Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti ventilatorček za prenosnik
Kje kupiti ventilatorček za prenosnik
ratek ::
Na starejšem prenosniku (Nec Versa M300) mi je crknil ventilator. Na servisu prodajo le komplet s hladilnikom (predrago).
Rabil bi ventilator - blower (piha pravokotno na os vrtenja), napetosti 5V in premera 5 cm. Ni potrebno, da ima iste luknje za pritrditev (pri montaži lahko improviziram).
Če mogoče kdo ve, kje bi se dalo tako zadevico dobiti (po možnosti pri nas).
Rabil bi ventilator - blower (piha pravokotno na os vrtenja), napetosti 5V in premera 5 cm. Ni potrebno, da ima iste luknje za pritrditev (pri montaži lahko improviziram).
Če mogoče kdo ve, kje bi se dalo tako zadevico dobiti (po možnosti pri nas).
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
ratek ::
Pregledal sem dosti trgovin. Problem je v tem, da 5 V blowerjev s premerom 5 cm nisem zasledil nikjer.
Večina imajo 12 V ventilatorčke ki pihajo v smeri osi.
LP
Večina imajo 12 V ventilatorčke ki pihajo v smeri osi.
LP
jukoz ::
Če kje najdeš poročaj.
Drugače sem pa jaz ta problem rešil tako, da sem pobral ventilator iz skurjene grafične.
Ni najboljše, dela pa.
Ajt!
Drugače sem pa jaz ta problem rešil tako, da sem pobral ventilator iz skurjene grafične.
Ni najboljše, dela pa.
Ajt!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU hladilnik, omejen s prostoromOddelek: Kaj kupiti | 984 (610) | smacker |
» | Hlajenje tranzistorjev v AT napajalcuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2118 (1432) | steev |
» | mini ventilator 2 - 2,5 cm premerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2280 (1836) | dvokolaš |
» | Toča! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8460 (6792) | gzibret |
» | Vodno hlajenje brez hladilnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2460 (1817) | Kaboom |