Forum » Mobilne tehnologije » Wlan na Noki N95 8GB
Wlan na Noki N95 8GB
brico24 ::
Lep pozdrav vsem!
Zanima me če je kak trik ali se res ne da vstopit v kako omrežje ko mi najde kako dostopno točko na Wlanu.
Praša me pa za Ključ PSK za WLAN.
Hvala vsem ;)
Zanima me če je kak trik ali se res ne da vstopit v kako omrežje ko mi najde kako dostopno točko na Wlanu.
Praša me pa za Ključ PSK za WLAN.
Hvala vsem ;)
sodček ::
ja, trik je v tem, da je omrežje pač zaklenjeno in potrebuješ geslo (psk), ki ga je nastavil upravljalec omrežja.
brico24 ::
Torej... prišli smo do zaključka, kerega sm tui js že sumu da mi ubistvu ne pomaga nič WLAN tud če najdem koga.. ker pač nimam gesla...
ke smeti ta WLAN :P hehe
ke smeti ta WLAN :P hehe
Pimoz ::
ja maž tud odklenene access pointe...jst jih z mojo nokio e65 kr redno pobiram (od grosuplja do ljubljane)
BorutOoo ::
Hmm ... jas mam WLAN ampak mi ne dela ... napiše da najde povezavo. Se povežem .. ok .. potem pa me avtomatsko vrže na internetne strani, ki si jih izberem, potem pa ... da ni bilo mogoče najti signala ali nekak tak. Hmm ... na računalniku pa lepo dela internet. Ampak zanima me to ... v navodilih zraven nokie piše, da imajo v nekaterih državah (Npr.: Francija) omejen dostop do povezave WLAN. Kako je to mišljeno? saj pa "kradeš" povezavo preko signala.
nx6325 ::
Bom kar tole temo izkoristil za moje vprašanje.
Men se doma uspe z nokio n95 8gb povezat preko wi-fi. Vse dela normalno, vendar mi po nekaj časa ali pa ko grem v brskalniku nazaj na začetek googlanja napiše da je povezava prekinjena. To se vedno dogaja, pa tudi če se kje drugje priklopim na wi-fi.
Sem pa tudi nov SW naložu in ni nič bolš. Mislite da je problem s telefonom (garancija)?
LP
Men se doma uspe z nokio n95 8gb povezat preko wi-fi. Vse dela normalno, vendar mi po nekaj časa ali pa ko grem v brskalniku nazaj na začetek googlanja napiše da je povezava prekinjena. To se vedno dogaja, pa tudi če se kje drugje priklopim na wi-fi.
Sem pa tudi nov SW naložu in ni nič bolš. Mislite da je problem s telefonom (garancija)?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nx6325 ()
Voluharr ::
Pogledaš pod router če je pod njem kakšna nalepka in če piše na njej, ali pa pogledaš v nastavitvah drugače vprašaš upravljavca tega omrežja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključ PSK za omrežje WLANOddelek: Mobilne tehnologije | 3397 (3025) | Voluharr |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11115 (5298) | MrAs |
» | Odkrita ranljivost v WPA2Oddelek: Novice / Varnost | 10031 (8352) | denial |
» | kako nastaviti internet wlanOddelek: Omrežja in internet | 3839 (3528) | -ziga- |
» | Teroristi uporabljajo tuja nezaščitena brezžična omrežjaOddelek: Novice / Zasebnost | 6446 (4049) | madviper |