Forum » Igre » Wolfeinstain ET ... Server Host !!!
Wolfeinstain ET ... Server Host !!!
x4en0n ::
Zdravo !
Novo temo sem napisal zato ker se mi zdi da je tista prejšnja ki sem jo najdel malo zastarela .
No pa preidimo k bistvu !
En kolega ... poznal sem ga samo prek msn, in ET-ja je imel svoj server ... server je bil zastonj! Server je nekako Hostal prek neke strani ... ( nekaj je baje mogo dol potegnit ) in pol je tam pač scripto pisal ( scripto za server ... pač če tele stvari za lvl, pa ukaz za dobllejump ... pač da je naredu ga po svojem okusu)
No ... mene zanima kak bi lahko to jaz naredil ... Mr.Google nič ne pove :D ... Aja ... še to ... tisto ko pa je v že v igri ... ( ko greš v igro pa imaš pol play game odspodaj nekje pa je Host Game ... ) tam jaz vse lepo in prav nardim ... označim da naj bi bilo za vseee igralce ( označiš Internet ne LAN al pa kaj ttakega ) in pol mi konzolo odpre kot more ... ampak pol nvm kak prit na ta server ... kje bi najdel ip ... pa tud not v igri ga nenajdem če ga iščem po imenu ...
hvala za vse odgovore
L,p x4en0n
Novo temo sem napisal zato ker se mi zdi da je tista prejšnja ki sem jo najdel malo zastarela .
No pa preidimo k bistvu !
En kolega ... poznal sem ga samo prek msn, in ET-ja je imel svoj server ... server je bil zastonj! Server je nekako Hostal prek neke strani ... ( nekaj je baje mogo dol potegnit ) in pol je tam pač scripto pisal ( scripto za server ... pač če tele stvari za lvl, pa ukaz za dobllejump ... pač da je naredu ga po svojem okusu)
No ... mene zanima kak bi lahko to jaz naredil ... Mr.Google nič ne pove :D ... Aja ... še to ... tisto ko pa je v že v igri ... ( ko greš v igro pa imaš pol play game odspodaj nekje pa je Host Game ... ) tam jaz vse lepo in prav nardim ... označim da naj bi bilo za vseee igralce ( označiš Internet ne LAN al pa kaj ttakega ) in pol mi konzolo odpre kot more ... ampak pol nvm kak prit na ta server ... kje bi najdel ip ... pa tud not v igri ga nenajdem če ga iščem po imenu ...
hvala za vse odgovore
L,p x4en0n
PaX_MaN ::
Gugl najde precej: http://www.rtcw.jolt.co.uk/content/enem... , http://news.softpedia.com/news/Wolfenst...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81271 (7350) | Superboyy |
» | Counter Strike:SourceOddelek: Igre | 1632 (1331) | BorutO |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15685 (9346) | Tilen |
» | Katere igre preko neta?Oddelek: Igre | 4121 (3357) | Chronoboy |
» | pomagajte postaviti server Enemy TerritoryOddelek: Igre | 1304 (1142) | overlord_tm |