Forum » Programska oprema » Izdelava MSI paketov za distribucijo via GPO
Izdelava MSI paketov za distribucijo via GPO
imagodei ::
Živjo,
zanima me, če obstaja kakšen preprost SW za izdelavo MSI paketov iz EXE datotek. Imam AD okolje in bi si rad olajšal življenje.
Sem si pogledal nekaj teh orodij in so kar nekaj, miljavžent kompliciranja. Sem pa zasledil tudi varianto (pa žal ne našel programa), da se MSI paket da narediti tudi iz razlike med snapshoti stanja računalnika (before - after). To bi bila idealna varianta.
Pozna kdo kaj takšnega? Preferably FOSS? Karkoli, kar zna delati before - after posnetke in prikazat razlike med njima?
zanima me, če obstaja kakšen preprost SW za izdelavo MSI paketov iz EXE datotek. Imam AD okolje in bi si rad olajšal življenje.
Sem si pogledal nekaj teh orodij in so kar nekaj, miljavžent kompliciranja. Sem pa zasledil tudi varianto (pa žal ne našel programa), da se MSI paket da narediti tudi iz razlike med snapshoti stanja računalnika (before - after). To bi bila idealna varianta.
Pozna kdo kaj takšnega? Preferably FOSS? Karkoli, kar zna delati before - after posnetke in prikazat razlike med njima?
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteta slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 867 (752) | gddr85 |
» | Potres na Japonskem povzročil globalne spremembe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19729 (13103) | Jst |
» | DeloOddelek: Loža | 3590 (2840) | 3man |
» | Problem z WordomOddelek: Programska oprema | 1233 (1089) | bluefish |