» »

wireless problem

wireless problem

Gajba ::

Pozrdavljeni

Ko si je sestra nabavla laptop si je tudi umislila wireless router TP-LINK model TL-WR642G. Zadeva je nekaj časa delovala tako kot mora. Čez par mesecev pa je začel wireless vsake tolko metat dol in se ponovno konektat, še čez nekaj časa pa je zadeva čisto crknila in sploh več ne najde omrežja. Probal sem z drugim laptopom, ki najde omrežje in se normalno skonekta. Od sestre laptop sem sprobal tudi na dveh drugih wireless routerjih in tudi dela brez problema. Router sem resetiral miljaužnt krat (softversko in hardversko), vse ponovno nastavo, pa nič, na novo instaliral driver od mrežne kartice, pa spet nič. Ne vem več kaj naj nardim. Če ima kdo kakšen predlog, kaj bi lahko še sprobal, prosim za pomoč. Hvala.
All I found were lungs and liver

jan01 ::

Za drugič: kupi se buffalo whr-hp-g54 ali linksys wrt54gL. Oba za 50€

js2si ::

Imel sem podobne izkušnje sicer z enim modelom od USR.
Po nekem času se je z določenimi karticami začelo dogajati točno to, kar si opisal.
Po mojem je problem v tem, da se je zaradi staranja malo spremenila vrednost nekega elementa v oddajniku in to ne boš več rešil. Lahko poskušaš menjati kanale, če bo kaj pomagalo, vendar pa mislim, da ti ostane samo dvoje:
1. prodaš router in si omisliš drugega
2. če ima še garancijo, poskušaš reklamirati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava dveh računalnikov v wireless omrežje

Oddelek: Omrežja in internet
61637 (1222) Gbr227
»

Wireless povezava s prenosnikom

Oddelek: Omrežja in internet
91575 (1443) ender
»