Forum » Strojna oprema » Kabl za napajanje
Kabl za napajanje
Guti ::
Zdravo,
Mene bi zanimalo, a lahko uporabim na prenosniku kabl za napajanje od drugega prenosnika. Firma prenosnikov je ista, samo model je drug.
Hvala,
Mene bi zanimalo, a lahko uporabim na prenosniku kabl za napajanje od drugega prenosnika. Firma prenosnikov je ista, samo model je drug.
Hvala,
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Where the grass is green
And the girls are pretty
BaRtMaN ::
Poglej obe deklaraciji na napajalni "opekici". Sem že videl fizično identična napajalnika, ki sta imela različni moči.
alessio2 ::
Načeloma lahko (seveda če ima enak priključek) deluje tudi z napajalnikom, ki ima deklarirano drugačno moč. (testirano HP, Compaq)
Se pa tudi lahko pozna na sami življenski dobi baterije ali celo prenosnika.
Se pa tudi lahko pozna na sami življenski dobi baterije ali celo prenosnika.
pirlo ::
Če paše konektor in je napetost enaka bo šlo. Če ima napajalnik drugega modela manj wattov bo polnil počasneje in bo morda ob polni porabi laptopa premalo moči za polnjenje baterije (bo prekinjalo). V nasprotnem primeru pa bo pač vezje v laptopu vzelo toliko amperov kot bo potrebovalo (napajalnik ne bo polno izkoriščen).
a zdaj, če te prav razumem pirlo, se prenosniku v nobenem primeru ne more nič zgodit?
Where the grass is green
And the girls are pretty
Where the grass is green
And the girls are pretty
KandazaR ::
Povej za kater prenosnik gre. Pri hp npr obstajata 65w napajalnik in pa 90w napajalnik. Razlika med njima je tudi v priklopu. Vse je odvisno od firme
acer travelmate 2420 in acer 5520
v bistvu še niti ne vem če priklop paše, me je najprej zanimalo, če se lahko kaj zgodi z prenosnikom
vbistvu bi rad menjal kable,
ta stari bi mel od novega in obratno.
v bistvu še niti ne vem če priklop paše, me je najprej zanimalo, če se lahko kaj zgodi z prenosnikom
vbistvu bi rad menjal kable,
ta stari bi mel od novega in obratno.
Where the grass is green
And the girls are pretty
Where the grass is green
And the girls are pretty
Zdaj sem pogleda pa piše na kablih čist enako razn pri INPUT je pri enem 1.5A drugu pa pa INPUT 1.6A
OUTPUT pa je enak.
A to je vredu, al se lahk kaj uniči.
OUTPUT pa je enak.
A to je vredu, al se lahk kaj uniči.
Where the grass is green
And the girls are pretty
Where the grass is green
And the girls are pretty
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3153 (2047) | solatko |
» | ledOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6791 (5672) | marjan_h |
» | V pripravi enotni standard za polnilce prenosnih računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 27833 (24931) | Limit-sky |
» | Polnilec za prenosnik ne dela večOddelek: Pomoč in nasveti | 6005 (5633) | rytmonorm |
» | Razvoj računalniške tehnologije dolgoročnoOddelek: Znanost in tehnologija | 2951 (2365) | Yohan del Sud |