» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
25 / 157
»»

todman74 ::

Bolf3nk je izjavil:

Jap, pač še en ko ima krizo, ker še gusarji ne morejo igrat. Je kar nekaj takih pacientov...

Je bilo mišljeno kot šala!

Pogovarjamo se o videoigrah, nekateri se pa obnašate, kot, da bi vas kdo osebno užalil.

Roadkill ::

Matev je izjavil:

nabaviš EVE :D

saj sem legalno naročil

pa čakam

in medtem so eni že končali

lol.

EVE online. Pokaži mi heroja, ki je ta špil dokončal. Pa je izšel 9 let nazaj.
Ü

Truga ::

EVE "koncas" kadar hoces, ker je sandbox game. Zal je takih premalo :(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

Zmajc ::

EVE je MMORPG ... Everquest že 13 let noben ni "dokočal" ker so to igre brez konca. Tega ne moreš primerjat s single player on-line RPGjem tipa diablo.

Kot gamer z družino imamo Diablo cca 1,5 tedna in med tem sem normal končal z dvema različnima likoma in v Nightmare prišel do act 3. verjetno bom igral še kar nekaj časa.

To, da so tisti ki lahko igajo 24/7 že zdavnaj končali inferno pa mi niti malo ne pokvari užitka. Jebiga nimam več časa za igranje kot pred 10. leti. ;)

Good Guy ::

Tut diabla ne moreš dokončat... s tem ko ubiješ Diabla špil ni končan.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Good Guy ()

PO tej logiki ne moreš končat nobeno igro ki ti omogoča igranje po tem ko si premagal zadnjega bossa. :)

krneki ::

Recimo da si blizu koncu diabla, ko imaš vse achievmente :D

ABX ::

Samo dokler ne dodajo PvP :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

tinlad3n ::

When will that be?

Je že kakšen ETA?

"When it's ready" :P

Killermode ::

Prej ko 2 meseca po izidu naj niti ne pričakujemo približne najave kdaj naj bi to blo.

Načrti ki jih imajo v prihodnje (povzetek):

1.0.2 patch - stability issues (naslednji teden)
1.0.3 patch - content balancing
.
.
.
1.1.0 patch - PvP add on

LINK: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4965215...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Izi ::

Zmajc je izjavil:

Načrti ki jih imajo v prihodnje (povzetek):

1.0.2 patch - stability issues (naslednji teden)
1.0.3 patch - content balancing
.
.
.
1.1.0 patch - PvP add on

LINK: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4965215...

Realno je za pričakovati 1 patch na mesec, kar pomeni, da bomo PvP lahko dobili že na začetku leta 2013, morda že kot božično darilo letos. Pričakoval sem minimalno 1 leto, pa bo kot kaže prej :D

xCore ::

Youtube videji PvP zgledajo carsko :)
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]

Tr0n ::

Takrat bo ze Guild Wars 2 zunaj in bo D3 pozabljen. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Tr0n je izjavil:

Takrat bo ze Guild Wars 2 zunaj in bo D3 pozabljen. :)
Hehe, bolj verjeten scenarij je, da ko bo pozabljen že Guild Wars 7 bo Diablo 3 še vedno aktualen :P

Ne mešat jabolka in hruške.

DIablo 3 bo aktualen še najmanj naslednjih 7 let. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Aphanisis ::

D2 se je igralo do včeraj, D3 pa se bo igralo do D4, kar pomeni, da če ga ne bo, se bo D3 igralo v neskončnost. :(

d3lirij ::

Pozdrav!

Nekaj časa nazaj sem od slo-tech bande dobil guest pass za D3 - še enkrat hvala. Ni trajalo dolgo in sem igro kupil :)...zato zdaj vračam uslugo. Ostal mi je še 1 guest pass key.

Kdor prvi pride, prvi melje...
KEY: 47GR7M-ENMZ-WCMD4F-R9D2-GE9F2X

LP

lukslo ::

Najlepša Hvala!

zile ::

Zabavno...
:)

Lol, 284k damage. Se zelo lepo vidi, da v tej igri ni nobenega skilla. Vse je v lootu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Bolf3nk ::

krneki ::

Samo res...eno samo laufanje, ker če te na act2+ samo en dotakne, crkneš v momentu.

Tr0n je izjavil:

Lol, 284k damage. Se zelo lepo vidi, da v tej igri ni nobenega skilla. Vse je v lootu.

Glej njegov HP, je nek hack v giru in ne more umret.

ABX je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Glej njegov HP, je nek hack v giru in ne more umret.

Tisto je GUI bug pri skillu Smoke Screen.

]Fusion[ ::

Je pa res, da je na koncu bil kar low na HP in je pomoje mel malo sreče, da ga Diablo ni znukal po zaporu.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

]Fusion[ je izjavil:

Je pa res, da je na koncu bil kar low na HP in je pomoje mel malo sreče, da ga Diablo ni znukal po zaporu.

HP je bil na 0 in ga je Diablo zagrabil. Ali hack ali HP bug.

PARTyZAN ::

Ta napad te ne ubije. Samo na 1hp te pusti.

detroit ::

špil je tok boring da je joj, kaj so teji mislnli men ni jasno
Skero

Bolf3nk ::

če je tebi boring, še ne pomeni da tudi drugim

meni je cod tudi boring, kaj so le mislili, pa ga igrajo, so what?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

Igra je fenomenalna. Zasvoji tako hitro, da bi jo morali šteti že med drogo :P
Pravzaprav je problem, da so naredili tako dobro igro, da jo kot kaže sedaj hoče igrati prav vsak zemljan, kar pa je za online igro povsem nemogoče.

Kako vam sploh uspeva priti na server? Jaz danes konstantno dobivam message "The Servers are busy at this time. Please try again later (Error 37)".
Sem šel pobrskati na forum in tam je na tisoče ljudi, ki čakajo v vrsti z errorjem 37.
Medtem prodaja igre vsakodnevno podira nove in nove rekorde in vsakih nekaj dni pride milijon novih igralcev. Vse bo samo še slabše.
Blizzard je kot kaže na kolenih, saj jih je velikanska prodaja tako presenetila, da sploh ne vedo kaj narediti. V 14. dneh so prodali dvakrat več iger, kot so v najbolj optimističnih napovedih predvidevali za celotno zgodovino. Kaj sedaj?

Kmalu bo 10 milijonov kupcev, ki so kupili eno najdražjih iger v zgodovini, sedaj pa jo ne morejo igrati. Tole bo še škandal, če Blizzard ne bo hitro ukrepal in podvojil oziroma potrojil število serverjev.
Kot kaže na uradnem forumu bo kmalu vstaja. Diablo 3 je kot droga, in milijoni zaradi errorja 37 že dobivajo abstinenčno krizo.

Se Blizzard sploh zaveda česa vsega so sposobni junkiji, da pridejo do svoje potrebne droge? ;)
Če vsak dan ne pobijem dovolj peklenščkov, hitro postanem živčen. Damn... ...še vedno error 37... ...arghhhh... ...arrrggghhh... .......
:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

I used to be an adventurer like you, then i took an error 37 to the knee.

švrk ::

katastrofa od Blizzarda. Kako si lahko sploh privoščijo takšne stvari. Kupil sem igro dal 50€ in sedaj ne morem igrat. Prvo kot prvo igram izključno single player in mi za multi dol visi. Na živce mi gre že stalna konekcija na net in še to zato, da kao folk ne bo mogel piratizirat (kot da je to moj problem). Skratka kljub temu sem sprejel to dejstvo kupil igro in sedaj:
- error 37,
- zjutraj je bil server 2 ure out k so neki štimal,
- AH dela na pol,
- da o pingu in prestavljanju lika med igro niti ne govorim.
- itd.

Hočem denar nazaj!!

Ja, ni mi ravno jasno zakaj rabijo celi dan za deploy patcha. Kaj rocno deployajo na vsak server posebaj al kaj? :)

zile ::

Lahko se pridružiš Korejcem http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/... :)

švrk je izjavil:

katastrofa od Blizzarda. Kako si lahko sploh privoščijo takšne stvari. Kupil sem igro dal 50€ in sedaj ne morem igrat. Prvo kot prvo igram izključno single player in mi za multi dol visi. Na živce mi gre že stalna konekcija na net in še to zato, da kao folk ne bo mogel piratizirat (kot da je to moj problem). Skratka kljub temu sem sprejel to dejstvo kupil igro in sedaj:
- error 37,
- AH dela na pol,
- itd.

Hočem denar nazaj!!

Hi, I'm šurk and I'm a game addict.

švrk ::

ABX je izjavil:

švrk je izjavil:

- error 37,
- AH dela na pol,
- itd.

Hočem denar nazaj!!

Hi, I'm šurk and I'm a game addict.

ne štekaš bistvo problema. Kupil sem igro, dal sem jim denar dobim pa šoder. Nezaslišano! Vse skupaj me spominja na leto 95 ko smo z modemi klicali in med piskanjem skorajda molili, da se povežemo na net. Človek se vsede za računalnik, da se malo poigra z igro za katero je dal 50€ in ti meče errorje vn. Kam smo prišli, da morem bit vesel, da se sploh lahko povežem.

Pa kaj si pričakoval od igre ki potrebuje online sistem da deluje?

Če ti ne paše vrni izdelek v trgovino kjer si ga kupi. Tu se nekaj jezit ne pomaga nobenemu.

Matev ::

Če ti ne paše vrni izdelek v trgovino kjer si ga kupi. Tu se nekaj jezit ne pomaga nobenemu.

ne zastopiš
ali se pa delaš čobana

...
če sem kupil zadevo
naj zadeva deluje

vračilo ne pride v poštev

saj nisem kupil mačka v žaklju

oglaševaliu so nekaj in sedaj naj zadevo usposobijo

naj pa omogočijo da se bo dalo igrati brez povezave na net
če drugače ne morejo

V jok in na drevo. Si kupil kar si kupil, če ti ne paše vrni nazaj.

Lahko pa tu jokaš, sicer bi bilo boljše če bi si odprl svojo temo in to tam počel.

ahac ::

vračilo ne pride v poštev

A če kupiš kosilnico in ne dela se tudi jeziš po forumih al jo vrneš?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Odvisno koliko ga zasvoji. :)

P.S: Ko so strežniki busy in vračajo error 37, si naredite eno skripto ki dela brute force login. Meni je zdaj po 5 min logiranja uspelo se prijavit.

Freaxx ::

se opravičujem če se motim, vendar vrnit ne more...

BladE_ ::

Joj... pa bunite se, ker špil ne dela nekaj ur, omenjate teh 50€ kot, da je to nevem kakšen denar(zabiješ lahko to vsak petek, ko greš ven)... Igral sem WoW in tam je MESEČNA naročnina potem pa se najdejo in v nedeljo začnejo drkat serverje, še živim ni me pobralo... verjamem, da tako odvisni spet niste, bodo že porihtali... medtem, ko čakate je opcija, da se spokate ven na zrak za kakšno minuto ali dve :D
Akcija - Reakcija

Matev ::

V jok in na drevo. Si kupil kar si kupil, če ti ne paše vrni nazaj.

če se ti pustiš nategovati in se ti to zdi normalno
to še ne pomeni da so ovce tudi ostali

vorantz ::

Na koncu bodo začeli še naročnino pobirat da pokrijejo stroške strežnikov :))
al pa rekli bmk in boste gledali 37 dokler se pol sveta ne naveliča igrat :|

fireX88 ::

dober varnostni sistem morem rečt..še takrat ko hočem špilat mi dajo prst v rit!! error 37 gledam že 1h...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

zilavi ::

Error 37 ali pa error 73... :S
««
25 / 157
»»