 |