Forum » Pomoč in nasveti » problem z matično ????
problem z matično ????
boki321 ::
Zjutri hočem proŽgat komp vse kar slišim je kakih 5 piskov se mi zdi.. očistim disk in se dogaja isto.. Po kakih 10 tih poskusih priziganja se le priZge. Ampak ko se dotaknem na matični v srdini ko ima una rebra se mi zdi da so veliko prevroča Ne da se drzat roke na njih
in tako me zdj zanima kaj je narobe in kai lahko anredim ==žž
in tako me zdj zanima kaj je narobe in kai lahko anredim ==žž
cpu AMD Phenom|b50 x4(3,4ghz), 4gb ram ddr3 1333 mhz, Geforce gtx 460 1gb gddr5
OmegaBlue ::
Zapomni si tistih pet piskov. So hitri, počasni, daljši ali krajši potem pa v roke primi knjigico in poglej kaj ti piski pomenijo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ups pardon nism je našu takoj AMm uglavnem v knjigi nič nepiše piskov je pa 2 zelo hitra in 9 dokaj hitrih. Pride v windowse, monitor se ne odziva.
asrock dual sata2
Pomoč prosim komp sploh noče več vŽgat piskanje kot šrei samo da zdj tud po večih poskusih priziganja ne začne delat...
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
solatko ::
Verjetno je Ram, če ti stalno piska - računalnik izklopi, izklopi tudi konektorje na plošči, vzemi rame, če jih imaš več ven, potem pa dobro spihaj ploščo, s kakšno bolj trdo radirko očisti konektorje na ramih in daj not najprej enega, vse priklopi in boš videl, če bo še piskalo. Če bo delalo dodaš drugega (obvezno napajalnik izklopit), če je na plati dioda pri ramih počakaj, da ugasne. Poročaj kaj se dogaja, ko boš to naredu.
Sem uzel rame ven jih priklopil na drug računalnik in dela normalno. Uzel disk ven dela normalno. torej predvidevam da je grafična ker se monitor ne odziva v windowse pa pride kljub piskanju. Vrjetno se mi je ne splača popravljat (se sploh da to popravit?? ) Grafična je GeForce 7800GT.
Sei to ej problem ker je nimam .. Moji frendi pa al majo prenosnika ali pa majo Agp vodilo al pa majo low komp pa se Še za tega bojijo kt da je zlato in ne upajo dat grafične vn (retardi). Tko da niam pojma kuwa naredt... (razn da reskiram p kupm novo :S)
Okej sm pr frendu probu grafično dat notr drugo in nažalost dela isto... torej ostane samo še matična plošča :S to se vrjetno ne da porpavit ??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8891 (8338) | Pšenični |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5022 (3150) | Riff |
» | PC se ne zažene splohOddelek: Pomoč in nasveti | 1931 (1764) | shany |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5496 (4212) | Timmah |
» | Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7036 (4396) | cpu |