Forum » Izdelava spletišč » Kako shraniti stran v zip datoteko
Kako shraniti stran v zip datoteko
Hardstyle ::
Sem googlal pa nisem našel rešitve oz. niti nimam ideje kako začeti. No rad bi naredil skripto, ki bi na vsake toliko časa naredila "backup" določenih datotek, jih shranla v zip ali kateri drugi arhivni format s tem, da bi vedno prepisala starejši arhiv. Lahko pa bi tudi tako, da bi se nov arhiv vedno shranil pod novim imenom in, da bi v eno datoteko postalo povezavo do tega arhiva, ki bi bila vidna na spletni strani.
Sem pravkar začel razmišljat, če to spada v izdelavo spletišč :S
No pač, rad bi, da se mi datoteke (spletna stran) vsake toliko časa arhivira in link nekam posta, tako, da si drugi lahko vedno znova downlodajo zadnjo verzijo strani.
Sem pravkar začel razmišljat, če to spada v izdelavo spletišč :S
No pač, rad bi, da se mi datoteke (spletna stran) vsake toliko časa arhivira in link nekam posta, tako, da si drugi lahko vedno znova downlodajo zadnjo verzijo strani.
hamax ::
Road Runner ::
Ce je tvoj server, ali pa imas ponudnika ki omogoca kaj vec kontrole, si malo pobrskaj okoli "cron job"-ov. To so skripte ki se avtomatsko izvajajo ob izbranih urah v dnevu.
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A kdo ve narediti navedeno - izdelava SLO-ANG za KOBO Aura ereaderOddelek: Programiranje | 1867 (1274) | Joze_K |
» | upload zip datotek (slike)Oddelek: Izdelava spletišč | 1213 (999) | Veron |
» | Vse .exe datoteke -> .lnkOddelek: Pomoč in nasveti | 2323 (2323) | axxxe |
» | Opera po novem brez oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8711 (6562) | kriko1 |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4439 (3719) | R33D3M33R |