Forum » Elektrotehnika in elektronika » a bo tale adapter delal z tem pretvornikom?
a bo tale adapter delal z tem pretvornikom?
Grill ::
Sem enkrat enega že skuril, tako da mi naj prosim nekdo pove, ali bo tale adapter
delal z tem pretvornikom?
Se slikca od blizu in se ena.
Lepa hvala v naprej.
delal z tem pretvornikom?
Se slikca od blizu in se ena.
Lepa hvala v naprej.
Azrael ::
Zaenkrat samo kup dodatnih vprašanj:
Je tisti adapterček za 110 /127V?
Ali lahko prepiseš podatke z adapterja, slika preveč spacana, da bi se dobro videlo?
Manual od pretvornika ne govori nič o teži. Ali lahko vsaj približno rečeš koliko tehta? Tako, da vemo ali je switcher ali samo navaden trafo?
Je tisti adapterček za 110 /127V?
Ali lahko prepiseš podatke z adapterja, slika preveč spacana, da bi se dobro videlo?
Manual od pretvornika ne govori nič o teži. Ali lahko vsaj približno rečeš koliko tehta? Tako, da vemo ali je switcher ali samo navaden trafo?
Nekoč je bil Slo-tech.
Na adapterju piše:
MODEL PP912
INPUT AC120V 60 Hz 20W
OUTPUT DC9V 1.2A
POLARITY + / -
Preetvornik je težek, slabo kilo.
MODEL PP912
INPUT AC120V 60 Hz 20W
OUTPUT DC9V 1.2A
POLARITY + / -
Preetvornik je težek, slabo kilo.
Azrael ::
Potem bi moralo delovati brez težav, samo pazi, da adapterja kdaj slučajno ne priklopiš direktno na 230V (npr. potovalni adapter brez transformatorja), saj bi ga s tem uničil.
Nekoč je bil Slo-tech.
Ok, najlepša hvala.
In ja, ravno to se mi je zgodilo par let nazaj. K sreči je scvrlo le adapter ne pa tudi aparature
In ja, ravno to se mi je zgodilo par let nazaj. K sreči je scvrlo le adapter ne pa tudi aparature
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P5B-E Plus + E6300 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 13482 (7344) | AndreAS |
» | Painkiller : OverdoseOddelek: Igre | 1785 (1785) | opeter |
» | Koliko FPS?Oddelek: Igre | 3260 (2712) | Tac20 |
» | E4300 ali E6300Oddelek: Kaj kupiti | 1935 (1280) | jest10 |
» | Težave z nastavitvijo layer-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1987 (1854) | Bela01 |