Forum » Pomoč in nasveti » Printer Samsung SCX-4x16 Series - driverji problem
Printer Samsung SCX-4x16 Series - driverji problem
Prešeren ::
Pozdravljeni.
Imam original cd, a mi noče inštalirati driverjev. Printer je star 4 leta in bil že 3x inštaliran brez problema. Javlja napako pri scan driverju. Ali so mogoče kompatibilni s kako drugo SCX serijo teh printerjev. Na netu jih za mojo serijo nisem dobil. Če ima mogoče kdo kakšen link do strani, kjer bi to dobil, ali pa kakršnokoli drugo rešitev, bi mu bil zelo hvaležen.
Imam original cd, a mi noče inštalirati driverjev. Printer je star 4 leta in bil že 3x inštaliran brez problema. Javlja napako pri scan driverju. Ali so mogoče kompatibilni s kako drugo SCX serijo teh printerjev. Na netu jih za mojo serijo nisem dobil. Če ima mogoče kdo kakšen link do strani, kjer bi to dobil, ali pa kakršnokoli drugo rešitev, bi mu bil zelo hvaležen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39342 (23056) | gazer |
» | Kartuša kar šla v k....Oddelek: Kaj kupiti | 6202 (5283) | Brane22 |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7221 (6082) | blackbfm |
» | Modri zaslon pri uporabi SCSIOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (746) | krneki0001 |
» | Generičen odgovor HP-jevega CRM-jaOddelek: Loža | 2259 (1408) | Tear_DR0P |