Forum » Pomoč in nasveti » napajalnik Lc-power in ventilator
napajalnik Lc-power in ventilator
SimplTech ::
Kupil sem napajalnik LC-POWER 550W in ga dal v kompletno nov sistem. Pri bootu sistema sem opazil, da se ventilator v napajalcu ne vrti. Tako sem pustil sistem nekaj minut v BIOSu in vent še vedno miruje, zgornja stran napajalnika pa se je začela občutno segrevati.
Vem, da so ti venti termalno regulirani, samo kolikor mi je znano bi se moral tudi čisto na začetku ob bootu že obračati vsaj z minimalnimi vrtljaji. Prosim lastnike tega napajalnika za potrditev mojega suma, da je napajalnik zrel za vračilo.
Vem, da so ti venti termalno regulirani, samo kolikor mi je znano bi se moral tudi čisto na začetku ob bootu že obračati vsaj z minimalnimi vrtljaji. Prosim lastnike tega napajalnika za potrditev mojega suma, da je napajalnik zrel za vračilo.
gkovac ::
Si preveril, da si zadevo pravilno priklopil? Še enkrat razstavi mašino, preveri če je vse kot mora biti in če si 100%, da je vse kot mora biti nesi napajalnik nazaj.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namizni računalnik za grafično obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 1797 (930) | He-Man |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10178 (7961) | Tac20 |
» | Nov PC - hude težaveOddelek: Strojna oprema | 1904 (1465) | SynTax64 |
» | radeon 4870 & corsair 520W modularOddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1185) | OZZY |
» | Ni ni bootaOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (760) | MasterMiG |