Forum » Zvok in slika » program za obdelavo posnetkov
program za obdelavo posnetkov
arc-x ::
Zanima me, če kdo pozna kakšen program, podoben Windows Movie Makerju, vendar da ima več funkcij oz. pnuja več možnosti za obdelavo posnetkov in je kjub temu lahek za uporabo? Hvala!
arc-x ::
Ej dzinks63, hvala za nasvet! Ker program je svetoven!! Točno to sem rabo.
Ful easy program; učiš se ga 5 min in že lahko delaš super posnetke. No, ta za profije lih ni primeren, vendar pa za začetnike ponuja kar veliko...
Glede adobe izdelkov pa je tko: za mene je to že preveč funkcij in vsega(sicer še ga nikoli nisem sprobu), že photoshop zahteva velik znanja... To nej ostane za taboljše
Ful easy program; učiš se ga 5 min in že lahko delaš super posnetke. No, ta za profije lih ni primeren, vendar pa za začetnike ponuja kar veliko...
Glede adobe izdelkov pa je tko: za mene je to že preveč funkcij in vsega(sicer še ga nikoli nisem sprobu), že photoshop zahteva velik znanja... To nej ostane za taboljše
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2606 (2242) | opeter |
» | Kater program za izdelavo videa ?Oddelek: Zvok in slika | 8763 (8603) | Dri3r |
» | Pomoč pri obdelavi videa iz kamereOddelek: Zvok in slika | 2376 (2103) | branko63 |
» | Program za obdelavo fotografij!Oddelek: Programska oprema | 5271 (4842) | ;-) |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1698 (1590) | MihaFirst |