» »

Hp 6280s PROBLEM?

Hp 6280s PROBLEM?

1337ware ::

Pozdravljeni!

Sem lastnik 1 dan starega Hp-jevega prenosnika 6280s. Vse deluje super, instaliran imam OS XP SP3, edini problem je da mislim, da se pretirano segreva. Miška ( plošček ) je dokaj topla, imam tudi program, s katerim nadziram temperaturno aktivnost računalnika, ki kaže, da le ta že pri minimalni obremenitvi presega 60°C. Je to normalno, vsakakršni nasveti bi mi zelo koristili.
 Zaslonska slika

Zaslonska slika

Mess With The Best Die Like The Rest

Reaper ::

temperature pri prenosnih računalnikih so zaradi prenatrpanosti komponent kar dosti višje od tistih v hišnih računalnikih. To da je touchpad topel se mi ne zdi nič narobe, ker je bilo na vseh prenosnikih, ki sem jih dosedaj imel enako. Možno da se v bližini nahaja disk, ki se kar dodobra segreje. Temperatura procesorja pa se mi tudi zdi OK, sam imam DELL Inspirona 1525 s Core 2 Duo T5550 1.83GHz procesorjem in se temperature v idle gibljejo okoli 55°C,prenosnik pa je tudi nov, touchpad pa prav tako kot pri tvojem računalniku topel na otip, ker imam v neposredni bližini disk, tako da je celoti levi predel do tipkovnice topel.

1337ware ::

Ok, torej je moja skrb povsem odveč :D

Hvala za odgovor ;)

LP
Mess With The Best Die Like The Rest

detroit ::

yup mam istga tuki nek okol in se kr dobr segreva, moram rečt da mnogo mnogo več k tale toshibina kištica s katere tipkam je pa res da je tale toshiba mn nabrita
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

I: servis za prenosnike na nivoju menjave elementov

Oddelek: Pomoč in nasveti
191363 (1027) Alen T 1978
»

pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )

7021591 (20660) Havq
»

počasen, pregret prenosnik (strani: 1 2 )

7014093 (13089) pobalinka2
»

Vroč prenosnik

202632 (1985) svizec4
»

A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
413773 (2818) sirotka

Več podobnih tem