Forum » Pomoč in nasveti » Iz mp3 na Hi Fi
Iz mp3 na Hi Fi
ursula100075 ::
Rada bi iz mp3 playerja prenašala zvok na star analogni HI FI. Zato iščem kabel oz. adapter.
Možen bi bil tudi priklop preko Siolovega amina, kjer bi pa potem še vključila sliko.
Mp3 ima normalen izhod za zvočnike mali prikluček za napajanje (ne vem kako se tisti luknji reče je pa ca 7 mm velika) in preko te je možen tudi napajanje z USB ja.
A mi lahko kdo predlaga, kje bi se lahko kupil tak adapter da bi bil katerikoli priklop možen.
Možen bi bil tudi priklop preko Siolovega amina, kjer bi pa potem še vključila sliko.
Mp3 ima normalen izhod za zvočnike mali prikluček za napajanje (ne vem kako se tisti luknji reče je pa ca 7 mm velika) in preko te je možen tudi napajanje z USB ja.
A mi lahko kdo predlaga, kje bi se lahko kupil tak adapter da bi bil katerikoli priklop možen.
- spremenila: ursula100075 ()
MK42 ::
tisti v sredini bo pravi
gre v izhod za slušalke in v reciver?
Zadnjega imam za napajanje mp3.
Me zanima, če ga v Bofu majo. Hvala za hiter odgovor.
LP
gre v izhod za slušalke in v reciver?
Zadnjega imam za napajanje mp3.
Me zanima, če ga v Bofu majo. Hvala za hiter odgovor.
LP
lasse007 ::
Najbolj je direkten kabel iz 3,5mm avdio izhoda na mp3 playerju, na eni strani 3,5 mm bananca (kot pri slušalkah), na drugi pa dva činča. Svetujem znamko Bandridge (modra embalaža). Kvalitetni kabli po zmernih cenah.
V BOF-u imajo Vivanco kable, Bandridge pa v Leclercu in Harvey Normanu.
V BOF-u imajo Vivanco kable, Bandridge pa v Leclercu in Harvey Normanu.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lasse007 ()
Me zanima kaj bo potem delalo
po moje samo komande na mp3.
Ok hvala tole bom jutri uredila zdaj me pa še zanima,
kje bi se dalo dobiti kabel DIRECT AUX za renault. Imam original radio z displajem in komandami ob volanu. Ne gre mi toliko za kvaliteto glasbe kolikor za to da obdržim komande in da displej dela - pa seveda da mi ni treba nonstop CD jev uničevat.
če ma kdo kako dobro idejo
prosim.
po moje samo komande na mp3.
Ok hvala tole bom jutri uredila zdaj me pa še zanima,
kje bi se dalo dobiti kabel DIRECT AUX za renault. Imam original radio z displajem in komandami ob volanu. Ne gre mi toliko za kvaliteto glasbe kolikor za to da obdržim komande in da displej dela - pa seveda da mi ni treba nonstop CD jev uničevat.
če ma kdo kako dobro idejo
prosim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop glasbenega stolpa na TVOddelek: Zvok in slika | 7732 (3339) | matjazekk |
» | Avto zvočniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11919 (7166) | dottor |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5314 (4582) | Primoz7 |
» | Povezovanje z5500 s TVOddelek: Zvok in slika | 1194 (1075) | EvilDare |
» | x-fi xtrememusic in katere zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2110 (1924) | infiniti |