Forum » Elektrotehnika in elektronika » USB žice
USB žice
mojsterm76 ::
Iskal sem po netu in nič najdel.
Zanima me vrstni red žičk v usb priklopu.Ker sem usb kabel odrezal,in bi ga rad zalotal na plato,z notranje strani usb priklopa in naredil razdelilec.Vse to v EEE.V notranjosti,bi potem dodal bloototh ipd.,pač malo igračkanja.
Zanima me vrstni red žičk v usb priklopu.Ker sem usb kabel odrezal,in bi ga rad zalotal na plato,z notranje strani usb priklopa in naredil razdelilec.Vse to v EEE.V notranjosti,bi potem dodal bloototh ipd.,pač malo igračkanja.
- spremenil: mojsterm76 ()
Brane2 ::
Ziher si si kaj ključnega izpahnu med iskanjem in nabil Googlu muskulfiber.
Tole sem našel po ene 10 nanosekundah:
USB WIRE COLOURS
Tole sem našel po ene 10 nanosekundah:
USB WIRE COLOURS
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
ZGI ::
Hm, a tole z usbjem lahko kr štukaš po mili volji eno vzporedno z drugim?!??!
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
5er--> ::
Vzporedno?!??!
Drugače, če si mislil na zaporedno... v bistvu lahko, če imaš kak dober kabel in ti končna naprava na taki razdali dela. Drugače je IIRC max 10m po standardih.
Drugače, če si mislil na zaporedno... v bistvu lahko, če imaš kak dober kabel in ti končna naprava na taki razdali dela. Drugače je IIRC max 10m po standardih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvm preklopnikOddelek: Strojna oprema | 2105 (711) | evian |
» | pomoč pri izbiri relejaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1700 (1598) | int47 |
» | APC SmartUPS v okvari, kaj je lahko narobe?Oddelek: Strojna oprema | 1074 (829) | Redneck |
» | iPhone 5, 7'' iPad Mini bojda že septembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30382 (27437) | kronik |
» | Vezava ventilatorjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2119 (1872) | RejZoR |