Forum » Hlajenje in modifikacije » vulcano
vulcano
paper ::
mi kdo lahk svetuje po domac kako spravt iz proca (brez zascitne ploscice) dol hladilnik vulcano7, ker se u ibr mocno drzi slota in kr enmal cvikam da ga nam okrusu ker je treba ornk prtisnt na eni strani da bi sel dol ..
predlogi zazeljeni
predlogi zazeljeni
Boeing ::
z eno roko ga močno primi za kovino in ga pošteno pritisni na procesor, nato pa z šraufcvigrom v drugi roki odhaklaj zaponko... nato zadevo samo dvigneš in to je to....
aja, pa ne se cel usest na volcanota, sej tolk močn pa spet ni...
aja, pa ne se cel usest na volcanota, sej tolk močn pa spet ni...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Golden eye ::
AL pa za vsak slučaj še mal zaščit s katronom na plat, če ti go šraufenciger spodletu!! Paz mal plate niso poceni!!
paper ::
thanx obema, je bil uspesno demontiran. ubistvu sploh ni nevemkaka znanost. sm pa zascitu proc z kovinsko ploscico navrh, tko da je proc zdej kokrtok varn.
Sraufcigr mi je pa spodletu sam ni blo sile..
Sraufcigr mi je pa spodletu sam ni blo sile..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesorski hladilnik malo drugače. :-D (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7593 (4332) | Dr_M |
» | Kar pošten overclock [>:D] (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7753 (5482) | BaRtMaN |
» | Pojasnila glede hladilne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1257 (1060) | Blisk |
» | Kako zamenjati hladilnik na procu?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1808 (1472) | Bungee- |
» | Resen problem!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1081 (902) | |Luka| |