» »

ikona na zaslonu??

ikona na zaslonu??

Gundi ::

Pozdravljeni!

Danes zjutraj, ko sem se zbudil, sem na Nokii 6270 zasledil novo ikono, ki je še nikoli prej nisem videl in tudi v knjigici od telefona je ni!

Tole je
 ta ikona

ta ikona

Ne vem kaj ta ikona pomeni, vglavnem ne morem se pogovarjat po telefonu. Kličem in prejemam klice normalno, ampak sogovornika ne slišim, on pa sliši od mene samo šumenje, če izklopim mikrofon šumenje izgine, pa tudi klica na zvočnik ne morem dati...
Ikona vsake toliko časa izgine za sekundo, ter se spet prikaže!

Mogoče kdo ve, kaj to pomeni, kaj bi lahko bilo narobe??
  • spremenil: Gundi ()

Ko povežem telefon z računalnikom ta ikona izgine. Ko pa ga odklopim, se ikona pojavi čez 10s in takrat tudi zvočnik ne deluje več!
Ko ni ikone, lahka kličem in muziko poslušam, ko se ikona prikaže, pa tega ne morem več, saj zvočnik ne deluje.. ni mi jasno, kaj je to???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundi ()

Good Guy ::

pomoje je neki povezano z multimedijo..

resetiraj na tovarniške nastavitve če te moti
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

hja, veš da me moti, če pa ne morem telefonirat..

Sem pogruntal, kaj pomeni ta ikona, vendar se je pojavila nova težava..

Ta ikona pomeni, da je telefon nastavljen kot besedilni telefon, v nastavitvah pod dodatno opremo. Če to funkcijo izklopim, ta ikona izgine, vendar se pojavi ikona za slušalke!! Ko je prikazana ikona za slušalke, (ne vem kako lahko telefonu poveš, da jih nimaš??) lahko med klicem slišiš klicatelja samo preko možnosti zvočnik ter se z njim pogovarjaš, saj takrat dela mikrofon! Če izklopiš možnost zvočnik, da bi se normalno pogovarjal, pa spet ničesar ne deluje, ne zvočnik in ne mikrofon..
Sem probal potem, če bo mogoče preko slušalk delalo, glede na to, da je prikazana ikona za slušalke, vendar se tudi preko slušalk ne slišiš nič, tudi glasbe ne moreš poslušat..

probal sem resetirat na tovarniške nastavitve z kodo 12345 vendar je vse isto, nič boljše..

Ve kdo mogoče kakšna je koda za hard reset Nokie 6270? naj bi delala *#7370# vendar nedeluje..

Kako bi ga lahko še resetiral? Tudi v steno je ena od rešitev, ampak to bi dal na zadnje mesto :D

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nezaželjena ikona na telefonu

Oddelek: Mobilne tehnologije
231932 (1083) louser
»

Canon SX130 IS

Oddelek: Pomoč in nasveti
11782 (681) sid911