Forum » Pomoč in nasveti » Hp 6280s PROBLEM?
Hp 6280s PROBLEM?

1337ware ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik 1 dan starega Hp-jevega prenosnika 6280s. Vse deluje super, instaliran imam OS XP SP3, edini problem je da mislim, da se pretirano segreva. Miška ( plošček ) je dokaj topla, imam tudi program, s katerim nadziram temperaturno aktivnost računalnika, ki kaže, da le ta že pri minimalni obremenitvi presega 60°C. Je to normalno, vsakakršni nasveti bi mi zelo koristili.
Sem lastnik 1 dan starega Hp-jevega prenosnika 6280s. Vse deluje super, instaliran imam OS XP SP3, edini problem je da mislim, da se pretirano segreva. Miška ( plošček ) je dokaj topla, imam tudi program, s katerim nadziram temperaturno aktivnost računalnika, ki kaže, da le ta že pri minimalni obremenitvi presega 60°C. Je to normalno, vsakakršni nasveti bi mi zelo koristili.
Mess With The Best Die Like The Rest

Reaper ::
temperature pri prenosnih računalnikih so zaradi prenatrpanosti komponent kar dosti višje od tistih v hišnih računalnikih. To da je touchpad topel se mi ne zdi nič narobe, ker je bilo na vseh prenosnikih, ki sem jih dosedaj imel enako. Možno da se v bližini nahaja disk, ki se kar dodobra segreje. Temperatura procesorja pa se mi tudi zdi OK, sam imam DELL Inspirona 1525 s Core 2 Duo T5550 1.83GHz procesorjem in se temperature v idle gibljejo okoli 55°C,prenosnik pa je tudi nov, touchpad pa prav tako kot pri tvojem računalniku topel na otip, ker imam v neposredni bližini disk, tako da je celoti levi predel do tipkovnice topel.

1337ware ::
Ok, torej je moja skrb povsem odveč :D
Hvala za odgovor ;)
LP
Hvala za odgovor ;)
LP
Mess With The Best Die Like The Rest

detroit ::
yup mam istga tuki nek okol in se kr dobr segreva, moram rečt da mnogo mnogo več k tale toshibina kištica s katere tipkam je pa res da je tale toshiba mn nabrita
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | I: servis za prenosnike na nivoju menjave elementovOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1027) | Alen T 1978 |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21591 (20660) | Havq |
» | počasen, pregret prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14093 (13089) | pobalinka2 |
» | Vroč prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (1985) | svizec4 |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3773 (2818) | sirotka |