Forum » Kaj kupiti » kateri ergonomski stol?
kateri ergonomski stol?
t3hn0 ::
v mislih imam nakup stola za v mojo sobo (ja, za posedavanje pred racunalnikom)
ker kar veliko casa prezivim za mizo, sem si rekel, da mora nov stol biti ergonomicen.
v mislih sem imel le spinalis.
po pregledu njihove strani, sem nasel stol Spinalis Hacker, kateri mi je ubistvu vsec
le cena je malo visoka...
a pozna kdo kaksne alternative oz. priporoca kej pametnega?
ker kar veliko casa prezivim za mizo, sem si rekel, da mora nov stol biti ergonomicen.
v mislih sem imel le spinalis.
po pregledu njihove strani, sem nasel stol Spinalis Hacker, kateri mi je ubistvu vsec
le cena je malo visoka...
a pozna kdo kaksne alternative oz. priporoca kej pametnega?
^.^
msjr ::
Terapevtska žoga, definitivno. Kupiš jo lahko v Sanolaborju, Simpssu (metelkova, trzin), večjih športnih trgovinah. Preveri cene, ker jo lahko ponekod dobiš tudi pol ceneje. Sam sedim na njej okoli 5 let in jo priporočam. Za višino 175cm je ~70cm žoga idealna.
Steinkauz ::
Spinalis je bolj za delo. Jst mam tega za 280eur:
Dynamic Evolution SYN RO-aluminij
in lahko same pohvale. Tudi veliko ostalga folka tle na slo-techu si je kuplo ta stol. Sej drugač maš eno temo tle pa mal preber.
Dynamic Evolution SYN RO-aluminij
in lahko same pohvale. Tudi veliko ostalga folka tle na slo-techu si je kuplo ta stol. Sej drugač maš eno temo tle pa mal preber.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44467 (744) | skyform |
» | Alternativa stolom SpinaliSOddelek: Loža | 3460 (2657) | Invictus |
» | Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21100 (14186) | dmk |
» | Nova anketa: Koliko denarja ste odšteli za stol, na katerem sedite pred računalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 9244 (7320) | PrimozR |